Какво означава да сънуваш починалата си баба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво означава да сънуваш починалата си баба
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 18895 пъти
Здравейте,
някой знае ли какво означава, когато сънуваш починал близък човек. Преди 2 дена сънувах баба си, която почина преди 3 години тя ми беше много близка и дори като почина някак си не успях да се сбогувам с нея смисъл, ноща в която тя почина и аз имах такова едно предчувствие че нещо лошо ще се случи с нея. И това не е за първи път много пъти ми се случва да я сънувам. Но този последния път не говорих с нея а просто я гледах и бях до нея беше толкова жизнена, красива всякаш беше здрава, но не знам защо нищо не и казах а само я гледах. Моля ако някой знае какво означава това нека ми сподели. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: e81afe842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Нали знаеш, че човешката душа продължава да съществува и след физическата смърт на човека? Аз вярвам в това и съм го изпитвала. Според мен този сън е бил или начин да те посети, да ти покаже, че сега е добре - или да се сбогува с теб, след като не е могла приживе. Аз изживях смъртта на дядо си много тежко, но една нощ той се появи в съня ми, говорихме на дълго и широко и сега се сещам за него с усмивка, не със сълзи - знам, че е добре. Повярвай ми, душите остават живи завинаги, наречи ги духове ако пожелаеш. На много хора моят коментар ще се стори откачен, но това е, защото няма да ме разберат. Баба ти е искала да се видите, ти също и това се е случило чрез съня, чрез твоята енергия.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 577c915291
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Направо си си те е посетила баба ти!
Тези срещи става главно насън, понеже починалите вече нямат материално тяло и трудно биха могли да ти се представят по друг начин без да те уплашат, и второ - точно защото критичният ти ум, който би отхвърлил събитието, е приспан дълбоко.
Само да допълня номер 2 - душите не само съществуват безкрайно, ами отвреме-навреме се и "раждат" в някое ново материално телце и по този начин трупат опит и познание, усъвършенстват се. Колко време минава между предишната "смърт" и следващото "раждане", ами 1-2-3, понякога и 30, и 50 или повече години, но това няма голямо значение (освен за "живите"), понеже истинското, голямото битие е извън времето.
Радвай се, наистина - "баба" ти много те обича и държи на тебе. Току виж отново свърже живота си с теб я като дъщеря, а защо не и като син... Може и като племенница или нещо подобно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae7d6fb35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Може да се е опитвала да те предупреди за нещо, на мен така ми се случва и след известно време, след като сънувам близък, който съм изгубила се случват точно нещата, за които конкретно ме предупреждава в съня.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7f0167ec74
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

4.   От автора :
Благодаря ви много приятно ми стана когато казахте, че това е начин по който тя иска да ме види, значи още държи на мен! Направо ми се насълзиха очите!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 443460313e
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   Нищо не означава.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3f66062ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

6.   Според мен означава, че баба ти ти дава знак, че е добре и няма смисъл да се безпокоиш за нея. И аз съм сънувала моите баба и дядо така. Беше малко след като дядо почина, сънувах ги двамата с баба (тя беше починала няколко години по-рано) и най-интересното беше, че ги сънувах като деца! Да, знаеш камък ми падна от сърцето, защото някак почувствах, че вече са добре, щастливи са и са двамата заедно и най-важното не страдат и нищо не ги боли. Мисля, че и твоята баба е искала да ти покаже, че с нея всичко е наред.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 47ab7a0b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Означава, че просто ти липсва... сънищата са си сънища. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker