Моля ви за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля ви за съвет
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1077 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. В момента изживявам първата си любов. Преди малко повече от година се запознах с едно момче на 20 години. Вече близо 2 месеца сме заедно. Много е луд правил е много глупости, но откакто сме заедно се държи много по-отговорно и зряло, а за мен непозволява никой дума да каже. Ревнува ме много, ревнувам го и аз. Караме се постоянно, но дори и е някак сладко, как когато ме види малко нацупена и прави всичко да разбере какъв е проблема и да осъзнае грешката си, споделя ми всичко. Познавам го толкова добре, разказвал ми е за всеки етап от живота му, минал е през много трудности и не е имал лек живот. Грижи се за мен, виждам как наистина му пука и колко държи на мен, как си ме пази, съветва ме за всичко, кара ме да наблягам повече на ученето, постоянно ми казва че нетрябва да се задоволявам с това което имам и да не пропилявам възможностите си. Винаги съм мечтала за такава връзка, а сега дори е по хубаво от това което съм си представяла. Красавец, живял си е живота не се е спирал, имал е много гаджета към повечето не е имал чувства само е използвал, за мен не е проблем, защото вече е преминал през това. Влюбил се е на мойте години разбили са му сърцето и след това не е искал друго освен секс. Каза ми че от мен неиска това, че вече иска сериозна връзка да съм момичето което ще го промени към добро, че аз съм 2рото момиче в което се е влюбил и първото към което изпитва толкова силни чувства. Разказва на родителите си за мен, иска да се запознае с нашите. Аз също съм много влюбена той е всичко което съм искала но за съжаление лятото заминавам да живея в чужбина. И сега незнам какво да правя. Има два варианта единия да му кажа че ще е по добре да се разделим, за да е по лесно и да боли по-малко. Другия е да изживеем всичко на макс, да си прекараме страхотно и ще видим как ще се развият нещата. Не искам да се разделяме, искам той да ми е първия и да му дам всичко, вярвам му и съм сигурна в него и чувствата му, но ме е страх че ако го направим и изживеем всичко на макс после ще боли още повече, ще сме се привързали още повече и ще е по-трудно. Но по-добре да го изживеем и после да е по-трудно и да боли повече нали?
Моля посъветвайте ме как да постъпя, как ще е по добре и за двамата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: b451478f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие сега си го изживявайте на макс, пък когато му дойде времето тогава ще му мислите. Сега не се тревожи, има време до лятото, не се знае какво ще стане дотогава.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4995a22931
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с номер 1. Не му мислете сега, щом се обичате няма да има пречки, надявам се..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker