Дали ме обича още? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ме обича още?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3258 пъти
Аз съм момиче на 14 .. преди около година се запознах с едно момче... заобичах го много бързо.. което е много странно защото трудно се привързвам към хората и все пак.. той се привърза много бързо към мен... както всичко си вървеше много добри приятели станахме.. но изведнъж започнахме да се караме за най-малките простотий е всеки път заваршваше с реване от моя страна.. и рядко от негова.. но все пак всичко заваршваше с ' не ме занимавай поече ' и все по скайпа се карахме.. дойде и 13 март.. обясненията в любов.. например ''обичам те не стига да си изразя чувствата .. ти си единствената .. слънце обожавам те '' и темподобни простотий на 17 март.. аз му пуснах на него му беше пределно ясно че ми е първи и че ми е втората истинска любов.. на 21 тръгнахме 3 пъти правихме секс.. и на третия като свърши точно като се обличахме той каза ''КЪСАМЕ'' аз са направих че не ми пука но щях да ревна.. и той почна да ма успокоява че нямало било смисъл.. а забравих да спомена че съм се рязала заради него към 9 пъти съм била в болници заради недостиг на кръв.. и така стана ОТНОВО .. но мойта любов към него няма спиране.. и продължихме сексуалния живот.. както и да е.. преди 4 дена бях на кафе с аверчета с единия бях са натискала в тоалетнаата но после съжалявах.. вечерта като се прибирам мартин ми звъни и ми вика какво съм била прайла с момчето дали ма е бил ебал и т.н аз естествено отричам защото не е вярно.. пък и след мартин не мисля да го прая с друг.. но той не ми повярва каза че бил ма познавал и аз му казах ' ми окей няма лошо вярвай.. окей ' и той 'мхм ясно ем начи сте се натискали ' и аз мда.. може да се каже..
и все пак отрича че ме обича че ме харесва и т.н казва на приятелите си че всичко е секс.. но защо ревнува.. ? ;х

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 98d1016cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За 14-годишна имаш доста богат сексуален живот.
Замисли се над това :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5d7cf56fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Детска радост - бенгалски огън , няма такова животно като любов на 14 годинки само , мило дете , и си мисля че твърде рано си пристъпила към сексуален живот

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0c9f380f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, незнам дали го осъзнаваш, но момчето ти е искало просто да си легне с теб, нищо по-сериозно. този тип момчета искат едно - да те вкарат в леглото и после за тях си просто един боклук. съвет - не го търси повече, забрави за него! не си заслужава ! и за напред не им се връзвай толкова лесно, а смисъл от рязане няма никакъв, вредиш само на себе си, а на него едвали му пука ;)

sunshine*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9327fdbddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Искаш ли един съвет от едно момиче минало през точно това. Когато бях на 14 имаше точно един такъв мухлю, в който се влюбих. Той не тргна с мен, а ме използваше само за секс.. и приятелите му знаеха това. Той ми беше първия и т..н, но въприки това в очите на всички останали той ме направи да изглеждам жалка, тъпа, лесна и елементарна.. Повярвай ми след време ще мразиш този човек. Не се подценявай да правиш кефа на момче , което не те обича. И знаеш ли защо.. Защото влюбените момчета не правят така. Те няма да те търсят само за секс, а биха имали връзка с теб, в която биха ти давали нужното щастие. А това за болницата ... Как може бе миличка... Не обичаш ли малко и себе си... Ще има друг, който няма да те иска за едното е*ане, повярвай ми! Аз сега дори се срамувам, че съм се подеценила така долно :))

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 148a3b3faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много си малка, много си наивна и щом позволяваш някой явно да демонстрира, че иска само едното чукане, постъпките ти са доста глупави. На всичкото отгоре и както пишеш си се "рязала", заради него. Че, ако глупостта имише крила както се казваше в един филм ти щеше да си хвърчиш като гълъбицал Вземи се в ръце внимавай с кого лягаш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker