Искаше ми се и да ме беше целунал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искаше ми се и да ме беше целунал
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2815 пъти
Здравейте момиче на 14 години съм. Живея в малък град, но имам полу сестра в по-голям град отидах там за около 2-3 седмици. Тя живее в блог и в съседния вход живее една моя много добра приятелка. С нея излизахме всеки ден. Тя там си има приятели и ме запозна с тях. Един ден излязахме аз тя приятеля и и един негов приятел (тя го познаваше и аз преди това съм се засичала с него като съм била там и винаги ми е бил симпатичен). Той е на 18 години а нейният приятел е на 15. И така бяхме седнали на едни стълби в едно училище. Нейният приятел отиде до тях за малко, а после дойдоха още тяхни приятели. Бяхме седнали аз това момче дето е на 18 и приятелката ми а другите бяха прави. Той ме ущипа за крака и каза '' ти май ме харесваш'' аз се засрамих ударих го леко и му казах че не е така. От тогава той постоянно се закача с мен, и аз с него.. обръща ми попринцип внимание, но ми е кофти защото той си има приятелка, но съм 100% сигурна, че той и е изневерявал. Един ден като си тръгвахме, защото заваля.. то беше тогава още светличко кам 20:30 и той ме удряше постоянно за дупето, а аз го опипвах за х*я. Но той се спря и аз в гръб го хванах той ми хвана ръцете с една ръка (той е доста силен и има мн хубаво тяло) и аз бях с потник, на който деколтето му не беше много малко той ми дръпна потника и ми видя гърдите (бях с сутиен но той ми беше малко малък) и малко ме беше срам.. Аз мисля, че не ме харесва, защото той знае че го харесвам и постоянно ми казва, че съм имала мн хубави и големи гърди и когато вървим понякога ме прегръща много ми се искаше и поне веднъж да ме беше целунал.. но се пак си има приятелка незнам дали вече не я е зарязал .. но аз мисля, че прави така защото иска да му пусна.. Вие как мислите дали ме харесва или просто му е скучно и няма друга работа? Моля ви кажате какво мислите, ако има правописни грешки се извинявам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: b17aac3bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеби си му симпатична, но за пускането 100 % го иска особенно ако си има приятелка, ако искаше нещо сериозно с теб би ти го казал след като знае какво чувстваш ти км него, можеби просто се възползва от чувствата ти за да получи каквото му е на душа.. не се давай дръж си на достойнството не му давай дори да те опипва, ако тръгне отново му кажи.. Престани.. има кой да обарваш мен ме остави.. дръж се по - грубо, така можеби ше се научи да е по - мил

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7cb9a77407
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш да напишеш вярно 'блок', ама иначе от пипане на х*йове разбираш...сладурана

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 50b407247b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо не му пуснеш .. като те гледам няма да ти е трудно. Опипваш го "там", той теб. Ти не се притесняваш от това, не виждаш, че те иска за"единия път". Лелеее събудете се хораа ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 403ff6eac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, незнам дали наистина те харесва, но знам едно - тои е несериозен. Има си приятелка, а се закача с теб - не му имай вяра на такъв. Освен това като за начало на запознанството ви според мен сте стигнали далеч - тези опипвания и намеци... Нямаш ли си книги за четене, че си се захванала с това да пипаш тоя и оня тук и там... Животът си е твой, но не бъди неразумна ! :)
Илси

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4a3b467fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Т*ъпа си на г*ъз : )
замисли се малко ..
Просто един к*рвар и нищо повече.
Теб ли харесва или циците ти ?
И дори да те целуне кво ?
утре ти ще си тръгнеш и той ще прави същото с някоя друга, а ако си на мястото на приятелката му няма да ти е много приятно, нали ?!
Дори да си с него той няма да се промени, ще имате връзка и ще опипва друга малка заблудена па ако ще не да го бараш ми и да му лапаш к*ра ; )
...
И.И.И

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2fb41a84e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Коментаритее на номер 3 4 5 саа.. много вернии мо4е маи маи наистина не го вижда6 пък и ти.. да го опипва6 маи маи не си и ти голяма светица..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d0c945d188
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оф,щях да й давам съвети,но като се зачетох по-внимателно в написаното разбрах следното - тя никак не е добродетелно девойче,което да защитиш от злия мъжкар и ми е все тая какво ще прави с живота си.След време ще напише история от типа на "Аз ку*ва ли съм?",а тук все ще се намери някой да подсмръкне съчувствено веднъж-дваж.Другите ще я наругаят,което тогава ще бъде в реда на нещата.А може и историята да е измислена,но като познавам днешните тийнейджъри едва ли.По това ги различаваш - когато прочетеното ти се струва твърде нереално,за да е истина... значи е вярно.Поне при тийнейджърите нещата стоят така.

Свободен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker