Губя я - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Губя я
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1553 пъти
Здравейте... Може би от заглавието не става съвсем точно за какво е моята история затова ще уточня - Аз съм момиче, миналата година полагах изпити и сега съм 8-ми клас в ново училище. Имам една приятелка, с която се познаваме още от детството, но сега сме в различни училища и времето което прекарвахме заедно наистина намаля... В началото това не ме тревожеше, защото знам, че каквото и да стане ще си останем приятели, а и се виждахме през почивните дни, през седмицата се чувахме почти редовно, или поне си пишехме. Тя обаче сякаш се промени. Нямам впредвид че е настъпила промяна, която да не ми харесва... Не напълно е нормално, особено в тази възраст да се променяме, но ме притеснява това, че сякаш се отчужди от мен, и не само... И от други наши приятели, с които също често се виждаме. Имам чувството че здравото ни приятелство започна да изтънява малко по малко и сякаш всеки момент ще се счупи, не искам да я загубя, защото страшно много я ценя и обичам, само мисълта че може повече да не сме приятели, наистина много ме натъжава.
Моля ви помогнете ми! Не знам какво да сторя, за да може отново да се сближим. Предварително благодаря на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6bad753aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очи, които не се виждат се забравят, хората са го казали. Нормално е да се промени, както ти самата знаеш, но според мен това, че се виждате по-рядко има голямо влияние върху вашите отношения. Съветвам те да й пишеш по-често и сега идва априлската ваканция и двете ще имате 10 дни свободни и смятам, че е редно поне 4 от тях да излезете, отидете по мола, по магазините, прекарайте времето само двете, седнете на кафе, започни да й разказваш стари смешни общи случки и тя да вика.. оооо дааа лелелеле а помниш ли.. еди какво си... снимайте се, гушкай я, кажи и че се чувстваш добре, че имаш човек като нея до себе си, че тя ти е като сестра, може да й подариш нещо, което смяташ, че би харесала, а ако си пада по по-сантименталните неща може да си купите гривни и на една да пише best, а на другата friends и като сте една до друга надписа да се съединява. Така винаги ще й напомня за теб като не сте заедно, такива гривни може да намерите в моловете в магазините за бижута, не тези скъпите със злато и сребро, а тези дето има разни фибички, герданчета. Лично аз имах сърце, което се разделя на две със същия надпис с една приятелка. Тази идея не всеки би я харесал, някой я смятат за детска и смешна, но ако на нея й харесва може да го направите.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dbe063b0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължи напред. Трудно е. Във същата ситуация бях, просто направи така , че да избегнеш възможно най-много срамите тази година. Успех ти желая :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c39e1e49d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката
Много благодаря са съветите. До номер 1 - всъщност ние излизаме всеки ден, когато можем и относно Априлската ваканция, освен ако тя не замине някъде ще се виждаме всеки ден :) Но аз я чувствам точно като сестра, нямам тайни от нея и просто е като част от семейството, винаги съм знаела че ще дойде момента в който ще учим на различни места, а за в бъдеще може дори и да живеем в разл страни... Но точно както ако майка ми замине за няколко години в чужбина, т. е. ще ми липсва но ще знам че връзката ни няма да се прекъсне, така го чувствах и при нея - пиятелката ми :) И благодаря за идеята за подарък, мисля че много би й харесало <3

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker