Трудно ми е ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трудно ми е !
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2744 пъти
Здравейте ,
по принцип сама се справям с проблемите си , но понякога просто идва момента , в който искам да кажа всичко което прави живота ми труден.
Аз съм на 15 години. Преди живеех в България сега живея в чужбина.Майка ми и баща ми са разведени. Местили сме се два пъти. Разбира се във всеки град намирах нови приятели и разбира се винаги трябваше да се разделям с тях. Няколко години живях с баща си , който е един от най - добрите ми приятели и останалата част от семейството (баби, дядовци , братовчеди и . тн). А сега живея с мама. Причината е работата им (намират подходящи работи в други страни). Признавам че имам всичко което искам ! (Прекрасна къща , прекрасна майка , прекрасни дрехи). Но където и да съм винаги нещо липсва. Винаги единият родител ми липсва , или нямам приятели или нещо друго. Чувам се с баща си и приятелите си по телефона, но всеки път когато ги чуя ми се иска да заплача. Другото, което ужасно ми тежи , е че ще се връщам в родината си , в прекрасния ми град , при останалата част от семейството си само един път в годината. Аз няма да се предам никога , и съм благодарна за всичко което имам ! Само исках да споделя с някого.
Мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 155bce54bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти, аз лично смятам, че когото един брак не върви не трябва да продължава. Но.. от развода страдат невинните деца. Те имат нужда от любовта на двамата родители. Нормалната семейна обстановка спомага на всеки човек да израстне в стойностна и уравновесена личност. Но.. понякога в живота нещата не стават точно както ги искаме. Тогава ни остава да се борим, да погледнем на нещата малко по оптимистично и да не се предаваме. Учи се, гони своите мечти и интереси. Живота тепърва е пред теб. Хубавото все пак е, че ти имаш двама родители и че те и двамата макар и разделени се грижат за теб! Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 26b96121a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ! От малка гоня мечтите си и за това още съм в ред :Д
Надявам се поне с мойте деца да не е така , колкото и да обичам родителите си
Мерси , отново

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2b7727bf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм в почти същото положение баща ми е в чужбина аз живея с майка ми коят0 е на легло0 :) и к0ят0 гледам.. местила см се 2 пъти и см се отделяла от приятелите си да много е трудно да се адаптиераш към чуждо място и така нататък...най -трудна е раздялата.. ама незабравяй, че всичко се преживява :) Всичко това ни прави по -силни.. по - независими и по - добре общителни.. Всичко ще се оправи.. това всичкото ще ти донесе повече сила в характера както стана при мен..Нали знаеш ''Всичко което не ни убива, ни прави по - силни'' :) Важното е ти да не се отчайваш и да не се предаваш!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 83fc327318
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да нямаш вина за случващото се в животта ти, но трябва малко да се замислиш, човек особено ние 14-16 г.
една тогава, когато осъзнаваме, че правим грешки и грехове, тогава те ни се зачитат .. всеки човек си има свойте проблеми в животта, кой финансови, здравни, дори социялни ..
мисля, че няма човек на земята, който живее на тази земя просто ей така .. все някога бог ще направи някакъв спад в животта ти, стига да си много търпелива, и взамивимост от самия себеси, няма значение в какво вярваш, бог, алах, буда, няма значение и дали си Българка, ром-ка, туркиния..
хората се делят на доби и лоши хора...
не знам с какво ще се промениш, но трябва да направиш нещо по въпроса, и запомни винаги бъди себеси, и такава каквато си всъщност

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker