Не мисля че ще го забрявя някога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мисля че ще го забрявя някога
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2612 пъти
Здравейте аз съм на 16 години и реших да Ви споделя моята история.. отначало ми се стори малко глупаво да пускам историята си.. защото само аз единствена мога да си помогна,. но както и да е, реших да ви я напиша.

Историята е следната: преди около 5-6 месеца заминах за едно състезание което е далеч от моя град. Пътя е около 4 часа с влак. Когато се качихме във влака.. ми беше някакси депресирано.. може би от пубертета.. не ми беше много весело нямах никакво настроение. След около 30 минути стигнахме гарата на съседния град. От начало нищо интересно не се случи. Но малко по късно както си слушах музика от телефона и гледах към коридора на влака от съседното купе излезе едно момче. Той говореше по телефона. Не знам защо но не можех да сваля очи от него.. Когато той приключи разговора си по телефона и се прибра в купето си нашата ръководителка ни каза ако искаме да идем да се запознаем с колегите от съседния град. Не бях много съгласна но отидох въпреки всичко. Когато влезнахме в купето им забелязах същото момче, тогава ние се запознахме и не можехме да спрем да се гледаме. През целия път си говорихме и на края когато беше време да слизаме от влака момчетата от моя град като най-големи кавалери си взеха чантите и слезнаха от влака.. А моя багаж беше доста и не вибдах начин да слеза от влака. Тогава въпросното момче слезе преди мен и ми помогна с багажа.
По-късно когато ни настаняваха в хотелите които бяха резервирани за състезанието много се надявах да се паднем в едни и същи хотели, но уви.. Мислих че няма да го виждам много често, но по време на откриването на състезанието и по време на самото състезание се засичахме доста често. Бяхме в този град за 3 дена. Първата вечер всичко беше спокойно и се подготвяхме за състезанието. Когато то мина успешно реших да поканя въпросното момче на купон в нашия хотел заедно с неговия приятел. Той се съгласи веднага.
По време на купона всичко вървеше нормално, имаше музика, алкохол и разбира се много разговори. По късно обаче с това момче почнахме да се целуваме и да си говорим за по сериозни неща и колкото и да бяхме пили и двамата знаехме какво правим и какво говорим. Цяла нощ си говорихме за най-различни неща. На сутринта седяхме в коридора на хотела на едни стълби и той пушеше. Доближих се до него и той ми каза, че не иска да се връща в своя град аз също не исках.. но нямахме друг избор. Тогава той ми каза да си дам ръката и свали гривна от ръката си и ми я сложи. Каза ми че е от скъп човек за още по скъп човек. Аз също му дадох моя гривна за спомен. По късно във влака когато се прибирахме пътувахме заедно и аз бях в неговото купе. През целия път бяхме заедно... Имах чувството че всичко е сън и със сигурност не исках да се събуждам. Когато дойде време той да слиза не исках да го пусна.. Държах го за ръката и осъзнавах че не мога да го пусна.. Но накрая го пуснах и това беше последната ми среща с него.
След това си писахме по скайп и фейсбук. Водеше се че ходим. Тази връзка от разстояние продължи 1 месец след което той ми написа СМС че живота му е прекалено сложен за гадже и че иска да се разделим. В първия момент не можех да осъзная какво се случва.. Бях доста разстроена. Наговорих му куп неща които не мислех. Мина време.. Аз още не го бях забравила, но живота за мен все пак продължаваше. Имаше и други момчета в живота ми.. но те някак си не можеха да го заместят. Тогава той ми писа СМС.. каза ми че е пиян, и че до един момент му е весело а в друг си спомня за нещата които се случиха тогава и се натъжава. Тогава нещо в мен се надигна и си помислих че може би има отново шанс да сме заедно. И този път всичко да е по добро от всякога.
реших да му напиша всичко което изпитвам към него.. да му обясня в едно кратко съобщение какви са чувствата ми към него.. и какво означава той за мен.
Той ме попита какво искам от него.. и ми обеща че ще дойде скоро до моя град... а днес ми писа смс в който ми заяви че не иска да го занимавам и че има друга в живота му.. което ме съкруши..
И вече дори след толкова много време не го разбирам.. и наистина не знам как да постъпя... Той беше илюзия.. може би затова ме е яд.. но не мога да преценя.. понякога когато се намеси трети човек той вижда нещата такива каквито са..

Благодаря Ви все пак за отделеното внимание за моите "романи" :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2d9c514744
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти определено заслужава внимание, но според мен трябва да се видите /било в твоя град или неговия/, да поговорите и т.н. Живият контакт е много важен в случая, защото предразполага към спомени, емоции... И други такива. Иначе така с СМС-и, фейсбук - измъчена работа. Вижте се и всичко ще ти се изясни. Много се надявам да няма друга в живота му и всичко да се нареди. Успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6ea1a6f8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има ли трети човек винаги е сложно .. Зарежи!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0230bfa5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Tова което прочетох е много тьжно и мн сажелявам разбирам колко много страдаш ти и ште ти кажа че този тип не засложава любовта ти не тажи моята история е много по тажна този когото оби4ам ме одари за6тото скьсах с него ако по4на да обяснявам мн време 6те ми отнеме но каквото и да ми е пре4инил аз все о6те много го оби4ам и дори сам готова живота си да дам за него ние с него се оби4аме но има мн пре4ки и гре6ки между нас ЗА ТОЖА ТИ КАЗВАМ ДА НЕ СТРАДА6 НЕ СИ ЗАСЛОЖАВА НО АКО ТИ ГО ОБИ4А6 6ТЕ ТИ БАДЕ МНОГО ТРУДНО ДА ГО ЗАБРАВИ6 ЗА6ТОТО 4ОВЕК СЕ ВЛЮБВА САМО ВЕДНЬЖ ИМАЙ СИЛИ НЕ ТАЖИ АКО мога да ти помогна с не6то ми пи6и на СКАЙПА хаят_бир_умут С АНГЛИЙСКИ БУКви е желая ти мн тарпение

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3c63f19628
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Незабравимо преживяване и за двамата явно...Не искам да те разочаровам, но мисля, че това е връзка без бъдеще...още повече, че сте от различни градове и не се виждате...Можете да си уговорите една среща да поговорите и да се разберете...Свалете си картите на масата и си изяснете позициите!
Успех :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e0877e6419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох.. мили4ка.. и аз съм във с6тото положение като номер 3 и силно подкрепям това което ти каза и знам колко е трудно.. и аз немога да до го забравя неискам да те разо4аровам но мислч 4е никога няма да го забрави6 ако.. даже си го заоби4аала.. незмам.... Но задалжително.. трчбва да поговорите задалжително макар 4е това няма мн да помогно но поне 6те има6 поне малка представа от това което те интересува успех :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2e82a52cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря Ви, че коментирахте историята ми.. но тя става все по заплетена и по заплетена.. наскоро ходих в неговия град.. видяхме се и беше много хубаво :( Някакси усетих, че той не ме е забравил и няма да ме забрави лесно, но когато ме изпращаше и пътувахме в тролея и видяхме някакви негови познати.. той се държа с мен като с някакво обикновенно момиче което просто познава и никога не е имал нищо с мен.. После разбрах, че не си е изяснил чувствата към мен. А сега започна да ми предлага да ида пак в неговия град и да правим секс, не искам да ме разбирате погрешно.. искам го, но започвам да си мисля, че като не ме е вкарал в леглото и само това му е желанието.. Може би трябва да забравя за него и да продължа напред с някой друг, но едва ли ще успея да го направя скоро ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4fbf90c780
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, да, да!!! Умно момиче си ти!!! Започвам да ти симпатизирам! Недей да се занимаваш с него. Да, ще страдаш, да, ще боли, ще отнеме време. но невидени очи по- лесно се забравят! Ще мине и някой друг ще дойде!
Успех и всичко, най- най- хубаво!!!
Лоли

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef2910d2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 16 години си и още мислиш като малко дете! Прочетох в историята ти, че за теб това е много време. Един месец според теб много време ли е ? Ами ако говорим за година, две ?? Как очакваш да го разбираш, та вие едва се познавате. Какви за тези децки връзки. Още не си пораснала достатъчно за да имаш връзка, която има бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker