Животът ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1233 пъти
Здравейте.. Проблемът ми е, че водя ужасен начин на живот и искам ако можете да ми дадете съвет как да оправя някои от тези неща.. Няма на кого да се оплача, но може би тук е мястото, може някой да ме разбере.. Тийнеджър съм и имам адски много проблеми за много неща.. Училището не ми върви, нямам планове за бъдещето си, най-добрият ми приятел е музиката (колкото и тъпо да звучи, това е единственото нещо което ми оправя настроението.. ) Никога не съм имал сериозна връзка с момиче (само съм имал "гаджета" до 5 клас) Попринцип съм интелигентен човек и нямам като цяло някакви лоши черти, и може да се каже, че съм привлекателен, нямало е момиче, което да не отвърне на чувствата ми, но въпреки това не мога да си намеря приятелка, не знам дали проблема е, че просто чакам нещата да дойдат с времето, а не ги търся аз. Също така съм лошо настроен за всичко, имам си едно наум как следващият ден ще мине ужасно скучно и еднакво с всеки изминат ден.. По цял ден училище, след това още учене вкъщи, малко цъкане на компа, след това идва вечерта, всяка вечер ми е тъжно, защото си мисля за живота си, как няма смисъл от него, колко ми е самотно и всякакви такива.. След това не ми се спи и винаги си лягам към 1-2, защото просто искам колкото може по-бавно да дойде утрешният ден.. След това той идва, недоспал отивам на училище, а там заобиколен от бавни индивиди лека-полека се анти социализирам, защото нямам желание да говоря с почти никой.. С най-добрите ми приятели бяхме разделени от съдбата, всеки по своя път.. И така, надявам се това да е само от пубертета и всичко да се оправи, защото не издържам.. Не мисля, че бих стигнал до самоубийство, защото едва ли така нещо ще се оправи, но все пак моля за съвети..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 97e693e362
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Попринцип съм интелигентен човек и нямам като цяло някакви лоши черти".
Ти си страхотен! Умен, добър, възпитан, красив, интелигентен, идеален. И най-важното – скромен!
Разбирам защо хората странят от теб. Кой ще иска за приятел човек с такова самочувствие без капка покритие? ! Събуди се! Осъзнай се!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b9ffa90482
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Напълно нормално е да се чувстваш потиснат. И аз нямам желание да комуникирам с хората от класа ми, защото нямам какво да си кажа с тях. Някак по-различна се чувствам. И аз като теб харесвам музиката и най-добре си прекарвам, когато съм със слушалките и съм се изолирала от света около мен.
Щом като училището не ти върви, опитай се да учиш малко повече. Не може пък в нищо да не си добър.
Нямаш планове за бъдещето си? Ами тогава се замисли какво искаш да учиш след 12 клас, какво те влече като специалност. Ако си 9-10 клас, имаш още време да помислиш.
А за гаджетата и сериозна връзка - сега в тези години не мисля, че някой може да има нещо сериозно с някого... за не повече от 1 месец. Знам ли, при всеки е различно. Аз пък никога не съм имала приятел. Момчетата не гледат на мен като на нормално момиче. Някои даже са ме наричали грозотия, други пък просто ме подминават, но както и да е...
Опитай се да си намериш някакво хоби. Имаш ли домашен любимец? Ако имаш, занимавай се с него. Можеш да четеш книги, да слушаш музика, да караш колело навън, да се разхождаш. Има безброй неща, които можеш да правиш, стига да имаш желание.
Не се отчайвай и се усмихни. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 97f2229205
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм така! Напоследък съм супер самотна, и искам само да имам един близък приятел, с който да си споделям... Много е тежко, а най-ужасната част е, че имам чувството, че завинаги ще си остане така.. Някой има ли идея как да се намерим, ние самотниците, и да си помогнем взаимно? Този сайт би бил добро място, но както всички знаем тук не се публикуват лични данни...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de93161185
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ме разбереш ли ако ти кажа, че ако ти не си го направиш забавно няма кой друг да ти го маправи денят хубав, радвай се, докато си на училище са най -хубавите и безгрижни моменти от живота, не искам да те плаша но сега ако не искаш да ти минава бавно времето, после дните ще минават неусетно. Сега няма да ме разбереш, че е така, но писле ще се сетиш, защо всеки по-голям човек ти го е казва.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41464d0589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми от какво се интересуваш. Развий някое твое занимание. Като цъкаш на компютъра, че направи сайт или научи някой език за програмиране. Каквото те кефи, поставяш си го за цел и това е.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ec053d35e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами за момичетата специално - да, ти си момчето, ти би трябвало да й предложиш връзка и т. н. Но познавам момче, което също е симпатично, харесват го момичетата, той отначало пише на някоя, сближат се малко и тъкмо почти да са станали нещата, внезапно става нещо и се отказва, явно се притеснява от нещо. Страх ли го е да се обвърже, срам ли го е, не знам какво му е.. Но така наранява много. Щом те харесват момичетата, не се страхувай да предложиш на някоя, която ти харесва. Можеше да е и много по-лошо - да си някой отвратителен и да те отбягват момичетата. За училището - ако се опитваш по всичко да знаеш и можеш - няма да стане. Насочи се към нещо определено, стреми се там главно да си добър, другите неща поддържай някакво ниво.. все в нещо трябва да си добър, то и аз не съм много ориентирана, но говорих и с нашите, може и ти така да поговориш с родителите ти или някой друг интелигентен човек, да ти помогнат да се насочиш към нещо. Не знам сега кой клас си. За приятелите - ами какво да ти кажа, аз колко компании съм сменила, от години вече всяко лято съм с различна компания. Вече и аз няма с кой около моята възраст да излизам всеки ден, защото разбрах преди, че тия хора са ме използвали, макар че още ми е гадно, че така стана, защото беше адски забавно.. но при използвачи не мога да се върна. Имам други приятели, ама излизаме почивните дни главно. Само не се затваряй в себе си, това ще ти е много голяма грешка. Аз така преди бях направила и само загубих, защото никой не обича намръщените хора. Викам си, че трябва да се отпусна, почнах да общувам с всякакви хора, от всеки може по нещо да научиш. Като станах по-усмихната и по-позитивна, много неща се промениха в живота ми. Затова и ти направи така - не стой само отстрани намръщен, общувай с хората, занимавай се с момичета, не чакай само нещата да станат, ами действай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1686d4e1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те, но не можеш да кажеш, че нямаш бъдеще преди да си се опитал да поработиш за такова! Отстрани този песимизъм, погледни нещата от розовата страна! Опитай се да направиш всичко възможно, за да имаш стабилен доход и покрив над главата си и ако тогава всичкия ти труд остане неоценен от никой се оплаквай колкото искаш. Мисля, че трябва да си намериш приятелка.. определено имаш нужда от внимание и любов, която да размениш с някой. Живота не е мед и рози, но определено има и хубава страна.. но докато седиш под дълбоката сянка на песимизма и отчаянието си.. на дали ще видиш пробиващите слънчеви лъчи и светла страна :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker