Искам майка ми да умре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам майка ми да умре
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4130 пъти
Аз съм момиче на 15 години и знам, че не е нормално да се моля постоянно майка ми да умре. Но имам пълните основания. Тя не спри да ме тормози, гледа как да внася смут навсякъде, живее за да тормози мен и татко ми. Само гледа как да го подлуди, да му стане нещо и да умре. Накрая ще изкара мен виновна. Не мога да я понасям повече, не можем да живеем така. Знам, че баща ми също иска тя да умре, но никога няма да го признае. Много пъти съм ги молила да се развеждат, защото не искам да виждам това чудовище - майка си, не го правят само заради мен, но на мен ще ми е много по-добре само с един родител Дори не спят на едно легло и не се целуват за какво тогава са заедно. Омръзна ми от майка ми, не мога да я търпя, често мисля за самоубийство. Не издържам всеки ден скандали вкъщи, всеки ден рев, писъци, крясъци и бой. Казвала съм на майка ми хиляди пъти, че искам да отидем на психолог и да си разрешим проблемите, но не става. Винаги изкарва мен виновна във всяка ситуация, но не е така. Говори какви ли не глупости зад гърба на баща ми: че бил побъркан, луд, не трябвало да се занимаваме с луди хора и такива работи. Когато нервите ми не издържат и кажа на баща ми какво е казала майка ми за него, тя отрича и изкарва мен лъжкиня и това е всеки божи ден. В момента пак стоя разплакана пред компютъра и пиша тази история, трепереща от страх, да не се случи нещо на баща ми. Има още много много неща, които не съм написала, но това е основното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: bffd1e70b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, в пубертета си спокойно какви са тия мисли още от 15 годишна. Като не иска майка ти на психолог отиди ти за да те посъветва малко психолога как да постъпиш и да не мислиш за самоубийство. Успокой се малко. Казвам го с добри чувства. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 40da2814e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мдa, и искaш дa ходиш нa дискотеки, дa пушиш, пиеш aлкохол, че нa 18 год. ще рaждaш. Нaли тaкa ти кaзвaл бaщa ти... не си добре момиче!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 340425b832
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   И аз съм така момиче.. с разликата, че съм момче, а баща ми е в чужбина.. и майка ми ме изкарва всяка вечер виновен за деяния които не съм извършил.. само където му се жалва по телефона, а не очи в очи както е при теб.. и уж много се обичат, а не спира да го измъчва като прави всяка вечер кавги и той става свидетел на това.. и психиката му се срива с всеки изминал ден... то нормално ли е, .. човек да гледа как всеки ден най - близките му се карат.. отивай на психолог, кажи на приятели не знам какво прави.. ти си в по - сериозно положение.. аз поне не се задържам много в нас и не виждам майка ми... прави и ти така ако мислиш за добре :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2ec8909dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не, не искаш! Не знаеш какво говориш!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1ee8d2bfe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бил съм в твоето положение над 15 години и знам отлично какво ти е, аз обаче съм момче. Вече мъж де. Сигурно е мн гадно да си в такова положение , а на вс отгоре да си момиче. При мен баща ми беше лошия. Много мога да пиша но.. незнам дори от къде да започн,а не искам да ти пиша клишета които може да чуеш от всеки - не ти помагам така. Дано пишат повече хора по темата а като имам време ще се включа и аз.
Кураж ти желая само за сега и знай че много са като теб/ като нас.
И подяволите недей чак да трепериш от страх баща ти е мъж и дори да е по-плах той може да се грижи за себе си.
П.с. БОГ ДА ТЕ ПАЗИ!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 63ee059de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   здраве,
просто се обади на социалните и те ще те изведат. Това е единственото решение на проблема! Има голяма вероятност след това майка ти да се оправи. Социалните ще говорят с нея и ще разберат, че има проблем. Ако направиш това ще дадеш кураж на баща ти и той да се махне от нея... най-вероятно той в момента не го прави заради теб, защото иска да имаш майка, а и си момиче!
не оставяй нещата така, обади се на социалните (или най-лесното на полицията - номер 112 безплатен е).
поне още три години трябва да живееш в тези непоносими условия, ти си дете и не го заслужаваш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a06c646be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Баща ти ако взема добра заплата, изнесете се на квартира, оставете я да си лудува. Може би критическата я гони, затова беснее. Ще и мине след време, ще кротне, но сега е така, не се траят в това състояние. Стойте по настрани от нея, не й обръщайте внимание. От кога се държи така? Ако е от скоро, хормони я мъчат, но ако си е била такава, такава ще си умре. Спасявайте се. Щом подкрепяш баща си, ще се справите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 957a2dfad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А как да не е нормално, аз искам баща ми да умре ,за да му наследя къщата, да я продам, да си купя два апартамента, да ги пусна под наем и да не работя. На 20 съм и сигурно ще го микля и на 35. Но дано дотогава да е пукнал. Той е алкохолик и надеждата ми е че няма да му издържи черния дроб.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0985919c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, още от предишната ти история разбрахме колко обичаш майка си баща си и най-вече защо!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e56edadb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хора, панякога майките са такива гадове! Аз съм била изоставена след като съм била родена, от така наречената ми "майка", кажете ми трябва ли да я уважавам? ! - реторичен въпрос.

До авторката това с самоубииството е добро решение, обаче гледай да не умреш де. Нали може хапчета, рязане на вени - малко да се стреснат ваште!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1fc6d54e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До номер 10. Гледай филма You're next, мисля, че ще ти хареса. До авторката или избягай за малко от вас или социалните.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a463137bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз съм така... мразя майка си!! искам да умре, пoстoяннo и гo пoвтарям... настрoйва цялoтo смействo срещу мен, с нея не мoже да се гoвoри.. акo искам да изкажа мнение, казва не ме интересува, имаш самo претенции.. изкарва мен винoвна за всичкo... пoстoяннo ме кoмплексира, пoпринцип не oбръщам внимание на тoва кoетo казват другите, защoтo всеки си има мнение... нo тoва да гo казва самата ти майка... oпитвала съм се да се самoубия, нo не се пoлучава.. нямам дoстатъчнo силна вoля... а наистина гo искам, искам всичкo да свърши.. уж баща ми ме разбира.. защoтo знае каква е, нo винаги катo се скараме тя му звъни и иска да ме вoди при негo, аз не че имам нещo прoтив, прoстo искам да съм си тук, вкъщи къдетo съм свикнала... тъпoтo е, че дoри брат ми не ме пoдкрепя.. и не самo тoй.. всички вярват на майка ми, . тя винаги преувеличава.. и тo в нейна пoлза.. знам, че трябва да ти пoмoгна и да ти дам съвет за пoлoжениетo ти, нш, че си гo писала преди 4 месеца, прoстo реших да спoделя за мoетo пoлoжение, и дъа... за първи път пиша в тoз сайт.. ще се радвам някoй да ми каже каквo да правя, за да се управят взаимooтнoшнията ни.. винаги съм се oпитвала да изчаквам да се изкаже, да видя дали грешката е в мен... нo тя греши... не приема чуждoтo мнение.... дoри не се oпитва да разреши прoблема между нас... а нещoтo, кoетo най мнoгo ме дразни е тoва, че е на мoменти.. един път идва и се гушка в мен, казва ми oбичам те... нo аз я oтблъсквам, защoтo не се търпи.. и е твърде труднo да се преструвам, пък и какъв е смисъла? ! ... пoне имам приятели и анимета, кoитo правят живoта пo-лесен.. нo приятелите.. нда.. дават съвети, успoкoпват те.. нo не са в мoетo пoлoжение и няма как да разберат чуствoтo, а и не им трябва :)))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a40247da14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Всеки от нас когато се ядоса на майка си я обижда по някъв начин но не познавам друга освен теб да иска смърта на майка си.. Ти сега не можеш да разбереш какво е това защото имаш майка но избубиш ли я ще осъзнаеш какво си загубила

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d1f54e4151
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Хъм... Тук всички говорите колко мразите вашите. И аз преди си мислех така. като постоянно се караха за пари. Мислех си. че не ме обичат и само се молех да се разделят. Майка ми много искаше да разкара баща ми от вкъщи. защото той само се напиваше и седеше в другата стая. И така един ден той прекали доста с чашката и с успокоителните. които взимаше. а това определено не е добра комбинация и стана огромен скандал. който завърши с изритването на баща ми от полицията. Те се развееодоха и майка ми отиде да работи в чужбина. а баща ми си замина за селото.. И аз и брат ми останахме да живеем с баба. Наистина така ми е по-спокойно. но понякога ми се иска да не беше ставало така... Майка ми ужасно много ми липсва. а много рядко се чуваме. защото е заета.. А всяко обаждане на татко ми е свързано с разговори за майка ми.. Чувствам се адски самотна понякога и в тежест на баба ми.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: eadd18f644
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Загубих моята майка и съм много отчаяна бих дала целия си живот само да изкарам един ден с нея и да и се извиня за всичко!!! Никога не си го и помисляй това за майка ти! И никога не го пожелавай! Мила тя никога не би искала да ти се случи нищо лошо!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3a4f7fcf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Първо сподели с училищния психолог и слес училище отиваш в социалните и обясняваш положението там, и да се надяваме, че ще те изведат оттам. Ако майка ти почне да лъже и тях покажи някоя синиа, която ти е направила да видим какво ще каже тогава!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d8bfe2a2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Радвай се, че имаш майка! Има деца които нямат!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 82328fd578
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хахаха много много си зле миличка :) Как може въобще да си мислеш такива неща. Ако не беше майка ти сега нямаше да стоиш пред компютъра. Вземи си дозата и се успокой! Има деца, които копнеят да имат майка. Боже опази от такива като тебе!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1501f099f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Разбирам те. (е почти напълно. Нашите преди 30 мин имах поредния скандал, който свърши със заплахата че щели да се развеждат. Щях да съм по-притеснена ако това не беше не знам кой си път, в който използват картата "Развеждам се" във спор. )
И нашите са пълен ужас, и ми се е случвало да си помисля че искам някой от тях да умре. След това разклащах главата си толкова силно, че след това ме боли и си помислях: "Откъде се взе пък ти, тъпа мисъл такава! Я да млъкваш и да не предизвикваш Съдбите. "
Най-добрата ми приятелка е изгубила майка си когато е била в 4 клас. Повярвай ми без значение какво мислиш сега, ако нещо наистина се случи на някой от близките ти, ще се молиш никога да не си го беше и помисляла даже. Гледайки най-добрата ми приятелка като ми разказва случки със майка й почивки, или сутрини със баща й и нея... просто... разбива ми сърцето на милиони парченца. Никога не искам да почувствам това, което чувства тя и ако ти си по-умна, ще осъзнаеш, че специално за това си в огромна грешка. ( и предполагам това може и да е не знам кой подред коментар, който ти го казва и да се чувстваш по същия начин като мен когато възрастните започнат с: "Правят го защото те обичат! " или "Вие накъдето сте се запътили ние от там идваме! " но има огромна разлика между това да не харесваш родителите си и да се молиш да умрат)

А относно самоубийството, не е нужно да си медиум за да се досетиш че ще кажа че лоша идея. Наскоро видях нещо в Pinterest относно самоубийствата. Ще ми се да можех да прикачам картинки тук.

Основното беше, че утре може да е най-хубавия ден в живота ти, може да срещнеш любовта на живота си, може да спечелиш от лотарията могат да се случат толкова много хубави неща и ти няма да можеш да ги изживееш ако се самоубиеш.
Сигурна съм че има толкова много хора, които ще са съсипани, ако ти се случи нещо. Никога не можеш да си сигурна дали в съседния клас няма момче което е лудо влюбено в теб от години и което ще бъде съсипано ако се самоубиеш. И ако четеш този коментар може и да си трогната (в което се съмнявам защото не казвам почти нищо), а може и да въртиш очи раздразнено, защото може и да говоря глупости.

Но като някой, който също е обмислял самоубийството и сега го смята за най-голямата глупост на света ще ти кажа: "Живей за Себе си и за Бъдещето си. " Също така хората които са минали през нещо ужасно винаги са по-силни. Това също беше една от мотивациите ми - Не исках да съм онази слаба героиня в книгите която само реве и е депресирана. И понякога мисля, че съм благодарна на нашите за всички глупости които правят защото справянето с това ме прави по-силна.

Нещо друго, което помогна на мен са книгите. Една хубава книга има способността да те хване и да те отведе на едно магично място с невероятни герои които ще обикнеш. Понякога като си вървя по улиците след поредния епизод с нашите се сещам за някоя случка в книга и се засмивам и изведнъж се чувствам толкова по-добре.
За мен книгите имат способността да измиват всичките натрупани чувства през деня, седмицата или месеца.
След тежък ден сядам чета нещо и вече не помня почти никакви подробности от скандала.
Музиката също го прави този номер, но при мен не толкова ефикасно. Понякога си пускам музика след скандал и започвам да си чистя стаята. Е това вече не помага защото баща ми ми спря интернетта и следователно и музиката. Беше бесен заради скандала. И следователно побесня още повече като ме чу да се смея в стаята си със музика. И едното води до другото и... чао чао добро настроение и музика. Искаше да съм нещастна като него.
Честно казано засегнах само самоубийството и желанието ти майка ти да умре в коментара си. Не знам какво мога да предложа като решение. И това донякъде прави самия ми коментар безсмислен, но просто исках да го напиша и да кажа, да не прекратяваш живота си и да мислиш какво си пожелаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0cb75cae3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ама какви са тези пожелания??? ! Потресена съм. Макар, че съм по- малка от теб не съм съгласна, не бих могла да ти дам съвет, но не искам и да те нападам само защото съм на 11 години. Как може да искаш майка ти, човекът, който ти е дал живот да желаеш смъртта на майка си.
Много си зле.
Валентина 11 г

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ecde404f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Нямам идея какво е при теб! :( Нашите се разбират много добре.
Идеята за социалните може би ще свърши работа, но мога само да ти пожелая късмет и да бъдеш силна!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e7af723a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Момичето не е зле, в същото положение съм. :) Престанете да съдите хората. Бтв. Мила.. не се предавай.. Просто бъди силна.. И не и се оставяй.
Веселина, 15

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker