Какво ще правя сега?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво ще правя сега?!?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3716 пъти
Здравейте...Аз съм на 16. Преди месец ходих на лагер с приятелки. Там имаше много момчета на моята възраст и...едно прекрасно момче на 16. Всички момичета си падаха по него. Аз също много го харесах...Една вечер имаше нещо като дискотека. Аз стоях и гледах как другите се забавляват. Видях, че той говори с приятелите си и гледа към мен. Дойде и ме попита "Защо не танцуваш?", а аз му казах "Просто не искам". той ме попита "Толкова ли си некадърна?" и тогава аз се засегнах от думите му. Той беше просто мечта...мислех, че се държи мило и тогава ме разочерова. аз станах и отидох в стаята си. След около 10 минути се почука на вратата. Момчето влезе, а аз не му казах нищо. Той каза " Съжелявам за това, което ти казах...Просто когато видя толкова хубаво момиче и незнам как да се изразя." Аз му казах, че това не е начина и не трябва да е в моята стая, но в същото време исках да е при мен. Той се приближи и...се целунахме...след това пак и докато се усетя търсехме стая която не е заета. Той съблече потника ми аз тениската му и...го направихме. Докато лудата дискотека долу продължаваше ние двамата бяхме в една легло и си говорихме. След това аз се изкъпах и се прибрах в стаята си. Бях толкова щастлива от случилото се, но в същото време неспокойна, че нещата се развиха така бързо. На другия ден ходихме на разходка по плажа. Адриан (името на момчето) ми се виждаше все по-красив и добър. Вече връзката ни не беше такава тайна, което доведе до завистта на много момичета. Вечерта също се криехме и си говорихме.
Дойде време да си тръгваме и аз трябваше да се разделя с Адриан. Макар и да бяхме в един град, той беше голям и не се знаеше, дали ще е лесно да се виждаме. Прибрах се и с него поддържахме връзка.
Беше прекалено хубаво, за да е истина...Закасня ми, изморявах се лесно и реших да си направя тест за бременност...Излезе, че след 9 месеца ще стана майка. Тогава не можах да повярвам...С Адриан взимахме предпазни мерки...Ако му кажа той определено няма да остане с мен. Ходя на училище, а ако родителите ми разберат незнам какво ще стане. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: b802b99e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало недей да лъжеш. Първо казваш "Аз съм на 16." след това "едно прекрасно момче на 16" .. до тук добре.. на една възраст сте и малко по-доло "той беше голям" Последно??? А относно това,че си бременна освен да споделиш с вашите и да направиш аборт друго решение няма.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: deacb3de83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Редно е да му кажеш и заедно да решите.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e868d71998
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля,че той беше голям се отнасяше за града,а не за момчето...
Мацка,казвай на вашите и посрещнете решението заедно,ти все още си зависима от тях...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2a9e3c3fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Що не ми публикувахте коментара, аз исках само да споделя, че историята искрено ме развесели и честитя на девойчето по случай бебето-да ти е живо и здраво, и с таткото ще бъдете много щастливи заедно!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 85e08aa529
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той беше голям се отнася за града, а ако кажа на нашите просто незнам ще полудеят. Аз не съм такава, да си лягам с всеки срещнат, но те кой знае какво ще си помислят...

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b2faa62e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кажи на приятелят си и обсъдете този въпрос,но те съветвам да не правиш аборт!Гадно е да убиеш едно невинно същество!И в дом за деца не го оставяй!Сега положението ти е гадно,но е трябвало да мислиш какво правиш...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2c29463167
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много си малка за да имаш дете, едвали ще можеш да се грижиш за него. Имам дъщеря "и пази боже", но ако това беше тя, честно ти казвам че щях да полудея и въпреки това да я подкрепя. От сега мога да ти кажа отговора на приятеля ти "Махниго", ти ще отидеш в някоя частна клиника ще изсипиш два джоба пари, за да не разбере никои. И после проблемите които ще имаш ще притесняват майка ти и баща ти, на твоя приятел вече просто няма да му пука....
За това каквото и да си помислят родителите ти, а те за това са родители, сподели си проблема с тях. Това са хората които са в състояние да ти помогнат истински в момента.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c979c9ebf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо-докато не станеш на 18 на моренце с майка и татко защото Вие никаква отговорност нямате!!
Второ- казвай на ваще и отивай да правиш аборт докато не е станало късно, че ти себе си неможеш да гледаш а как ще дундуркаш бебе не ми е ясно!
Трето- Занапред не си отваряй краката пред първия " прекрасен събиращ женското внимание"
Четвърто- Ако направиш аборт моли се като наистина станеш готова за деца да можеш да ги имаш.
Със здраве мила девойко !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5abceadbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мога да ти дам съвет, потърси ме на E-mail: just_my_style01@abv.bg, ако не е станало късно ти казвам, да не правиш аборт. Вярно, че ще бъде трудно, но ако момчето наистина държи на теб ще те подкрепи каквото и да решиш =)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker