Класът ми ме намрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Класът ми ме намрази
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2196 пъти
Здравейте, аз съм 8 клас в езикова гимназия с първи език английски.. проблема е че аз съм малко по-затворена и по-бавно се сприятелявам и свиквам с нови хора, а и не мога да говоря с всеки по принцип, такъв ми е характера. Досега всичко беше горе-долу добре, говорех с почти целия клас и тъкмо бях започнала да свиквам с тях а и те с мен. По английски се справям добре, даже много, повечето оценки са ми шестици, но не съм задръстена или нещо подобно..
Докато не говорех много, класната ми (която ни е по английски тази година), ме харесваше, но след като започнах да изразявам мнението си по-често когато се налагаше тя започна да ме намразва. Днес стана въпрос за госпожата по математика и класната ни остави да кажем какво мислим по въпроса и аз казах няколко съвсем нормални неща при което друго момиче от класа ми се включи и започна да говори заедно с мен, за това класната се ядоса и ни се скара..
По-късно същия ден беше написала нещо на дъската и аз наистина не го разчитах и я помолих няколко пъти като вдигах ръка да ми каже какво е написано, а тя отказа защото съм се била правела на интересна, а всъщност съм виждала всичко.. След това правехме упражнения и аз вдигах ръка през цялото време, а тя питаше "никой ли не е готов с упражнението? " При което аз я попитах дали може да чета първия пример и тя каза, че няма аз да го чета защото съм се била лигавела, а аз нищо не правех..
Следващия час трябваше да имаме тест на думи с диктовка и когато тя започна да диктува текста на мен ми беше познат, защото само аз го бях научила наизуст когато ни го беше дала. Тя започна да диктува първото изречение и някой попита как беше защото не беше записал и аз му казах и малко по-напред, а тя се ядоса и ми каза да изляза от стаята защото съм и проваляла упражненията.. аз отказах да изляза защото исках да си направя теста и тя каза "сега заради теб целия клас ще имат двойки, защото се правиш на интересна.. сега ще обвиняват теб за това) при което целия клас започна да ми казва да изляза, да се махна и че не им трябвам, а аз не знам защо не излязох.. и така не правихме тест и тя каза, че всички ще имаме двойки, аз не вярвам че ще ги напише но класа ми ме намрази..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4e821e24ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От написаното излиза, че проблемът не е в теб, а в класната. Явно има някакъв метод на преподаване, при който не зачита хората, които гледат да учат. Имал съм такива учители, всъщност класната ми по немски в 8-12 клас беше така... държеше се доста гадно с мен, защото реално се интересувах от езика и го учех. Едва към 10 клас малко ни се пооправиха отношенията, тогава и аз пораснах като поведение.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ffd6ed84de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как търпиш подобно поведение, момиче? ! Така както си го написала, ако наистина без причина се заяжда тази твоя класна нарочно го е направила за да настрои класа срещу теб. Абсурдно е да пише 2ки на всички заради един човек, ама още сте лапета и й се връзвате. Помоли някой от родителите си да говори с нея, обаче съдейки по твоите обяснения, нищо няма да излезе, в такъв случай нека родителя говори с директор. В никакъв случай не оставяй нещата така! Тази жена пречи на ученето ти, както и на взаимоотношенията ти със съучениците. На класа си обясни, че тази нарочно го прави и да не и се връзват. Помоли ги за разбиране. Пък като знам какво е в осми клас, до утре вече всички ще са забравили за случая. Успех, миличка, вижда се че си умно дете, не се оставяй да те мачкат :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 337d3a30bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е в теб а в учителя! =]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a077ea6f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен щом класа ти те мрази без видима причина, дай на тъпите копелета причина да те мразят. Ако си богата започни да носиш маркови скъпи дрехи, телефони, дръж се надменно, бъди разглезена пикла, а ако си бедна носи репкили и казвай, че са оригинали. Да, не ти давам добър съвет да лъжеш, но иначе ще ти се смеят. Аз така направих, само дето моите са оригинали, имам маркови обувки, дрехи, чанти, скъпи телефони, започнах да обиждам всеки, да критикувам всеки от рода на... ей мърлоо я се виж беееее хахаха... грубо и арогантно, тогава те ще видят, че на тебе не ти пука за тяхното мнение, че си много над тях, да ще бъдеш още мразена, но поне никой няма да ти се прави, накарай приятел или баща ти да те вземе с маркова кола така че да видят, кажи че това ти е шофьора ако е приятел, прави се на яка просто, поне ще знаеш, че те мразят от завист. Направи, така че да те имат за повече от тях, богатите са уважавин, помни го това.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7009822502
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче какво чакаш? Кажи на родителите ти, за да говорят с класната!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 226a9aadaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кой знае, може проблемът да е в теб, а не както го изкарваш. Възможно е да си дразнеща и напрягаща личност, няма как да се каже със сигурност, ако не сме видяли ситуациите на живо :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ec4c816827
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бебешки истории, след 5 години ще разбереш колко нелепо е всичко това, да не ти дреме :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c9024ffa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Говори с родителите си бе, момиче! Нека те си поговорят малко с нея. Ти да видиш моята класна, която вечно ме подценяваше и игнорираше, след един разговор с баща ми, стана кротко агънце, сега не смее да ми противоречи, защото преди аз бях правата, а тя постоянно ме обвиняваше за всичко. А за другото е трябвало да излезеш, какво толкова е щяло да ти коства?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 04037f95c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбирам положението ти. Моята класна обясняваше, как не трябва не се натиска главата на новороденото бебе. Аз учтиво вдигнах ръка и попитах какво би станало ако все пак това стане, а тя започна да ми чете конско, че ако искам да се заяждам, да не се заяждам с нея, изгони ме от часа с 2 отсъствия, което пак нямаше логика. Има някои такива учители, които нямат на кого да си изкарат яда. Можеш да викнеш родител, но от опит знам, че колкото това помогне, толкова и ще влоши ситуацията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker