Чувствителна.. твърде много. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствителна.. твърде много.
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1653 пъти
Аз съм момиче на 14 години. Както вече споменах съм доста чувствителна. Проблема е там ,че когато се скарам с някого от семейството ми моментално ми се насълзяват очите.. дори и да не съм толкова тъжна просто ми се насълзяват. Има ли някакъв начин да предотвратя това? Защото запозна да изглежда много лигаво.. ,но не го правя нарочно..просто не мога да спра сълзите си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: f630c23fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти по скоро имаш проблеми с нервите и плачеш от нерви не от това че си чувствителна . Трябва да се успокоиш някак си като за начало трябва да си наясно какви проблеми имаш с вашите и да помислиш как да ги разрешиш . Когато се ядосаш пий една таблетка мента глог и валериан .

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8cec57c2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле все едно аз съм го писала и аз съм така примерно се скарам с някой от семейството ми и сълзите избликват не мога да ги спра дори да съм ядосана когато се карам стях те тръгват и не мога да ги спра..знам как се чувстваш :(

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a441d9440d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това, което се случва с теб, е хубаво (и аз даже се радвам да чуя, че има такива подрастващи хора). Когато е обратното - непукизъм - е много лошия вариант.

Обяснявам: Характеристиките на индивидуалната (личната) човешка природа представлява смесица от различни качества, които се проявяват във взаимодействието с останалия свят. Тези качества са групирани на три нива - добро, страст (задоволяване на ума и сетивата) и невежество (глупост, простотия, агресия). Качеството "смущение при неподобаващо държание" е от категорията на Доброто и то може да предизвика този плач. Разбира се качествата не се проявяват индивидуално, а са под взаимно влияния, като някои доминират над другите. Още качества в Доброто са "Власт над ума и сетивата, търпение, точна преценка, придържане към предписаните задължения, истинност, милосърдие, внимателно изучаване на миналото и бъдещето, удовлетворение при всякакви обстоятелства, щедрост, отреченост от сетивните наслади, благотворителност, простота, смирение и доволство вътре в себе си"
Освен това обаче човек може да се рзплаче от гняв, поради безсилие, което да бъде примесено с омраза. Ако се проявява този елемент - това е на нивото на невежество. За твоя случай аз приемам (но ти най-добре ще си прецениш имайки пред вид това знание), че гнвът, дори и да се проявява като силно неудовлетворение, не е доминиращ.

За да не попада човек в ситуации на лоши взаимоотношения са необходими много условия, основните от които са горе изброените качества на доброто. За да се проявява качеството "точна преценка" човек трябва да тренира ума си да се вглежда в себе си и да се опитва да анализира състоянията си от кои качества се пораждат.

Та силната чувствителност е по добрия вариант, защото това е платформа за задаване на въпроси и търсене на отговори, и евентуално заемане с духовни практики за продължаване пътя нагоре към по-висшите нива на разбиране и реализации (съществуване).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2ffd4038f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам един въпрос към теб. Случайно да не си зодия рак, защото аз съм рак и съм абсолютно същата. Има нещо положително в тази реакция: когато се разплача, майка ми и баща ми почват да се смеят и колкото и да ме дразни тяхната реакция и да ме кара да треперя от нерви, когато наистина съм виновна за нещо, плачът ми ги успокоява и спират да ми се карат. Сякаш решават, че щом съм се разплакала, значи съм си разбрала грешката. Не знам дали при теб е така, но аз плача за абсолютно всичко, дори на филмчетата на Дисни. Плача като видя просещ на улицата човек, плача когато чуя някаква тъжна история, плача на детските песнички, плача на народните песни и като цяло, много плача, така че не се тревожи. Просто такава ни е психиката, изкарваме си емоциите чрез сълзите. Не мисля, че в това има нещо лошо.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1198555b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 4
Здрaвей кaто прочетох, че си зодия рaк веднaгa прочетох твоя коментaр. Aз също съм зодия рaк и моя плaч е зa aбсолютно всичко. Но товa много ми прaви проблеми, зaщото дa рaчем много се депресирaм. И пред гaджето много плaчa..просто с който и дa се скaрaм ревa..гледaм филми ..нa всички плaчa..нaпрaво е нaвъзможно и многп гaдно мaйкa ми си мисли че го прaвя нaрочно..

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f6d959c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз също съм така, само че съм зодия Козирог, а според моята зодия би трябвало да съм студена по характер да съм желязната лейди, но аз не съм аз съм свръх чуствителна, плача много ако някой учител ми се скара гледам да не плача просто очите ми се насълзвят, плача за филми за драми.
Оф нз защо съм така.. Като малка ми се подиграваха за това. Просто не знам защо съм така междодруто съм момиче на 14.. Моля, помогнете ми

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d60b4e50a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6

Няма нищо лошо да си плачеш мило момиче, това означава, че си чувствителна душа а не безразлична.

М>30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker