Кажете к`во да правя моля ви ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кажете к`во да правя моля ви ;(
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2908 пъти
Здравейте момиче съм на 14 почти на 15 и още си нямам приятел смисъл гадже но може би това е напълно нормално защото аз постоянно съм във къщи и не излизам :( мисля че имам приятели но не се събирам с тях :( което е много гадно за мен защото съм по цял ден в къщи другите на по 14 15 години правят нали знаете какво....... аз още си нямам приятел и не излизам никъде . Може би е тъпо и то много това което ще попитам но аз ли трябва да звъна на приятелка примерно да излезем като приятели имам предвид смисъл да си се кефим да ходиме по момчета и такива работи или ако имам приятели те трябва да се сетят за мен и те да ми звънат да излезем? нз постоянно съм във къщи сама много съм отчаяна от това гадно ми е че не излизам никаде и че не се забавлявам като другите може би това което съм написала е тъпо но това е! И нямам никакво съмочувствие много хора са ми казвали трябва да имаш повече самочувствие офф нз какво да пр ако може някакъв съвет !! Дори може да ви е смещно това което съм написала но ако има някои които може да ми даде някакъв съвет да го направи ! Благодаря предварително ! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5f8590b939
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вместо да се чудиш как е правилно, защото няма правила за това - хващай телефона и звъни. Никой не е длъжен да си мисли за твоето забавление. Търси си го сама!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5c141f4fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Излизай, забавлявай се !!
когато излезеш се дръж отпуснато и Имай самочувствие тва е важно .

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 90c9baefaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм момче със същия пробле, колко историй съм написал в този сайт, и поввечето бяха одобрени .. но каква полза от това не получих конкретен отговор, съвет, хората казват абе ти си малък ева на 16-17 години ще почваш да порастваш.. мхм така е със старото поколение, в днешно време всичките ми приятели който са от 14-16 г. си имат приятелки (гаджета) да уставим това на страна аз още не съм имал .. слднователно не знам да се целуваммм мхм.. ем постоянно приятелите ми ме викат да излезем ма мен кат ме е срам ко да прая, е вярно има и такива момичета който до са и те не са имали гаджета, ма те са рядкост .. ам за твоя 2-ри въпрос... ем ти като стоиш по цял ден вкъщи и не излизаш кой ще те викне... поне излез и покажи, че си жива.. аз пък седя по-цял ден пред компа в скайп и прочие.. предпочитам вътре отколкото вън..
нямам конкретни отговори на твоите въпроси защот и аз не знам какво да правя .. по-добре рано .. от колкото по-късно.
защото после ще ти е много по трудно.. май единственото решение е двама ей такива да се съберът и да си разрешът проблема ;]

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ba96ae23d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дечица или младежи както предпочитате - моите деца и приятелите им са съответно на по 14, 15 и 16 години. До сега не са имали гаджета. Ще кажете, че може да не знам, но не е така. Напротив аз дори ги стимулирам да са по-отворени в това отношение. Те са една смесена компания, ходят на кино, играят на карти, карат колело и ходят на плаж и толкова. Срещи, кафета, да не говорим купони и дискотеки - нито ходят, нито искат да правят това. Рожденните дни се празнува примерно в Макдоналдс или няскоя пицария. Така, че според мен някои деца се развиват по-рано, а други по-късно и това е. Колкото до контактите - разбира се, че инициатевата трябва да е взаимна. И ти да се обаждаш и да предлагаш какво да правите и обратното. Не превръщайте реалния свят във виртуален! Стойте и пред компютъра, но живият контакт е друго нещо. Да не говорим, че и очите и външния вид се развалят от денонощното висене пред "компа".

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 90c9baefaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aз съм автора на третото коментарче
-------------------------------------------------------
хах вие (4) там някъде да не сте някаква сектра, циливизаця. за който ние нормалните хора не знаем.. доста добре казано ..
много добре въспитавате вашите деца! добре е, че има и от двата примера, има така наречени от вас (деца) който като пораснат на така наречената възраст от вас (деца на по 14-15-16г.) който сами могът да преценят кое е зло и кое добро, кое е тъмно и кое светло. така и могат да преценят какво е по-добро за тях.. ала за другите нали за това са родителите :) горко им на тези, който нямат щастието да получат това, коет всеки нормален родител би искал да даде и да възпита свойте деца ;)
не знам какво друго да кажа на вас...

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 41dc7b92ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж и аз имам подобен проблем... при мен всъщност проблема е,че компанията не е подходяща... тааа.. според мен на теб компанията не ти харесва и за това не искаш да излизаш с тях... така,че за да не си сама бъди с хората,с които смяташ,че ще се забавляваш :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 54ae723fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   и аз съм със същия проблем и съм момче както ти каза 3 "май единственото решение е двама ей такива да се съберът и да си разрешът проблема" мисля че ще е добре да си оставиш скайп и момчета с твоя проблем да ти пишат и ако сте в 1 град може нещо да потръгне. желая ти успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 90c9baefaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   аз съм автора на коментарче 3 и 6
------------------------------------------------------------------------
е добре, но едва ли ... изникват куп други въпроси и несъвпадения ,, мислч, че по правилно е, ние да уставим скайп ;] -- скайп:ceci.ceci2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker