Да му вярвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да му вярвам ли?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2079 пъти
Здравейте, аз съм на 16 години и искам да ви помоля за съвет..Ходех известно време с момче.. което наистинаа много ценях и на което много држах..Така като работата му изискваше пътуване, следях всяка негова крачка.. какво ли не не преживях за да отида при него и да чувствам прегрдките му.. В крайна сметка го хванахме на тясно с бившата му, която му се разсърди защото съм я била намерила в скайп.. така като тя му пишеше смс-и .. и в крайна сметка той избра неяя... беше много болезнено за мен така като преди това трудно бях способна да повярвам на момче.. по простата причина, че им знам номерата.. но влюбиш ли се, просто се заслепяваш.. и си мислиш че всичко е наред, докато не рухне.. след тфа ми звъня каза че е сгрешил и още нз си кво.. аз колкото и да го обичах и да продължавам се държах възможно най-гадно.. казах му ужастни неща от р0да на ''Невиждам за к'в0 ми звниш.. да ми разваляш куп0на ли.“?! Ай глей си там уная и не ме занимавай с глуп0сти..'' обещава ми да се промени.. да напусне раб0та.. и още много.. но вече не съм способна да му вярвам..И знам, че достойнството ми няма да ми позволи да се върна при него.. дори на колене да ми падне си мисля, че ще се изсмея и просто ще си отида.. сдржайки сълзите си.. Проблема е, че сегаа има подобна история.. само, че неговата бифша ме намери.. а момчето е катег0рично, че иска да бъде с мен.. незнам дали да му вярвам, а и вече си мисля, че дори някой наистина да ме обича.. и да ми го казва.. не бих могла да му повярвам, и ще си испусна шанса...Напоследък разбрах страшно много за жив0та.. не г0в0ря само за люб0в и момченца.. имам предвид сериозни раб0ти.. като това че майка ми е на легло0 и се налага да я гледам.. като това че братовчед ми влезе в затвора.. като това че мой много добър птиятел почина.. и така тези неща наистина ме карат много да се замислям преди да направя каквото и да било.. винаги съм държала на силният си характер.. и на това, че той ми позволява да вярвам, че бих успяла във всичко.. Незнам какво да правя и незнам на кой да се доверя вече.. Имам чувстфото че не трябва да вярваш на никой и да се бориш сам в тоя жив0т д0като не си сиг0рен че всичко ще бъде наред.. ии въпреки всичко трябва да мислиш и да се бориш с/у тези които искат да ти направят зло или както моята реплика '' Едни се борят за жив0т, други за това да им г0 съсипят'' ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: f9e439aa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4e53d903b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те, мила. Аз след изневярата на моя приятел, с когото бяхме заедно от деца, престанах да вярвам дори във собствените си преценки. Но знаеш ли, аз сама се опровергавам понякога като си казвам следното: щом аз съм повярвала в някого, въпреки че той ме е предал, значи има някой, който би повярвал в мен. Това, което трябва да направя, е да го намеря и да не го предавам на свой ред, за да изляза от порочния кръг. Не мисли, че си единствен вид във вселената - доверчива и предана - има и други като теб, като мен...Вярвай, че ще откриеш човек, който има твоята душевност, и че ще бъдете щастливи заедно.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d1067eb224
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да се надяваме. Лошото е, че се ядосвам сама на себе си за това, че го позволявам..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker