Кой съм аз??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кой съм аз???
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2774 пъти
Моля те, не отминавай. Седни до мен и изслушай, това което наричам свой живот.

През целият си живот нямах много приятели, не намерих човек, който да каже за мен „Това е най – добрият ми приятел”. Хората сякаш не ме харесваха и бяха внимателни когато се „занимаваха” с мен. Наблюдавах отстрани мойте връстници, докато те оформяха кръгове на приятелство, весели компании, а аз стоях отстрани и наблюдавах с празен поглед. Не се превърнах в аутсайдер, нито пък в човек, с който всички се подиграват, но така и нямах приятели. Когато един път бях в моята стая, прозорецът бе отворен и дочух как навън хора се веселят. От отворения прозорец се чуваше смях, песни, приятелски закачки. А, аз бях сам в моята стая облегнат на стената, сам самувах, моята тага растеше, а отвън живота кипеше. Това бе момента, в който видях колко красив е живота, как щастието може да съществува до пълното отчаяние и тъга, незабелязвайки го. За момент видях, колко е лесно да намеря някой другар, но все пак не направих нищо. Цял живот исках да намеря едно момиче, което да обичам безкрайно, а в замяна не очаквах нищо, освен да получа малко обич и от нея. Така и не намерих подобно момиче. Цял живот исках да бъда някой друг, виждах различни хора, възхищавайки им се, представях си как би било, ако аз бях като тях. Научих, че е по – добре да бъда себе си, даже това да значи да съм никой, аз създавам уникалността бидейки себе си. Търсих смисъла на живота си, чаках и търсих някой да му придаде смисъл, така и не намерих… Цял живот не се страхувах да умра, често бъркаха това със смелост, не това не е смелост, това е безразличие, когато няма какво да губи, човек е безстрашен. Цял живот бях сам, намразих самотата, страх ме е да няма никой около мен, всеки мой кошмар започва, когато се прибера в къщи, затворя вратата, а няма никой около мен. Цял живот разбирах какво мислят и искат хората, така не събрах смелост да го кажа, мълчах, а не живеех… Цял живот бях страхливец, страх ме бе от щастието, страх ме бе от другите, страх ме от това да реализирам мечите си, страх ме от това кой съм, страхувам се дали ще харесам, ако се видя истински. Цял живот спах и сънувах, потопен в никога неидващото бъдещете, чаках., така и не дойде… Цял живот плаках вътре в себе си, цял живот емоций бушуваха в мен, цял живот не ми стигна да кажа на глас какво ми е… Цял живот се сърдя на себе си, че съм страхливец. Цял живот се крих, отблъсквах подаваната ми ръка. Цял живот бях нерешителен, цял живот не се опитвах да се обичам и да развия, това което бях. Цял живот възнаграждавах добрите хора за това, че са добри, а срещу лошите треперех само… Не се самосъжалявам, нито се оплаквам, просто констатирам кой съм аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5ae67e6294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Току-що описа живота ми...Аз съм абсолютно същия... :(

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 32db4b48f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И всичко това си си го направил сам! Нали си наясно с това?
Не ти се бъркам, нито те съдя за нещо, но е хубаво понякога човек да се изправи пред истинското си АЗ и да не се надява някой да се сприятели с него, друг да осмисли живота му и трети да го обича. За да получиш трябва и да дадеш.

Бамби

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: abb6971d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Цял живот" - колко е този живот?! Та той сега започва за теб, спокойно, всичко ще си дойде на мястото!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8ac793410e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На много места си написал "цял живот"... Това ми направи силно впечатление. На колко години си? Дори и да не си вече първа младост, този израз ми звучи по-подходящо за грохнал старец. Съмнявам се, че си такъв. Не мисля, че си страхливец, щом си съумял да живееш, въпреки разочарованията. Гледай смело напред и нещата ще започнат да се случват. Никога не е късно да започнеш отначало :))

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ae3d39798d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човече, на 20 съм и се чувствам по същия начин.

Нямам си и представа какво искам от живота, нито пък какво иска той от мен.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 104ec4d965
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Личи си , че си много умен ( по правописа си личи ) не е хубаво да си сам и аз се чувствам сама дори и да чувам хора околу мен . Много се радвам , че има хора с отличен правопис едно огромно браво . Аз съм на 17 г.
Ако желаеш можем да бъдем приятели или просто да си пишем както искаш !
Пожелавам ти успех винаги върви само напред !

Антониета`

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cb618fa77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има много хора, които се питат какъв е смисълът извобщо да продължат. Много хора, които мислят, че животът им е празен.
В клас има три момичета, дето се имат уж за "най-добри приятелки". Знаешли за какво си говорят? За дрехи, гримове, обувки, как искали да отмъстят на еди кой си, че зарязал някоя... Те се смеят, ходят по купони... А СА НЕЩАСТНИ. СТРАШНО НЕЩАСТНИ. Никога неса споделили на никого какво са ТЕ в същност. Запълват празниа си живот знаешли с какво?ЕДИНСТВЕНО С ДРУГА ПРАЗНОТА. Знаеш ли защо са приятелки? Защото ако не си споделят цялата тази празнота ще се взривят. Те знаят, че в жиеота им има и нещо повече просто от празни приказки. Но само такива говорят...
Аз имам две приятелки, на които мога да кажанякои неща, но съвсем не всичко. Много мисли и чувства тая в себеси. И това, честно казано, ми пречи :) Може и ще се очудиш като ти кажа, че много по-лесно се рабирам с три-годишни халпета, от колкотос връстниците си. Може би ще се учудиш, че най-добрият ми приятел е кучето ми... но както и да е.
КАЗВАШ, ЧЕ ЖИВОТЪТ ТИ Е ПРАЗНОТА. А КАКВО Е ЩАСТИЕТ ЗА ТЕБ? С КАКВО ИСКАШ ДА ЗАПЪЛНИШ ПРАЗНОТО ПРОСТРАНСТВО? АЗ ЩЕ ТИ КАЖА-НАЙ-НПРЕД ПОТЪРСИ ЩАСТИЕТО В СЕБЕ СИ, И СЛЕД ТОВА ИЗВЪН ТЕБ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker