Как да стана актриса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да стана актриса?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4673 пъти
Това е най-голямата ми мечта още откакто бях малка. Сега съм на 16 години. Ходила съм на всякакви курсове, кръжоци, изнасяла съм представления в местния театър. Но живеем в малък град, просто и да искам, няма как да стана известна, а и в България киното умира.
Всичко обаче се промени. Миналата година майка ми замина за Лондон да работи (тя е лекар) и сега й плащат доста добре. Аз останах тук, за да уча, но тя каза, че когато реша - мога да се преместя при нея, а ще завърша задочно тук. И това означава наистина много за мен. Знам, че там имам възможност за много по-големи изяви. Но моята мечта е да бъда кино или телевизионна звезда. Аз наистина имам талант, не си го измислям, много хора са ми го казвали, дори професионалисти... не искам да го пропилея. Ако не бъда актриса - просто няма какво друго да съм, защото това е единственото, което всъщност искам. Притежавам всички нужни качества (не се хваля) и просто ми трябва място, от което да започна (не България). Не ми казвайте, че първо ще е добре да си взема висше или да уча актьорско майсторство като висше, защото в световното кино на 25 вече си стар, за да си изгряваща звезда. Вижте Ема Уотсън, или Блейк Лайвли, или изобщо който там си изберете. Всички започват от 17-18-годишна възраст. Говоря английски перфектно, сега и заминавам да живея там. Казвали са ми, че трябва да намеря актьорска агенция или агент, но как точно се прави това, не знам как да започна... Моля ви, помогнете ми! Разкажете ми повече, ако знаете и ме насочете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 997e94f321
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   След като имаш талант, Лондон ще ти предостави възможностите да станеш известна. Там не ти трябва да висше, дори и средно не ти трябва, за да станеш актриса, ако имаш талант. Някой трябва да те забележи. Ако си упорита, ще успееш!
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8d19aabc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Когато станеш ''известна'' (АКО) няма да искаш изобщо този живот.
Всеки един от нас е искал да стане актьор/актриса, но уви, само 10% от 100 са успели. И аз уча актьорско, от 10 годишна ходя. Вече 9 години, но само за удоволствие.
Все пак късмет. Ако имаш наистина талант и там учиш актьорско те сами ще те забележат. Първоначално няма да е нищо особено - ще те канят за участие в ТВ реклами. Не очаквай да отидеш и веднага да започнеш да снимаш филми. Няма как да стане просто. Започва се от малкото, не се опитвай да летиш нависоко, прекалено бързо. Защото и толкова бързо се пада :)
Успех са кариерата, стискам палци за още един световно известен от България! :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 46178c9ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж какво, след като си само на 16 и не си живяла досега в чужбина, няма как да ти е толкова перфектен английският, най-малкото ще имаш поне някакъв акцент. Когато отидеш в Англия, работи в посока усъвършенстване на езика и изчистване на акцента, ако искаш да увеличиш шансовете си! :) Не забравяй, че там освен повече възможности, има и много повече конкуренция. Дори конкуренцията е смазваща и трябва изключително много упоритост и труд, а не само талант. Казвам ти го, защото ми звучиш твърде самоуверена (в което няма лошо) и просто е хубаво да имаш реалистичен поглед на нещата и да се подготвиш психически, че не всичко е толкова лесно. Понамали самочувствието, но запази упоритостта си и ти пожелавам успех да ти провърви! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2d4d50e0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не съм запознат къде трябва да ходиш, за да станеш известна, но със сигурност не е в България.
Лично аз бих избрал Америка, Холивуд, където има реализация на актриси/актъори.
Късмет и дано успееш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker