Брат ми и приятелите му ни създават неприятности - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Брат ми и приятелите му ни създават неприятности
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2667 пъти
Аз съм момиче на 14 имам гадже на 16 първият път когато се разделихме беше след по малко от седмица след като бяхме станали гаджета, защото едно момиче
каза на брат си когато се бяхме събрали, че това е моето гадже той се обади на брат ми който е по голям от мен и му каза и той започна да ми испраща заплашителни съобщения по телефона.След като се прибрах майка ми започна да ме распитва и да ме пита защо не съм и казала и искаще да види момчето аз и го показах тя не го хареса и ме накара да се разделя с него. След почти три месеца ние решихме пак да се съберем защото още се харесвахме. Ние се криехме и само наши приятели които не биха казали на никой знаеха.Брат ми и приятелите му обаче пак ни правят пробеми ние се крием но все пак вече близо два месеца е така, и на мен ми писна да се крием искам да бъдем като нормалните двойки например брат ми си има гадже от три години и никой нищо не му казва а аз все едно ще ставам монахия ние продължаваме да се крием защото ако брат ми ме види с него ще ме пребие а ако кажа на нашите незнам как ще реагират защото те смятат него и приятелите му за "лошата компания" и за "наркомани" но това, че носят широки дрехи и пушат не ги прави такива те просто не ги познават. Преди гаджето ми да замине на море искаше аз да ида с него на детска дискотека естествено аз казах на майка ми, че ще бъда с приятелки и тя каза че може и да ида, но една вечер брат ми се прибра влезе ми в стаята и искаше да ми вземе лаптопа майка ми му се скара и пита за кво така влиза и тръгва да ми взима лаптопа.Той и каза че на концерта на "планета пайнер" аз съм била пияна и съм била с момчетата да аз бях с тях, но с нас беше и майката на едно момиче брат ми тогава беше на море с гаджето си и небеше в града и неговите приятели са му го казали а аз не бях пияна след тва като се прибрах майка ми ме чакаше и си говорихме след концерта. И затова не отидох на дискотека сега като е на море ще се надява да пооттихнат нещата но какво да правя като брат ми и приятелите му само ми правят проблеми и се крием заради това а как да кажа на всички че искаме да сме заедно като знам че пак ще имам проблеми и брат ми ноже да ме бие а нашите да ме накажат и какво ли още не.
Моляви кажете как да постъпя и благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: ded0c3a091
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитвала ли си се да седнеш и да поговориш с майка си? Тя може да те разбере. Обясни и че наистина имаш чувства към това момче, че не е наркоман, че го познаваш и т.н. Обясни и че брат ти се меси твърде много в живота ти, а не е негова работа.

*Sunny girl

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b0adc96a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на майка си,че брат ти прекалено много те подтиска и заради него имаш страх да са покажеш с момчето,което харесваш...Тя трябва да те разбере :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6c4d175404
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж майката е най - добрият ти приятел седни обясни и какво е станало на концерта, обясни и това момче що за човек е и че наистина имаш чувстфа към него.. кажи и, че го споделяш защото наистина я смяташ за приятелка и неискаш отношенията ви да се развалят.. Кажи и, че си мислила, че ти има повече доверие.. защото дори да не ходеше с него и д0ри да е бил нарк0ман.. ти ако си искала си можела да опиташ, но имаш достатчно мозък в главата за да не го правиш.. а и няма как така като той не е такъв за какъвто го мислят... можеби ще те разбере пр0бвай, майка ти съгласи ли се с вас.. брат ти и приятелите му трудно биха имали думата..

Яг0дка :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker