Изневярата на майка ми?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изневярата на майка ми?!
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2396 пъти
Наистина не знам от къде да почна... Ще пробвам да е от началото, ако има такова, де...
На 14 години съм, момиче и от близо 3-4 години с моят брат не си говорим поради някаква глупава караница. Баща ми отскоро работи като международен шофьор(тираджия) и се виждаме на 2-3 месеца за 5 дни най-много. Майка ми постоянно се оплаква и говори някакви глупости, непрекъснато говори, че обичала баща ми... Но доста хора от моя квартал говорят, че си има любовниЦИ... Не един, ами в множествено число.. Сериозно ли? !? ! Аз естествено вярваХ на майка си... Единствената ми грешка... По едно време се появи някакъв човек, който постоянно ни водеше някъде(когато имах някаква работа и казвах на майка, че ще си викам такси, тя викаше него и той ни караше до там... После не знам какво се е случвало между тях... )И той стана много близък с нея(И родителите и(баба и дядо)). И така.... Днес се върнах от училище и седнах на компютъра(втора смяна съм). Влязох в някакъв сайт и исках да се регистрирам. Добре, но освен всичко, ми искаха и телефонен номер. Наскоро си го смених и не си го знам наизуст. Влязох в стаята на майка ми, която беше почти заспала, и я попитах дали може да си видя номера от нейния телефон. Тя се съгласи. Взех го и като го отключих, първото нещо, което видях, бяха смс-ите с въпросния мъж... Бяха 6-7... Той беше писал нещо обикновено, а след това-майка ми, , Обичам те! ''... Следващият смс от него-, , И аз''... Майка ми-, , Сигурен ли си? ''. Той-, , Да''.... И след половин час майка ми пак-, , Обичам те''.... Останах ПОТРЕСЕНА!? !? Майка ми и баща ми имат близо 20 години брак... Аз оставих телефона на масичката и, тя беше заспала. Прибрах се в стаята си и се разтреперах... Първоначално си мислех, че сънувам... Но не е така... Майка ми... Не-не мога да я наричам така... Тази жена беше изневерила на баща ми-след толкова отричания, че не би го направила!! Просто... Потрес... Тя не мисли ли за децата си? !? ! Не знам с кой да говоря, просто в момента нямам сили да направя нищо... Просто стоя пред лаптопа, слушам музика(това поне малко ме успокоява) и очите ми текат.... Не, не плача, не мога да плача за такова чудовище... А по-рано в детството ми тя ме пребиваше и като свършеше със това, започваше да ме прегръща и да се извинява... Е, да... Допреди 1-2 години... Аз се осъзнах, и след като го правеше, и казвах да спре да се подмазва, и тогава тя ми казваше, , Както искаш, знаеш ли колко ме интересува'' и ме удряше... Колко синини и белези имам от нея... А психиката ми е тотално увредена...
Моля ви не хейтвайте и не ми казвайте, че си правя погрешни изводи... Надявам се да ми помогнете, като ми кажете какво да правя и как да постъпя в такава ситуация... Моля ви!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: af89bd4da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не вярвам, че майка ти си има любовниЦИ, ако пише на някого такива неща и се обажда на един и същ човек. Това най-вероятно е нейният единствен любовник Като цяло жените сме моногамни същества и едва ли има повече от един.
Друг е въпросът, че най-вероятно вашите са разделени неофициално. Според мен и заради това баща ти е почнал с тази работа.
Но като цяло тя изневерява на баща ти, не на теб. Не се притснявай и няма какво да ревеш - с кого е майка ти интимно си е нейна работа, а и едва ли баща ти 3 месеца живее на сухо. Голяма си - събуди се.
За боят е друга тема. Тук имаш право да се сърдиш.
Бракът на вашите е свършил, приеми го, но виж и реалността - майка ти е в момента единственият ти родител, при който можеш да живееш!!! Аз на твое място не бих се месила, защото ти ще го обереш накрая заради грешките на възрастните

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6862875dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш ли да си поговорим? На 13 съм и аз имам много смейни проблеми, нашите се разведени, постоянни караници и знам какво е... За начало ще те съветвам да мислиш и накрая се намеси кажи й го и първо го кажи на баща си и после на майка си. Но за всичко си има последствия и може да стигне и до развод. Такам че ако искаш утеха просто пиши :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3bd0148eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора:
Може би номер 1 наистина е права-не трябва да се бъркам в техните отношения и просто да забравя за случилото се... Няма да се меся и каквото ще да става...
Благодаря за 2та съвета ;p..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: af89bd4da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От 1, знам, че ти е трудно, но просто не може човек да си избира семейството. Обичай си родителите, макар че не са честни към теб и са се разделили най-вероятно без да ти кажат.
Приеми, че ТОВА НЕ Е ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО в смисъл, че ти не си женена за родителите си и един ден ще имаш свой мъж, свои деца и от теб ще зависят нещата, но сега просто в ролята си на дете нямаш какво да сториш. Гадно, но нямаш и при кого да отидеш, ако се караш с майка си.
И все пак е важно да знаеш истината - заедно ли са твоите родители или не - питай директно майка си дали все още за заедно с баща ти или са се разделили, кажи че ще приемеш истината.
Аз мога да се хвана на бас, че са разделени....и най-вероятно дори не му изневерява технически погледнато - едва ли толкова смело щеше да общува с другия мъж, да я кара наляво-надясно,ако все още беше с баща ти

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 12ef9b34f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей. Искам да ти кажа, че това са нормални неща в живота. Адски много мразя изневярата, не искам да ми се случва никога жена ми/гаджето ми да ми изневери, но това е положението.

Започнеш ли работа, която е свързана с пътувания извън страната (не само като международен шофьор, а и много други) тези неща от само себе си ще се случат. Сега след мен многознайковците ще хулят каква била майка ти и как баща ти зад граница всеки ден се трепел с хиляди километри, само и само да ви докара някакви по-добри доходи. ТОВА Е ТАКА на 100%, но съгласете се, че млад мъж или млада жена няма как да стоят сами. И нямам предвид само физически сам, а и без някаква половинка въобще.

Имам няколко познати и приятели, които са ми разправяли неведнъж за родителите си, които са в същото положение. Единият работи извън България и... нататък знаете :). Просто няма как да стане, че да не си изневерят.

Гадно е, кофти е, но на милиони семейство по света се случва така и вашето не е изключение.

Есетата за любовта си ги пишете някъде другаде. Например в часовете по Български Език, но реалността е друга.

Поздрави, г-н Узунов

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eca979bcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Но като цяло тя изневерява на баща ти, не на теб. Не се притснявай и няма какво да ревеш - с кого е майка ти интимно си е нейна работа, " - №1, как може да давате отвратителни съвети. Вие за морал чували ли сте? Наистина тялото е на друг човек, но този друг човек е съсдал семейство, родил е тете, на което трябва да е пример в живота. Какъв пример за подражание е майката, на какво ще научи дъщеря си?
Ето ефекта от вашите съвети-"4. От Автора:
Може би номер 1 наистина е права-не трябва да се бъркам в техните отношения и просто да забравя за случилото се... Няма да се меся и каквото ще да става...
Благодаря за 2та съвета ;p.. "
Ето това е приело за нормално, това 14 годишно момиче. №1 постави първата погрешна представа за морал. Ето как деформирате морала му. Такива ката вас създават бъдещите погрешни представи на подрастващите. После защо децата ни са такива!?
Към авторката:- Миличка, моля те, не приемай съвета на №1 за правилен. Права си, че смяташ майка си за неморална жена. Наистина това е подло. Ако е принципна жена, ще се раздели с баща ти(ако имат проблеми), но не и да постъпва по този долен начин. И най лошото е, че ти е дала лош пример. А за боя не ми се мисли, наистина е такава, за каквата я смяташ, сравнявайки я със животно.
Моят съвет е:- Изтърпи още малко, докато станеш пълнолетна. Майка ти няма да се промени. Жена и река тръгнат ли, няма спиране. Знам, че ще ти е много трудно, но се опитай да се опазиш от пороците на майка си. Опитай се да ги запомниш и прави точно обратното, не прави това което прави майкати, явно тя няма морал. А като станеш пълнолетна, се изнеси от тази гнила семейна среда. Баба ти и дядо ти, ще са по добър пример за тебе. Ако имаш възможност, отиди да живееш при тях. Още няколко години и ще се спасиш от обстановката която те тормози. Дано живота е по благослонен към тебе!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a786377533
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нямаш право да се сърдиш на майка си и да бъдеш праволинейна! Тя е голям човек и явно намира при този мъж нещо, което баща ти не й дава.. 20 години брак нещата не са като в първите 3.. брака не се крепи на романтика и отдаденост, хората стават по-скоро приятели и се подкрепят. И не коментирай това пред баща ти, най-вероятно и той се вижда с други и няма смисъл да има причина да прави изречения на майка ти!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2ed0eb5123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мило дете, не се тревожи толкова. И аз, като номер 1 смятам, че най вероятно са разделени с баща ти, но и да не е така ти не трябва да се натоварваш с тези неща. На тези години е трудно да се разбере, какво и защо се случва, но когато поотраснеш съм сигурна, че ще разбереш защо е било всичко. Ако смяташ, че би могла да поговориш с майка ти спокойно, направи го, обясни и как се чувстваш и я помоли да ти обясни какво става. Да говориш направо с баща ти е глупаво, не трябва точно ти да правиш интриги между тях, после ще съжаляваш. Дали изневерява или не, това са неща, който не те засягат теб, двама души се събират и разделят, случват се такива неща, но децата са цял живот. Колкото до това, че те бие, ами то не знаем, как точно са нещата между вас, дали заради крехката си възраст не преувеличаваш, за тези ви отношения също можеш да поговориш с нея. Не си избираме родителите, но те са ни за цял живот, така че колкото по в хармония сме с тях толкова по добре. Дано всичко при вас се нареди.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ed2f14404
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, как ще се наредят нещата, като има интриганти? Повечето дават съвети на момичето да лицемери пред баща си!? Що за хора сте, да се прави, че нищо не знае и нищо не разбира!? Отвращавам се от такива като вас. Като не можете да му помогнете, поне не му вредете. Отврат! И после искаме морал да имат децата. А големите показват ли им какво е морал? За една сърбяща дупка, са готови и децата си да затрият. Противно ми е да живея сред такива. Момиче не ги слушай, кажи всичко на баща ти, ако той реши нека и прости, но ти не си цапай душата с лъжи и лицемерие. Още повече, че майка ти се държи идиотски с тебе, щом те бие. Разкажи всичко на баща си, нека тази повлекана си получи заслуженото, важно е ти да живееш с чиста съвест. Като лъжеш баща си, по леко ли ще им стане на тези които по горе ти дават противни съвети? Така или иначе, истината ще излезе наяве, защо трябва да е за твоя сметка. Само хора без съвест и морал, могат да дават отрицателни съвети, но не и положителни примери, защото ги нямат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eb52a61bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да, точно така.. не се бъркай в техните отношения. Всеки за себе си. Намери си и ти момче и бъди щастлива и разумна, не изневерявай, защото не е яко! Вземай си поука от грешките на другите!

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c0b67dd5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Майка ти има право на личен живот и ти не трябва да й се бъркаш. Казваш, че не мислела за децата си. Аз оставам с друго впечатление. Например, вместо да си хващаш такси, тя мисли за теб и вика човека да те закара. Който пък явно я обича, след като се отзовава. Ти си тази, която не мисли за майка си, защото като всяко дете, мислиш, че родителите ти са твоя собственост и те нямат право на щастие. Баща ти сигурно също кръшка от семейното ложе. Нещата не са черно бели и майка ти не е чудовище. Тя е още млада и има нужди, които не смятам, че трябва да пренебрегва заради това че има деца. А и гриците за децата са си отделно

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9f2638e0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 7, дали според теб бащата си няма любовница? Аз пък съм съгласна с коментара на номер1-според мен родителите са на практика разделени, всеки си има свой живот. А това, че имат деца не означава, че трябва да живеят заедно. Аз съм се молила нашите да се разведат, защото се караха всеки ден и беше кошмар, така че ако не се разбират двама души, за детето е по-добрия вариант да се разделят. Както и са е, авторке, още си мъничка и го чувстваш като предателство, но не е така, това са отношения между родителите ти и макар ти да носиш последствията от тези отношения, нямаш право да се месиш в тях. На теб ще ти бъде ли хубаво след време, когато се събереш с някой мъж вашите да ви се бъркат?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ec6db925d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Наполеон е казал "Всички жени са к*рви - без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена", та дори от това може да си извадиш някакъв простичък извод. Моите родители са разведени, тежко или не - това не ме бърка, та не съм получил игнориране ни от единия, ни от другия - най-добре кажи на баща си, поне човека да не се залъгва, но не че той не е и той самият сигурно с друга жена за толкова дълго време. Кажи нещо на майка си, не я ли е срам, още не разделени напълно, ако имат такива планове и слага рога на баща ти. Това за мен е най-лошото в една жена - и много мразя това в жените.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: af89bd4da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   номер 10 - интригант е човек, който си измисля разни неща и плете интриги. Да си гледаш живота не е като да си интригант, а бащата на Авторката живее 3 месеца като монах, идва за 5 дни, за да каже здрасти? Ако, тези хора са разделени! Дори шофьорите на ТИР се прибират на всеки 2 седмици или поне на всеки 3-4. Този ТИР да не е кораб някакъв да не се прибира 3 месеца в България, а проститутките по магистралите се пъчат там за красота и колорит сигурно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3bd0148eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От Автора
Вижте, не искам да излиза така, че да защитавам баща си, но той е наистина свестен човек, минал е през много трудности и с неговите родители, защото много се е карал с тях. Сигурна съм, че не би изневерил на майка ми. Но имам и полу-сестра, която е много мила с мен и се виждаме често, живее в отделен апартамент с мъжа си и двете си деца... Казвате ми ако можех да се изнеза, но как да и кажа? ! Как да я помоля нещо, като тя хем учи в университет, хем се грижи за децата си... Какво да правя!? !? Все пак, знам, че не е единственият такъв случай, но... Не знам...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: af89bd4da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   О, Авторке, ти на 14 г. не можеш да се изнесеш при сестра си - хем ще си ? тежест, хем майка ти и баща ти са ти настойници - майка ти с полиция може да те върне
Аз на твое място бих си живяла нормално и като дойде баща ми бих говорила с него. Лошото е, че дори да се разведат той с тази работа няма как да те гледа. Имаш право да избереш при кой родител ще останеш, но баща ти ще трябва да си намери нова работа, ако иска да му дадат да живееш при него, което за мъж не е голям проблем. Можеш да споделиш със сестра си, но за съжаление не можеш да живееш с нея. Тя не би ти отказала, но просто по Закон нямаш как да живееш там - само при починали родители например и ли нещо такова, но при двама живи родители, които не са нито наркомани, нито насилници - те са ти настойници

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2ed0eb5123
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От номер 9, до номер 10. Номер 10 ти в кой свят живееш, говориш все едно е в някакъв друг, не този в който всички останали коментиращи. Никой не и казва да лъже баща си, но по добре е да говори първо с майка си. Ти смяташ ли, че този баща не знае какво се случва. Него го няма по 3 месеца, прибира се по 2 -5 дни и живее в неведение. И как само той е в неведение, като майка и не се крие. Детето знае, дори бабата и дядото знаят за този приятел, нооо бащата видиш ли не знае. Та то е очевадно, че майка и не я е страх, че той ще разбере, щом не се крие от детето, та нали детето все ще спомене пред баща си някога за този чичо. Ама ти оплетен/а в собствените си измислени морални норми, явно не ти е направило впечатление, какво точно е написала авторката. Много хора живеят заедно, просто за да отгледат децата си, и не се разделят, но и извън къщи и двамата си имат друг живот и никой не го интересува какво прави другия. Не казвам, че това е правилно, но пък е много по добре, от това детето да живее в скандали или с разделени родители, опитващи се да си го поделят и го теглят насам на там. Така детето поне има двама родители и някаква що годе нормална среда. И хич не ни обяснявай, че щом имаш дете това може, онова не може и не знам си какво. Това, че хората имат деца, не значи, че живота им свършва и цял живот трябва да служат на детето. Хората се събират и разделят, изневеряват си, изоставят семействата и децата си, и колкото и кофти да звучи, такъв е живота. Няма нищо сигурно, и когато едно семейство се разпада, това не значи, че родителите не обичат детето си. А и авторката е на 14г. нормално е да харесва и защитава повече баща си, особено сега когато вечно го няма. Все известно е, че децата са доста не благодарни и лесни за манипулации, защото на тази възраст, не им харесва някой да не ги пуска някъде, да им се кара, да нямат пари за всяка прищявка, не им харесва да отнесат някой шамар, нищо, че примерно не се е прибрало цяла нощ или се върнало пияно. В такива моменти децата обикновено обвиняват родителя, който се грижи за тях, и избират другия родител, който е бил по пасивен, който все го нямал и който не се е занимавал много с възпитанието им. Децата не ги интересува, кой ги е гледал болни, кой не е спал заради тях, колко лишения са търпяни заради тях. В повечето случей те виждат само, че мама ме е набила заради еди кво, не ме пусна еди къде си, не ми даде пари за не знам си какво. Та нищо чудно, че таткото тук е по обичан за момента, та него го няма. Не казвам, че всички деца са така, нито, че в този случаи е така, но в голям процент нещата седят точно по този начин(Мама не ме пуска до късно, искам при тате).

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7e1c1b2daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   богами, станете на 30-40 години и останете без любимият до себе си. ще ви питам дали няма да потърсите нещото от някой друг. НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СТЕ СПРЕЛИ ДА ОБИЧАТЕ ПАРТНЬОРА СИ! Просто в ранната възраст го усещата по този начин. Да, не е хубаво, но не може да бъде спряно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a74ef66354
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ако психиката ти е толкова наранена те съветвам да си намериш добър психолог. Заедно с майка ти отидете при него или отидете на семеен терапевт. Успех:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker