Защо е така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо е така?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2604 пъти
Здравейте мили съфорумници!За втори път пиша в този сайт за да потъря мнението ви отностно това какво чувствам и какво ми е вътре в мен.
Незнам къде да излея това което има в мен и дали някой ще има желание да чуе поредните тинейджърски глупости но все пак това което изпитвам го пиша тук.

Никога преди не бих повярвала че липсата на приятели може да бъде така болезнена и тежка.Аз съм момиче съвсем обикновенно на 16 съм а нямам нито една приятелка.Знам че си казвате ТАЗИ Е ЛУДА.ЧАК ПЪК ДА НЯМА 1 ПРИЯТЕЛКА но истината е само една и тя е че нямам дори една.

Имах едно момиче с което се познавахме много време почти 4 години но направих една глупост,скарахме се и досега не си говорим.Тя много се обиди и ми заяви че не иска да има нищо общо с мен и сега си нямам никого.Излизам с майка защото нямам с кого.

Аз съм затворник в собствения си свят и само се залъгвам ден след ден че нещо ще се промени,че ще успея но уви.Излизам с майка си по морето,хапваме сладолед и пуканки и в това няма нищо лошо но е присъщо това де става със хора на моята възраст.Времето си тече ли тече но аз нямам приятели.Колкото и да звучи шокиращо аз нямам нито един приятел.Цял ден сама си седя в нас и слушам рок парчета и гледам тавана.

По рано ходих на психиатър но уви.Нищо не стана.Нищо не ми помогна.Все така си стоя в стаята и гледам как момичета и момчета се забавляват.

Моля ви за съвет.Защото не мога да живея повече в самота.Тя е като сяра.Разяждате от вътре и олката е ужасна.

Искам да имам приятели поне един.Защото сега дори това нямам.Вече почнах сама да си говоря.Никъде не излизам и ако изляза ще е с майка ми.Незнам дали разбирате какво ми е и как се чувства човек на мое място.Надеждата ми умира ден след ден и светлина в тунела няма.
Ако знаете как да ми помогнете да не се чувствам така ужасно пишете.
Поне излях част от това което ме тормозеше и знайте-по голяма мъка от самотата няма!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 95388223ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам как се чувстваш аз съм на 15 и имам същия рроблем и аз така нямам приятели и излизам с маика ми и гледам как другите момичета и момчета се забавляват пък аз седя в къщи и няма с кого да изляза и аз да се веселя ;( ;( знам кво ти е но може би някои ден и ние ще имаме приятели и ще се веселим като тях ! ;( :)
Мимка

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 63f12dc6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо просто не се държиш естествено в училище например...дръж се приятелски..казвай здравей на всички...говори си със всички и постепенно нещата ще се оправят..

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c0a5890629
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И бих искал да ти бъда приятел :) skype ми е Kolcho200 намери ме и може да станем приятели :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f4e31dbdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Държиш се така, че отблъскваш хората, с които общуваш. Може би ги плашиш с нещо. Ти си знаеш какво правиш. Но след като психиатър не е успял да ти помогне, какво бихме могли да направим ние. Според мен, ти си знаеш най-добре какво става и защо става така.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a75b7a9479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От кой град си?
Запиши се на спорт, миличка.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 708425d76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ти от кой град си ако искаш ми пиши на email-a там може да си разменим скайповете емайла ми е polina_3@gyuvetch.bg

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b4f304fa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мога само да те попитам. Ти направи ли нещо по въпроса да си намериш приятели. Те няма да паднат от небето. Общувай повече със съучениците си, на морето можеш лесно да се запознаеш с някого, запиши се на нещо спорт, танци или друго, там също можеш да си намериш познати. Но знай, че ако ти не напрвиш нещо по въпроса няма да стане нищо. Ако искаш нещата да се променят, промени се ти. Късмет. :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9315cf8023
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз дори и това не правя пред компа по цял де, добре само, че си имам приятели и постоянно ме търсят както аз тях.
но не се натъжавай трябва да се мотивираш по някакъв начин, не трябва да ти пука, поне за повечето неща трябва да изизаш отначало сама запознай се с хора с връсници по улицата на центара тук там .. ако си стойш у вас и чакаш някои да почука на вратата жестоко се лъжеш.. пък ми е много странно как на 16 г. момиче нормално и да няма приятели просто немога да си го обесня, е така е за мен е не обеснимо едно за други друго.
пък и неможе човек да каже разбирам те.. най-добре човек усеща и може да почувства преживяното ако найстина е минал по този път, ако найстина му са се случвали такива проблеми.. само тогава би разбрал човека от среща напълнно.. ето мен момоче на 14 г. и още не съм имал гадже..
някой може да ме разбере, други не... съвета ми към тебе е
да направиш нещо по-въпроса не трябва да си стойш с кръстени ръце и да мислиш, че нещо ще се оправи от самосебе си. пък и имам един въпрос към теб ти учиш ли, на училище ходиш ли или вече не ?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 70cf10fb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ходя на училище но сменям вече трето училище с надеждата да се промени нещо.По принцип тренирам плуване и това ми помага донякъде.Не излизам по морето.Това да изляза с някой,да се разходим и да се забавляваме ми е напълно непознато.И да номер 9 аз нямам приятели.Колкото и да ти е чудно аз нямам.Дори един.Просто си стоя сама в нас и това е.Аз немога да се престраша и това се усеща от околните.Маже би нищо няма да се промени и аз се примирих.Благодаря на всички за подкрепата.Може би на въпроса ЗАЩО Е ТАКА има само един отговор и той е ЗАЩОТО ТИ СИ ГО НАПРАВИ.Може би аз съм виновна за това и отблъсквам околоните.Сменила съм 9 класа и 4 училища и досега все нямам една приятелка с която да изляза.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d4569a604a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пиши ми, ако искаш на e-mail roza.ro@abv.bg ще си разменим skype. :) Знам как се чувстваш, ще се радвам да си поговорим, и без това няма какво друго да се прави по цял ден. Аз имам чувството, че времето понякога просто не минава....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker