Не ги понасям! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ги понасям!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1642 пъти
Здравейте :) имам един малък проблем. Живея в ученическо общежитие от 4 години. Тази година ме преместиха в нова стая. Не бях доволна, защото трябва да живея с още три момичета, които са мизернички. Едната мирише ужасно, нещата й, гардероба й, просто без коментар. Няма да коментирам и първобитното им поведение... С извинение, как пърдят и се кефят на това, оригват се, коментират ходенето по-голяма нужда, крещят като пуснато стадо кози. Две от тях имат отвратителни гласове... като започнат да се кикотят или надвикват, или някакво подобие на пеене, буквално ми се иска да се хвърля през прозореца. През деня може и да ги отбягвам, но вечер започва кошмара. До 12-1 посреднощ не млъкват, крещят, слушат чалга и тн. Заради тях, сънят ми стана супер лек, не мога да спя, изнервям се, причернява ми и ме вбесява. На всичкото отгоре, едната хърка. Не знам как да опиша чувството... просто е ужасно и много изтормозващо. Забравих да отбележа, но се подразбира, колко просташко поведение и възпитание имат. Та да се върна на въпроса си.. искам да им направя нещо гадно, нещо с което мн да ги дразня, нещо на пук. Ако някой има идеи, моля да ми ги сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: c648d05b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може ли с две твои приятелки от университета да се преместите заедно с стая, ако поискате, сигурна съм, че ще ви дадат. Или да се преместиш на квартира като разделите наема с приятелки?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: abef83e436
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е правилно. Те не искат да те дразнят, а просто са свикнали на такова поведение и хегиенни навици. За това не мисля, че ти на пук трябва да им правиш мръсотии. Поговори с тях, но не вярвам да те разберат или просто едва ли биха се променили.
Опитай се да се преместиш в някоя друга стая или ако искаш да си сама-намери си жилище извън общежитието. Можеш да си купиш свой апартамент, или просто под наем. Твой е проблемът с парите, но ако имаш нужните, значи ще можеш да се преместиш!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 653ac7c42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Еми можеш да се преместиш в друго убежище.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: abd44a076a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И като им направиш мръсно да не мислиш, че ще спрат да правят всичко това което изброи? Просто подай молба и се премести в друга стая.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d405bebf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Погледни нещата от този ъгъл: Умът на човек е поставян в определена среда на вибрация (чрез тялото, което е преместено в дадена стая). Съществуват различни нива на вибрации. В момент на предизвикателство се проявяват определени качества, които човек има - добри и лоши. В зависимост от склонностите, които той има, се активира действие. Ако умът бъде насочен към агресията, това е действие в низшите нива и съдбата ще поставя тази личност все повече в низши нива на ситуация. Ако умът бъде насочен към по-висше ниво на действие, тогава започват да се разглеждат решенията на ситуациите от нивото на най-малка накърнимост за другите към по- голяма такава, докато се намери най-удачното решение за случая. Има четири начина за убеждение, последният от които е насилие. Но ако имаш една цяла природа на човек, която създава ситуация, ти не можеш да измениш тази природа. Много е важно човек да не предизвиква насочване на агресия към себе си, защото това са енергии, които те смъкват надолу в живота, освен ако не прецениш, че можеш да ги понесеш. Затова Исус е казал "Ако ти ударят един шамар обърни и другата буза", т. е. търпение, за да не бъдеш атакуван от тъмни енергии, а не че трябва да мислим толкова за агресора. Тъмните енергии препрогамират ежедневието ти неблагоприятно. Затова е такава картинката в нашата държава, защото тук всички се замерват с чернилка.

Почти винаги човек е убеден, че не заслужава това, което му се случва, но винаги има причина и тя е в него. За да преминеш на по добра позиция (условия) се налага да минаваш тестове на ума, интелигентността и съзнанието чрез ситуации на грубото материално тяло. За да си успешен не е достатъчно само материалното образование, но и духовно такова за да бъдат издигнати в по висшите нива на действие тези ум, интелигентност и съзнание, защото човек не знае собствената му съдба какво му е приготвила. С други думи, действието на ума от позиция на доброто е по-добрият вариант за действие, защото е благотворен. Освен това човек получава и помощ от тези светли енергии, но пак повтарям, умът трябва да бъде насочен в правилна посока и това става единствено с усилие (практика). И много често става така, че нещата сами идват, без да сме ги очаквали.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a95ad9ed3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "Едната мирише ужасно, нещата й, гардероба й, просто без коментар. Няма да коментирам и първобитното им поведение... С извинение, как пърдят и се кефят на това, оригват се, коментират ходенето по-голяма нужда, крещят като пуснато стадо кози. "

А досега бях убеден, че жените не отделят газове и ходят само по малка нужда. Надявам се това да е било сън. :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 838527eea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, както каза 2, поговори с тях. Не те ли разберат, просто се премести. Или направи така. Просто спи със слушалки с лека успокоителна музика, от телефон или друго устройство, като предварително си нагласила аларма. Хигиенните навици, не знам. Опитай да им предложиш помощ. За гласовете не са виновни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d34d7e810b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това определено не е начина... Само ще ги издразниш и ще стане по-лошо, те няма да се научат. Подай жалба и опиши защо искаш да се преместиш в друга стая, нито е забранено да питаш, нито да се премествиш... Просто действай...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 26021cee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А няма ли да е по-лесно просто да поискаш да те преместят в друга стая? Най-добре да идете две или три момичета (твои приятелки) и да помолите да сте заедно, защото иначе и да те преместят не е сигурно новите ти съквартирантки какви ще са.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5e954785b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор: благодаря за коментарите. Признавам, че това беше в момент на изнервеност. Търся си квартира, но е много трудно и до тогава ще бъда с тях, най-вероятно ще изперкам тотално, но какво пък. Не веднъж съм говорила с тях с мек тон и с молба към тях съм пробвала, но възпитанието си е възпитание...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker