Безсънни нощи... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безсънни нощи...
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4755 пъти
Здравейте,аз съм момиче на 16 искам да споделя с вас моя кошмар... (защото аз го приемам така).Всичко започна в края на юни..с една дума безсъние .Цяла вечер знаете ли какво е да не можеш и за секунда да мигнеш ...Заведоха мее на невролог и ми изписа неолексан,нооо без резултат,когато отидохме пак при лекаря той не можа да повярва че дори и от него не мога да спя,защото човек като него би го приспил на секундата....Успокоявах се единствено с валерианче и то към 3-4 ч. .Нашите решиха да ме заведат на хомеопат да пробваме с такова лечение и взимах няколко дена едни хапчета и се няколко дена си поспивах макар и да се събуждах през 2 часа.НО какво стана сега отново от два дена не съм спала само по 2-3 часа,а най-лошото в случая е че главата ми е замаяна постоянно ииии вече откачам не знам какво да правя..побърквам се вместо да си изкарвам супер ваканцията и да се наспа..то се занимавам с това

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 21c030a0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е много неприятно. Съчувствам ти и донякъде те разбирам. Изглежда си по-чувствителна натура. Това безсъние има първопричина - стрес, притеснение, депресия, тъга и т.н. Има ли нещо, което да те тормози (свързано с приятели, гаджета, училище, пари, родители и т.н.)? Явно не си спокойна поради някаква причина и понеже си по-емоционална, това се отразява на съня ти. Помисли си и може би се консултирай с психолог. В момента си в състояние на тревожност и, ако сама не можеш да откриеш причината, най-добре да ти помогне професионалист. Не се паникьосвай, състоянието ти е срещано и при други хора и е напълно лечимо. Просто вземете мерки преди напълно да се изтощиш от безсъние.

Стискам ти палци!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d1a351e784
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те напълно.Аз съм на 18 и последните 3 нощи също не съм мигнала и то без причина просто еи така лягам и не ми се спи!Всъшност имаше причина - нерви. Така значи помисли дали няма нещо което те притеснява или нещо което те изнервя.При мен се получи така че 1-вата нощ не спах защото се бях притеснила за едни глупости и не можех да заспя,а останалите 2 нощи не спах от притеснение,че пак няма да мога да спя и ще ми е зле на другия ден. Така че като си легнеш се успокои не мисли че няма да можеш да спиш,все пак сме доста млади и на тая възраст не е нормално да не спим.

Момиче 18 години

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0ed591f73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да се търси причината, изследвай хормоните за щитовидната жлеза. Имам колежка която с такива проблеми спи само по 2-3 часа на денонощие. Може да е свързано и с нещо друго, пусни си пълна кръвна картина за да видиш там всичко дали е наред. Може да е превъзбуда, илизай повече на чист въздух, задържай се по-малко пред компа, гледай по-положително на нещата. Понякога през пубертета има подобни смущения. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a6aad16625
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Относно кръвната ми картина направих си всичко е наред,но хормоните ми прогестерон и още един но му забравих името започваше с "е" са с много ниски стойности и АГ ми каза че може и заради това да съм в такова състояние.Също съм била като жена в критическата...
за номер 2 също като теб легна ли започвам да мисля сега дали ще мога да заспя иии не стане ли започвам още повече да се отчайвам
ОТ АВТОРА ;)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a288f7a9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3, вече 4 години, имам проблем с щитовидната жлеза, а проблеми със съня- нямам. Леля ми е със същото заболяване, а си спи :) Е, направи си изследвания профилактично, но не ми се вярва да е от това.

Все пак, аз подкрепям годните мнения, мисля че е от притеснение. Когато съм притеснена (сега включително) не мога да спя. Няколко дни, седмица, а накрая се отпускам, но винаги знам от какво е съпроводено притеснението. През този период, за да се успокоя, си повтарям "как не съм виновна, нищо не е станало, не е кой знае какъв проблем". Но чак месеци!! Лол.. Може би, не знаеш какво те притеснява? Пробвай с психолог. А, също така, може да пробваш да се преумориш (не е полезно, но в този случай).. Излез цял ден на разходки, тичай, карай колело, скачай. Дано съм ти помогнала с нещо. УСПЕХ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker