Прекалено съм едра за годините си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прекалено съм едра за годините си!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2147 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 12 години в 6 клас. Сигурно сега си представяте някакво сладко, дребничко шестокласниче. По-скоро не! Винаги, още от малка съм си била пълничка. Никога не съм смятала, че мога да имам проблеми с тялото си, но ето на - пубертета си каза думата! :D
Работата е там, че съм прекалено едра за годините си. Почти всички като ме видят, баби или даже млади каки и батковци все ме питат: "Еее, колко си пораснала! Кой клас си?? 8-9? ". И напоследък това ужасно ме дразни. Много съм висока - 165 см. Но това не е от краката ми! Бих приела краката ми да са дълги, защото всички харесват дългите и слаби крака. Но, явно височината ми не идва от тях. Хич не се харесвам на снимки в цял ръст :( Отгоре изглеждам някаква супер огромна а отдолу едни къси, дебелички, с грозна форма крака. И тук за тях. Наистина имам МНОГО грозна форма на краката. Винаги оглеждам краката на момичетата около мен. Само някои от тях имат като моите, но това далеч не ме успокоява. Значи краката ми отгоре (бедрата) си тръгват нормално навътре, но точно 1-2 см под коляното много тъпо се разделят настрани. И ако не ми са допрени изглеждам сякаш съм се разкрачила, дори и само малко да ги отворя! Мразя ги! А всъщност не чак толкова дебели. Добре.. защо? !? ! Второ- все още съм пълничка. Напоследък ходя на зумба (кардио танци) и почнах горе-долу да свалям. Но не мога да се мотивирам просто! Като знам, че като отслабна пак ще съм същата. Знам едно момиче, на които краката са тънки като солети, но пак й са същите грозни. Много се комплексирам, а особено сега тази възраст... Искам да съм по-дребна, по-ниска, по-слаба и с по-хубави и прави крака. :( Не знам защо го написах това! Просто исках накъде да си излея душата. Моля ви само да ме утешите или поне ми дайте някаква мотивация. Благодаря предварително! ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: f41e712f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли, на твоите години си бях въобразила, че едното ми рамо е по-високо от другото и никой не можеше да убеди, че раменете са си ми екстра. Напълно е възможно и при теб да е по-скоро самовнушение.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c48cf48dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно. На 12 си и ти предстоят още промени предимно към по-добро. Винаги има една възраст, в която телата са ни грозноватички. ама тя бързо минава. Продължабай със спорта-това много помага. Не коментирай и не гледай другите защото само ще ти се подиграват. Винаги трябва да знаеш, че някога и твоят принц ще дойде. Пълните жени си имат своите почитатели и те са повече отколкото ти си мислиш. Аз съм един от тях.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6762bc7c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се натъжавай! Сигурна съм, че не си толкова зле. И аз преди се мислех за прекалено едра, но има и хубави страни. Ето например аз съм на 11, а съм 161см. Така се чуствам по- "извисена" над останалите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ffa5f73d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, aми ти сегa " дърпaш " още, рaстеш. Дa, дa, рaзбрaх, че искaш дa си дребничкa, но е си високa, стройнa мaцкa, товa е положението. Супер е, че тaнцувaш. Товa ще ти оформи стрaхотно тяло, тaнците тренирaт aбсолютно всички мускули, a освен товa ще ти " опрaви " и проблемa с крaкaтa с времето. Е, aко се зaнимaвaш сериозно, дълги години, ще имaш стрaхотно тяло, но криво пръсти нa крaкaтa:))) моите сa леко сгънaти нaдолу и нaвътре от пaлците и тaнците, но тялото рaзкош- чaк. aз си зaвиждaм:)))
Спокойно, дaвaй сериозно с зумбaтa, препоръчвaм и с други тaнцидa съчетaвaш, примерно тъй- кaто зумбaтa е много енергичен, виж някои клипчетa дaли нямa дa ти хaресa тaнгото ( обичaм aржентинското ) или сaлсa, румбa.
Успех милa, кaкто се описa, скоро крaсивият лебед ще се покaже!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 11b9ec0cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Краката ти са криви, за това са така.
Започни да правиш упражнения и вкъщи.
Ако не ти се получи пуши по 1-2 цигари на ден и няма да ти се яде ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 35d80b19f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако искаш да отслабнеш и да се стегнеш започни да спортуваш. Хубаво е, че си започнала нещо, от което се изморяваш. Но каквото и да предприемеш знай, че е много възможно да ти се образуват стрии. Ако не ти харесва да спортуваш или каквото искаш прави, само не спазвай диети.
Най- добре се отслабва от спорт и ограничаване на сладкото и тестеното.
Например- 3 пъти седмично (включително събота и неделя) ходиш на фитнес, но отначало не се натоварваш много. Може да закусиш някакъв сандвич със салам, домат, краставица, нещо, което съдържа зеленчуци или плодове, но не дюнер и пица, на обяд ако не си гладна може да си хапнеш плод. На вечеря може да си хапнеш обилно, но не да пре-преядеш и да не можеш да се мръднеш от стола. Може да си позволиш 2-3 вафли и 1 шоколад на ден.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e14bf5a815
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа честно си мисля, че родените между 2000 и 2003 някъде сте си едрички просто по ген. Аз съм момче на 16 години, горе-долу средно на ръст, 174см и постоянно ми се случва да виждам момичета на по 13-14 години с 1 глава над мен, а моите наборки ми стигат до раменете повечето, така че няма смисъл да се притесняваш, просто спортувай, за да стегнеш тялото си НЕ ГЛАДУВАЙ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03baed98ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм 6 клас, на 12 и съм 162 см... Една от ниските съм. Има момиче, което е доста пълно, гримира се, изрусява се, прави си педикюр, облича се като голяма жена и е 170 висока(от класа ми е). Тя дори се радва като и кажат, че изглежда голяма. Та искам да ти кажа ние момичетата вече започнахме от малки да влизаме в пубертета и за това и толкова бързо порастваме и всичко.. Но като станеш голяма жена, вече ще си нормална. Сега хормоните бушуват и една е висока, друга ниска, после се разменят! Няма страшно, ще отмине!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 90f996c22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно аз съм на 11 години и сам 5 клас, а съм висока 164см. Не виждам причина да се притесняваш от ръста си. Знам, че е гадно хората да те бъркат и да те мислят за по-голям, но се свиква. Аз лично вече не му правя толкова голямо впечатление.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6446ff9862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спокойно аз съм на 14 и съм 164 а като гледам родените около 2002-2003 те са по-високи от мен с 2-3 глави а и е по-хубаво да си висока защото примерно роклите (ако носиш) са за по високи хора така че :).
А за отслабването не дей да пушиш цигари не си струва а ако другите не харесват тялото ти няма какво да ти пука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker