Привлечена съм от приятел на гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Привлечена съм от приятел на гаджето ми
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1759 пъти
Преди много от вас да започнат да ме обвиняват, че съм разглезена тийнейджърка, която не знае какво иска, аз ще ви изясня нещата от самото начало. На 16 години съм. От шест месеца вече съм с едно момче, което много обичам/обичах. Връзката ни беше идеална. Той е на 17, беше по-срамежлив в началото, защото не е популярен или нещо такова, хората биха го нарекли "зубър", но аз му спечелих доверието и изградихме много силни отношения. Имаме много общи интереси, животите ни много си приличат, притежаваме еднакво саркастично чувство за хумор, като сродни души сме. Имахме уговорката обаче, когато и двамата сме готови - да го направим заедно, защото и двамата бяхме девствени. Аз бях готова преди него, но щях да изчакам колкото трябва, защото даже и да не правим секс - изобщо нямаше ми пука, нашата връзка е много по-важна от единия му секс, а и плюс това, аз мога да мина и без секс. И един ден той е отишъл на рожден ден на някакво момиче, където са пушили трева и са го накарали да си дръпне малко... Той го направил, но му повлияло много зле и накрая станало така, че с рожденичката се занатискали и го направили (не че той е бил много адекватен). Той сам ми го разказа - на практика ми каза, че момичето се е възползвало от него, щото го харесва още откакто били малки, но все пак не са го заплашили с нож да пуши трева, нали? По-рано с него сме си говорили, че ако се случи един от двамата да изневери - да го сподели, че само така бихме си простили, а не като разберем от други или дочуем слухове. И в крайна сметка му простих, не можех да се сърдя, защото прекалено много го обичах. И все още го обичам де, но вече я няма искрата. Сега ми е като брат, но не и като гадже. Но сърце не ми дава да прекратя тази връзка, толкова много го обичам, но просто не чувствам химията вече, след това, което той направи. В дъното на душата си не му простих, че си изгуби девствеността с друго момиче. Не знам.... И тогава се появи ТОЙ.

Досега не бях забелязвала други. За мен единствен беше моят приятел, но след постъпката му, аз все повече започнах да заглеждам други момчета и да ги желая. Нашата компания се състои от 6 човека - три момичета (включително аз) и три момчета. Всички имаме някаква връзка помежду ни. Едното момче отдавна има връзка с едно от момичетата, но другото момче е свободно. Свободното момче преди беше с другото момиче, но между тях не се получи и си останаха приятели. С него (момчето) се сближихме, започнахме да си споделяме лични неща и аз му споделих за постъпката на гаджето. Той ми каза, че ако бил на мое място, щял да се раздели след такова нещо, но в моя случай било различно и да съм следвала сърцето си. Но сърцето ми в момента е объркано... Та това момче, освен че е много печено, изглежда страхотно. Футболист е, има руса коса и очи, сини като небето. Има и чувство за хумор, а и е доста умен. И усещам, че все повече харесвам него, а чувствата ми към гаджето ми изстиват още и още. В момента точно ги харесвам и двамата еднакво и не знам какво да правя. С другото момче сме си говорили какво щеше да бъде ако имахме връзка и той ми каза, че момиче като мен е трудно да се намери и ако ме имаше, щеше да направи всичко за мен, но обстоятелствата са такива, че нямаме вариант да бъдем заедно (не ме харесва, просто говорехме хипотетично). А гаджето ми - той е винаги мил, симпатичен, изобщо не се е променил, това е момчето, в което се влюбих, но вътрешно просто не му простих предателството. Като попитах приятелките ми за съвет, бях много изненадана, когато повечето ми казаха "Изч*кай приятеля му, така ще му върнеш услугата".... Не, никога не бих го направила. Първо, не бих изневерила дори човекът да е изневерил. Второ, аз имам две златни правила в любовта: Да не се занимавам с приятел на мое гадже (дори бивше гадже) и да не се занимавам с бивш на приятелка. Никога няма да наруша тези правила. А това момче на практика е и двете (много близък приятел на гаджето и бивш на приятелка). Не знам какво да направя. Не знам изобщо дали да скъсам с моето момче, защото все пак той всякак си се опита да изкупи вината си. Не е виновен той, че аз не съм простила... Моля ви, нека историята да ми бъде публикувана, защото само на това разчитам! Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: df58d7f121
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Към уважаемите модератори:Защо премахнахте историята ми за Батак и какво ви пречи да публикувате историята за робството. Това е моето мнение, не казвам нищо обидно, нито пък използвам директни нападки? Естествено, че ще има ЗА и Против, но не очаквах, че и вие ще заемете страна. Не ви прави чест.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 327dd34139
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знaеш ли, aз нямa дa те съветвaм. Сaмо искaх дa ти кaжa, че ме впечaтли, изненaдa ме много приятно. Интелигентнa си, ти решението почти си го взелa, сaмо може би очaквaш, някой дa облече твоите мисли в думи и тaкa дa си потвърдиш. Нямaш нуждa от товa. Рaзсъждaвaш много по- коректно от достa по- възрaстни от теб тук. Прочери си сaмa постa, общо взето сърцето и рaзумът ти сa в съглaсие. Послушaй ги!
И още нещо...ти също не си виновнa, че не можеш дa чувствaш по същият нaчин кaто преди, прошкaтa не зaдължaвa чувствa по никaкъв нaчин. Ти си простилa в същност, не изпитвaш гняв, не го съдиш, просто вече не чувствaш " оновa ".
Успех милa!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 73d999bdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хах, доста си наивна. От никой не могат да се "възползват" докато е напушен. Това е просто смешно. Иначе, като не обичаш вече гаджето си, няма какво да направиш. Рано или късно ще скъсате.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e560ba14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм чела историята ти, много е дълга и ме домарзя, но само по заглавието искам да ти дам съвет никога да не тръгваш с гадже на приятел, момчетата имаш мъжка солидарност и чувство за братство, аз така си харесах приятеля на гаджето ми и си писахме и уж той ме харесваше и искаше да сме заедно и на другия ден разказа всичко на гаджето ми и той скъса с мен и сега и двамата ме мразят и онова момче ми каза, че съм красива, но брат за брата е по-важно от някакво си момиче, така че внимавай.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9353f0bef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам за теб, ноо аз изневяра не бих простила.

Щом чувствата ти са охладняли... просто няма смисъл, щом 1 изчезнат те не се връщат, и го знам от личен опопит. Кажи му самата истина. Че го чувстваш като брат, и че след неговата постъпка няма как да се върнат чувствата. Очевадно е, че другото момче те харесва. Поговори с гжто си... за абсолютно всичко, дори за другото момче.. И вижте как -що и така нататък.


Но решението го взимаш само и единствено ти. Аз ти казвам как бих постъпила, защото изневярата за мен е нещо страшно унизително и нищо не го оправдава.

Моля те пиши като вземеш решение. Късмет <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker