Харесвам най-добрата си приятелка, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам най-добрата си приятелка, помощ!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1410 пъти
И така моята история може да ви заинтригува. На 15 съм- 99 набор, момичето също и ми е много близка от доста време. Но напоследък започнах да изпитвам повече от приятелски отношения към нея. Говорили сме си дали ме е харесвала преди и аз също и двамата имахме положителни отговори, но сме си казвали, нищо повече от симпатии. Е.. сега не е така.. и мисля, че и тя ме харесва не съм сигурен, ако примерно сме в автобуса тя си ляга в мене, на едно парти пак легна в мене за малко, през цялото парти седях при нея за да разбера дали има нещо, но не съм сигурен... като ходиме на сам на там ме хваща през ръка и така си ходиме.. и да.. таа помогнете ми.. как да разбера дали ме харесва? Наскоро и двамата скъсахме с гаджетата си и се подкрепяхме.. приятелите ми ми казват " пробвай се, близки сте, разбирате се, смеете се заедно, познавате се, ии според мен е видяла повече неща в теб, от колкото примерно аз " това ми го каза един приятел. Не съм й казал, че я харесвам, защото не знам как да й го поднеса, страх ме е от реакцията й. Четох някои теми, в които или не се обаждат повече, или просто се държат вече различно с теб и то не от към хубавата страна.. надявам се редактора на сайта да добави темата ми по-скоро и да ми помогнете, Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a19bd6b9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е най-добре да я поканиш на гости или на кафе и да я питаш директно дали има чувства към теб, ако нямаш смелост го направи вид игра, като истина или процент, питай я дали би тръгнала с теб и някакви такива. Ако каже не, кажи окккк беше само въпрос, нали сме си бфф. Ако каже да и сте у вас просто пусни хубава по-бавна песен, седни но нея, започни нежно да отмяташ косите й, а после я целуни с език, ако станат нещата значи си готов, ако те бутне я питай защо след като би тръгнала с теб тогава те бута и ако се изневри й се извини и обещай, че няма да се повтори, ако не пробваш няма как да разбереш. Тя явно ти дава сигнали, че те харесва, а ние момичетата чакаме действие от момчетата и ако не направиш това което ти казвам, друг по-смел ще го направи и ще я изгубиш. Ако сте на кафе и това си го говорите и искаш да действаш, тогава идете в някой парт или я покани и така, просто да не е пълно с хора. Успех и пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 463c90afb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж ще се опитам да ти дам съвет. Аз бях в същата ситуация преди няколко месеца. Значи и двамата се харесвахме, а бяхме супер близки приятели. Дори най-добрите. Той ми предлага няколко пъти, но аз отказах, защото се боях, че всичко ще се промени след това, както теб. Но той ми каза, че ако така продължаваме нищо няма да стане. Просто ще си се харесваме, ще се водим най-добри приятели и рано или късно ще се влюбим в друг и ще ни бъде още по-гадно. Ще се отделим един от друг, за това се събрахме. Ходихме не много дълго време, тъй като нещо не се получаваше. Излизахме всеки ден, както правехме като приятели, но беше по-неловко. Вместо да си се лигавим както преди ние се притеснявахме един от друг. Бяхме много луди и докато бяхме само приятели доста често се обиждаме. Постоянно се наричахме идиот, тъпачка, маниак, тъпак и тн., но без злоба.. бяхме си твърде близки и знаехме, че няма да се обидим. Но след като станахме гаджета всичко се промени, вече не си казвахме такива неща, за да не се нараним. Или когато се прегръщахме и се целувахме.. някак си ни беше неловко, смисъл до вчера някакви супер близки приятели и днес няма какво да си кажем и беше много странно. Тогава аз реших, че просто не ни се получава и му го обясних. Той каза, че греша, но щом съм взела решение няма какво да каже. Скъсахме. Опитахме се да излезем след това, но вече не беше същото. Неловко беше и тъпо.. и дори не мога да ти го опиша. Той много ми липсва като приятел. След като скъсахме постепенно се отдалечихме. Нито излизахме. Нито си пишехме, камо ли пък да споделяме. Разбрах от други хора, че ме е наричал "кучка" и е казал, че съм го предала.. цитирам : "Аз я обичах, а тя искаше да сме само приятели.. тъпачката ме предаде. " От тези думи доста ме заболя, но го преглътнах и продължих напред. Според мен ще ви е трудно в началото и то доста, след като сте толкова близки. Но по-добре опитайте. Не знам, но каквото и да правите.. смисъл дори и да тръгнете ще се нараните, ако не опитате все някога ще се влюбите в друг и пак на двамата ще ви е кофти. Лично мен след всичко това ми е гадно, като се сетя- той ми липсва. Но и да не бяхме тръгнали, то той имаше също толкова близка приятелка преди мен и като си намери гадже се отдалечи с нея, така че не знам какъв съвет да ти дам. В крайна сметка ти решаваш. Ти взимаш решенията си в живота и каквото и да направиш, каквото и да се случи не трябва да съжаляваш!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 893fe99984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В тази възраст точно не мисля, че връзката ви ще издържи дълго. Само ще си развалите приятелството...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 65d703e9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи първо ние няма как да се виждаме постоянно, аз ходя на фитнес през ден, на училище съм и съм втора смяна, тя е първа, и съответно ни остават само съботите и неделите та даже и в тях може да не се виждаме както и сега го правим докато сме фр, да близки сме, но не чак толкова, че да се виждаме всеки миг когато можем, все пак всеки има право на пространство, давам пример, един път искаше да излезем и аз просто й казах, че искам да се видя с най-добрия ми приятел и я поканих с нас, но тя отказа, защотото знае, че й казвам истината, а не я лъжа примерно щото не искам да се видим, същата ситуация и с мене искал съм да се видим, но тя ми е казвала, че ще е с приятелка, аз казвам добре няма проблем друг път ще се видим и така. Таа искам да кажа, че ние много си и вярваме и не сме някви сръдливи, отворени хора сме. Утре ще идва до дскто ми така и не ми каза защо просто го изръси " утре ще дойда до училището ти " и аз учуден казам добре ;дд таа се чуда дали да предприема нещо свързано с въпроса дали ме харесва.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 65d703e9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хора помагайте не мога да се сдържам вече да не я целуна .. не знам какво да правя вече да й кажа ли да не й ли кажа, че искам да я целуна ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker