Искам да правя секс с новата ни съученичка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да правя секс с новата ни съученичка
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 7203 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 17 години. Моля спешно редакторите да публикуват историята ми. През изминалата 2014 година в класа ни дойде ново момиче. Всички я коментират колко е мила и добра с всички от училище. Толкова е срамежлива, винаги се усмихва, но понеже съм си малко хлапак и обичам да се закачам с нея, да се майтапя с нея, да я дразня, а тя полудява по този начин :Д. Та да си дойдем на думата - не е най-слаба, краката и са малко по-едри от на другите, но това ме подлудява. Лесно се възбуждам, а когато съм до нея и направо едвам издържам да не я доближа с ръцете си. Идва ми да я скъсам, аз съм по бързите скорости, не обичам да чакам. Имал съм всяко момиче, което съм поискал, че даже и по-големи каки... Подразбрах, че до сега е нямала нито едно гадже, девствена е и е стеснителна, но именно това ме кара да я искам все повече и повече. Няколко пъти съм я натискал до стената в класната ни стая, сядам до нея, но не знам дали и тя иска същото... Наистина е много красива, искам да я бъда първия. Да и призная, че я желая или да продължавам с намеците?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8b67580cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да задоволиш апетита на долната си глава, първо мисли с горната! Впечатли я с други неща, дръж се мило, дори малко романтично и така ще ти падне по-лесно в ръчичките. Късмет, братче!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7aef9471ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малко ме съмнява историята на 17 годишния сваляч дето е бил с всички дето е поискал даже и с по големи каки.

Но да приемем за сеунда че е истина... не съсипвай живота на момичето. Момичетата са доста по различни от момчетата в това отношение. За тях първия път е мноооого по важен както физически така и емоционално. Може жестоко да и прецакаш живота ако я нараниш, а ти ще я нараниш със сигурност. Емоционално говоря въпреки че и за физически не бих се учудил.
Иди по добре се занимавай с по големите каки а не притяснявай момичето. То ако наистина е добро и мило ще си намери по добър от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: acf2005253
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако й признаеш че я желаеш веднага ама моментално ше те отреже щом е стеснителна и срамежлива. На мен лично преди няколко дни ми направиха такова признание и веднага отрязах момчето. ;) При което той веднага започна да се извинява и каза че се е пошегувал. Като начало излезте заедно, позабавлявайте се. Ако има приятелки поразпитай ги дали има симпатии към някой. Ако има това може да си ти. Това със станета е добро, даже много добро. Продължавай да й намекваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 32825efee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така, първо трябва да разбереш какъв тип момчета харесва. Съветвам те първо да й пишеш и от там да разбереш дали харесва лоши момчета или си пада по милите и свестните. Но тъй както я описа си пада по вторият тип, но нищо не се знае. Аз също съм мила, добра и усмихната и много срамежлива, но ме привличат лошите момчета. Даже мъже. Ако е за свестните й прави мили жестове, покажи й, че си различен, сприятелете се. Когато тя почне да те опознае, ще те хареса леко по-леко ще се влюби в тебе, ще ти има безкрайно доверие, ще те обича и след това ще спите заедно, ти ще бъдеш внимателен, тя неспокойна. Ще забравиш, че си искал само да правиш секс с нея, защото дотогава ти ще си се влюбил силно и ще забравиш, че силните й бедра ти харесвали, любовта ви ще бъде легенда но след това ще се нараните, ще се разделите, ще си навредите, ще ви боли за всички прекарани мигове заедно, но въпреки това ще си останете приятели и пак ще се ревнувате, ще се държите както преди, ще се съберете, но няма да се получи пак и повече никога няма да намерите любовта си. Не й пиши :ДД

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7e875e54e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Остави момичето да има пълноцене живот, а не някакъв мачо да я оправи няклко пъти и да я остави. Нека да си намери истинско гадже, което да я цени.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6b999e398f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нахал, остави момичето на мира. Щом е за самото чукане, по добре върви да онанираш. Вижте се какви сте долни, после само кифли намирате. Ето така си ги правите, а после негодувате, че няма свестни момичета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f80e04a063
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти искаш, а тя дали иска, а? Ами ако не иска, какво правиш?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: df5a58add4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не се занимавай с нея, само ще я нараниш. Тя не е като теб първосигнална и няма да ти пусне току така. Трябва да я лъжеш, че си влюбен и тем подобни, но ако го направиш, само за да я натаковаш, много ще я нараниш. А колкото и да не ти се вярва, отгоре има един, дето вижда и ще ти се върне. По-голям съм от теб и съм виждал с очите си точно на такива мъже как съдбата им го връща тъпкано. Ако я харесваш като човек, като жена, действай, но ако е само за чукането, остави я на мира.

А колкото до големия опит, който уж имаш, малко не ти вярвам, защото ако го имаше, нямаше да задаваш такива въпроси, а направо щеше да и влезеш под кожата. А и като ти гледам разсъжденията, ти дори нямаш подход към жените, камо ли да имаш опит. Ако някое намигване и натискане го броиш за опит, далеч си от истината. Пък и на 17 колко да си опитен? Я си правил 10-20 пъти секс, я не, а емоционално си още по-неопитен. Ама поне си вярваш или искаш ние да ти повярваме.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 53722dce42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С това притискане само ще я отблъснеш а и щом е притеснителна едва ли ще харесва бройкаджии като тебе. Веднага си личи че искаш да я използваш само заради секса.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3cc69cad69
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До колкото разбрах ти искаш да я използваш само за секс. Нека не се лъжем. Видял си хубаво момиче и искаш секс. Такъв тип момичета не са за една нощ. От погледа на едно момиче(аз) мога да ти кажа, че момичетата мразят бройкаджиите. Особено ако са от тахите. Така, че си прави сметката, наеми си проститутка ако толкова искаш секс.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fa75223ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти нормален ли си? Ако това момиче е такова каквото го описваш никога няма да легне с теб. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b3039b9753
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ще бъде супер тъпо, ако се хванеш с нея, да я минеш и накрая да я зарежеш. Не стига, че ще и остане лош спомен от първо гадже, ами и от първия път.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 58479770d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Абе момче, нормален ли си да пишеш такива простотии в тези сайтове? Що за човек си ти? Да искаш да скъсаш съученичката си, а най-нахално я затискаш в стената! Представял ли си си как се чувства тя? Човек да не е спокоен за децата си в днешно време! Толкова години да се трудиш за своето дете и накрая да се появи някакъв малък, разглезен, възбуден пикльо, който иска да насили дъщеря ти! Ужас... Потресена съм от тази младеж! Моля се за момичето да не ти се върже на акъла.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 53722dce42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Хвани си някое курве и остави момичето на мира. Трябва и истински мъж, който ще я уважава и цени, а не използвач като теб. Недей да я нараняваш определено не е от жените, които ще си лягат с всеки.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7e875e54e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   до 4:

По-добре осъзнай, че т. нар. "лоши момчета" всъщност са недорасли комплексари и от рано се насочи към свестен мъж, на когото можеш да разчиташ. То си е цяло изкуство за една жена да намери свестен мъж де.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ad8c6b384
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Охх... не знам... И аз съм такава -по-стеснителна... Защо все привличаме такива ненормалници и после нас ни боли....
Бях в същата ситуация и аз... И бройкаджията на даскалото ме харесваше (беше и от моя клас). Притискания, подсвирквания, намеци, все до мен се наместваше, слага си раката на бедрото ми - несъзнателно било. Обаче на мен ми харесваше всичко това, дори не знам защо. И това - онова, третото, петото. В леглото и изкарахме 3 месеца. И накрая ми беше крайно гадно... за какво беше всичко... не се знае... всъщност знае се -заради тъпия секс беше. Промених се изцяло, така ми подейства всичко това..

Моля те, недей да я искаш само за секса... ужасно е...
Ако си сериозен... ок...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8aa73d9c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Направо ми стана смешно, тук масово казахте на момчето, че нищо няма да стане... иии всъщност сте прави. Момче, и аз съм от стеснителните, от това което си казал, имам прилика с момичето, като характер, и вярвай ми, ако някой дойде и ми изръси нещо.... ТАКОВА... толкова директно, първо, няма да знам какво да кажа или направя, а след това просто ще се измъкна тактично, надявайки се да ме оставиш на мира. Извинявай... но аз не бих излязла с теб дори и ако се държи мило с мен. За какъв се мислиш, че да притискаш горкото момиче в стената? Хората тук са прави за едно - от това за което се представяш, просто ще я разбиеш... Момчетата масово се оплаквате, че има само к**ви. Ами тези момичета не са се появили от нищото, а точно заради ей такива глупаци, които са ги минали веднъж - два пъти и са ги зарязали.

Имаше едно момче, което доста време ме обиждаше. И после изведнъж дойде и ми изръси - Аз много те харесвам искаш ли да си станеме гаджета. - Идеше ми да потъна в земята. И в опита си да се скрия възможно най - бързо му изръсих, че трябва да помисля и набързо отидох при приятелите си. После въпросното момче не ме остави, дори и когато събрах сила да му кажа не... мисълта ми беше - не й досаждай така. Това ще я натовари допълнително.

Една част от мен крещи, че не трябва да ти давам съвет, защото момичето ще страда, но все пак... просто бъди мил с нея. Не я притискай към стената, а й говори приятелски, така ще се отпусне около теб, няма да е толкова стеснителна. Не я притискай с разни въпроси, това ще я стресира. И най - важното... ако мислиш просто да я минеш и да я зарежеш - изобщо не си прави труда да я сваляш или да правиш каквото и да е било...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8203173346
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Не прекалявай с приятелския тон, за да не попаднеш в така наречената "FRIENDZONE". Като си направил това със стената, поне си показал какви са ти намеренията. Тези стеснителните са скрити мръсници, но внимавай, защото тази още е малка и може още да не го е осъзнала. (може да не е загоряла достатъчно)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4cda32c188
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Абе я остави момичето намира и си гледай работата, не я разваляй!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c6bf0148ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ако някое момче ме използва само за секс - ще го забутам под земята буквално!! Крайно време е момчетата да мислят с гарната си глава вместо с долната!
Авторе , помисли си ако някоя те използва само за секс и си девствен - Какво би направил?

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 09503c4fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Съвета ми е да я попиташ дали иска да го правите. Ако се дърпа, отведи я във вас, когато ще сте сами и я изнасили. Мъжът трябва да бъде мъж. Аз така правя :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ed92cf789
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   до 26:

Доста кофти пример... наедин девствен мъж ако някоя почти непозната му предложи само секс, 99. 9% от случаите ще се навие с кеф. Просто ролите на мъжете и жените са различни.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 53722dce42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   27 повдига ми се от теб и от такива като теб, не си никакъв мъж щом постъпваш с момичетата по този начин!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker