Искам да отида на психолог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да отида на психолог
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2031 пъти
Писала съм много теми тук, че съм била убиждана, нехаресвана, отстранявана...
Накратко ще обобщя, че съм контактен човек, но някак си не умея да "задържам" приятелите си поради факта, че твърде много навътре го приемам, а всички искат да прекарат с някого свободното си време без излишни обяснения и подробности за живота на околните.
Напоследък ми се случиха много неща, запозах се с повече хора, но съм изградила една стена около себе си и се боя от всеки. Знам, че не съм като грозната Бети, но още не мога да се възприема такава, какато съм.
Имам нужда да излея всичко на някой непознат, да поговоря. Искам да отида на психолог и да му разкажа всичко, как се чувствам, какво трябва да променя в себе си, но има един проблем.
Не знам на вас колко голям или малък ще ви се стори, но много пъти съм намеквала на майка ми, че ми се иска да поговоря с някой и казвам, че на запад почти всеки човек си има психолог, но тя ме гледа по такъв начин, все едно- много си си добре, какъв психолог, нямаш нужда от нещо такова. А аз всъщност в мен си събирам толкова болка, унижения, че всичко се трупа и имам чувството, че един ден "ще изригна", ще кажа всичко на всички, но уви само ще ми се смеят. Какво да правя? Страхувам се, че ако ходя тайно, психолога ще иска да поговорим и с родителя, а аз какво да кажа на мама- ходя тайно на психолог, ама тя иска да говори с теб?
Между другото, ако си помислите, че нямам баща- имам, но той е в чужбина, разведени са и така..

На 15г. съм, момиче :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c4222fcdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не поговориш просто с майка си, знам че е малко трудничко с родител да говориш за тия работи. но аз съм споделял някой работи с майка ми, опитай!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 23e0c1d5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами отиди, на 15 г. си и имаш право да ходиш - в училище има психолог, правиш си час и ходиш - безплатно е и нямаш нужда от родител да ти дава позволително. Можеш да отидеш и при личния си лекар да ти даде направление за психиятър. Имаш право и тайно да ходиш, ама струва пари - баща ти ако ти праща, теглиш и ходиш. Какъв ти е проблемът? Родител се търси само за манипулации (

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f7441fa060
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм в почти в същото положение. Майка ми също ме гледа странно, а ме е срам да кажа на баща ми. С него сме бизки, но ако мукажа той ще започне да се прави на психолог и още повече ще мее срам. За твоя проблем- мисля, че номер 2 е прав. Послушай го/я;-). Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 12789e9a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Крайно не те съветвам да ходиш. Имах сериозни проблеми с торзома в училище, обидите, различността ми и дълго време търсех психолог, отидох първо на държавно място, където закрилят пострадалите от насилие, после ходих и на частно, нямаше смисъл и от двете. При първото имах чувството, че хората имаш диплома с едвам 3ка, вместо да ми помогнат да преодолея омразата на хората към мен, те подкрепиха тях и ме мачкаха, но успях да събера сили и сега съм над нещата, борих се усилено с депресията, напуснах това място, а на частното пък гледаха да вземат парите и да си ходя и осъзнах, че няма квалифицирани психолози в страната ни, защото те нямат право да дават съвет, те само слушат и задават въпроси, това не помага, повярвай ми ще си дадеш парите и ще си изгубиш времето, по-добре чети или пиши или рисувай, за да излекуваш раните си. Ако си лабилна и психолога те мачка както мен ще станеш по-зле.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5805e4d730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей и аз напоследък размишлявам дали да отида на психолог.Искаш ли да поговорим!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker