Не искам вече така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам вече така
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3473 пъти
Здравейте !
Момиче съм на 14 скоро ще направа 15 но това няма значение. В момента живея с майка ми и с баща ми , имам и брат които в момента е на 18 и още след като завърши и замина да работи на кораб не искам да се хваля къде е заминал да работи , но работата е в това че моите родители постоянно се карат баща ми псува и вика и всички хора ги чуват като се карат и на мен ми става адски гадно от това , аз постоянно им се моля и им казвам да спарт да се карат постояно плача пред тях и им казвам да спрат с тия неща . Адски гадно се чуваставам защото постоянно плача и седя постоянно в къщи сама .Немога ваче да издържам на това напрежение дали като се върнат от работа пак ще се скарат и пак ще се вдигна скандал , много пъти съм се замисляла така като осатана сама в къщи дали да не направя нещо ,като например да си прережа вените ,за да видят да разберат че неискам да правят така .. Не очаквам съвети които да променят всичко но просто исках да споделя с някого така като аз просто нямам с кого да го споделя , може някакви съвети дали да направя нещо такова , за да спрът да се карат . Много съм объркана и нз ако може някои някакъв съвет да ми даде ше съм му благодарна !! Доста ми е объркана историята но....
Извинете ме за правописните грешки при писане ..
Благодаря !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6f3b727e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мда, айде сега да си режем вените, защото мама и тати се карат.. това си е техния живот, техните проблеми (които ти не можеш да разбереш, още си малка). Вярно, че е неприятно, но не им се бъркай :)

М 22

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 27a409b030
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, не върши глупости. Не посягай на вените си и на живота си. Само Бог дава живота. Опитай се да поговориш с тях. Разбирам какво ти е, но понякога при възрастните нещата отивад далеч. Няма готови рецепти.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4ded54d011
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Понякога родителите не проумяват какво причиняват на децата си. Жалко е за всяко дете да расте в такава среда.Не знам какъв съвет да ти дам , но това с вените не го прави, не те съветвам. По скоро опитай да кажеш на родителите си, ча обстановката те натоварва, че искаш спокойствие в къщи и че, ако те имат някакви проблеми то ти не си виновна за това и не искаш да бъдеш потърпевша. Не знам до колко би помогнало това, но е добре да го знаят, защото те явно не го забелязват.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b497455bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замислете се, всички, които с години търпите подобни бракове "ЗАРАДИ ДЕТЕТО", помислете какво му причинявате на това дете!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c52f8b27d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Доскоро и аз бях в твоето положение-всеки ден беше ад. Плачех, дори исках да си посегна. После осъзнах, че няма да бъда слаба, няма да проваля живота си заради техните скандали. Просто си казах, това, което не те убива те прави по-силен и продължих напред. Обештах си, че това в моето семейство няма да го има - няма да допусна децата ми да стават свидетели на подобни сцени! После родителите ми се разделиха и наистина сега е по - добре. А на теб ти остава едно да бъдеш силна и да не позволяваш неразбирателствата между тях да те пречупят!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 105a3082e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам, че целта ти с прерязването на вените е вик за помощ, начин да им покажеш колко зле се чувстваш, да ти обърнат внимание, на е да се самоубиваш. Недей. Ще ги изплашиш, но това няма да реши проблемите им и дори известно време да се въздържат да се карат пред теб, постепенно ще възвърнат сегашните си взаимоотношения. На тях наистина им е много трудно в момента, но това не оправдава липсата на разбиране, което не проявяват към теб.
Поговори с майка си, попитай я какво става с тях, защо постоянно се карат. Остави я да говори, да споделя. А после й кажи как се чувстваш. Кажи й и това, за вените. Кажи, че си нещастна. Дано те ЧУЕ. Прегръщам те, детенце. И стискам палци нещата да се оправят по-скоро... някак си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a0011a6d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, имам дъщеря на твоите години. Отношенията между възрастните за съжаление пряко се отразяват върху децата. Бих те посъветвала или да поговориш поотделно с тях /примерно поне с майка си/ , или просто да излизаш от стаята или апартамента, поне когато можеш и започнат кавгите. Сподели с брат си - вие сте и в бъдеще ще сте си най-близки и ще разчитате един на друг. Тези твои родители щом толкова безотговорно те наранява - няма смисъл заради това да правиш глупости. Полза - никаква. Опитай да оцелееш и след няколко години ще си пълнолетна и вече можеш и да си по-самостоятелна. Сподели с близка приятелка - дори да не ти помогне, защото няма как поне ще те облекчи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker