Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да направя?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1863 пъти
Здравейте, хорица. Почти на 18 съм, момиче и искам да споделя с вас един проблем. Принципно съм много притеснителна, срамежлива и емоционална. Но се запознах с едно момче по нета. Да, да, ясно ми е какво ще кажете, не прибързвайте с изводите. Та писахме си, една година по-голям е, доста начетен, изглеждаше симпатяга, та си уговорихме и среща. И на живо беше симпатяга, но не знам защо реших, че може да иска нещо повече от секс. Явно това, че надеждата крепи глупака, си е вярно. Говорихме си и беше приятно. На следващия ден случайно се засякохме на улицата, защото пътищата ни към училищата ни се пресичат и се видяхме и продължавахме да си пишем. Уговорихме си и втора среща. Но този път тя протече по различен начин, т. е. натискахме се. Виждаше се голямото му желание за секс, но при мен нещата не са толкова лесни и просто номерът му не мина и си остана на сухо. Та на следващия ден, аз твърдо и упорито, решена, че може би мога да му дам шанс, тъй като от много време ми липсва такъв вид контакт, му пиша, но естествено единственото, което получих като отговор беше seen. Следващите дни пак се засякохме 2 пъти, обаче винаги се извърташе така, все едно не ме е видял и общо взето от инат, направих същото. Оттогава никакъв контакт не сме имали и ме измъчва въпросът защо? Все обмислям къде сгреших и единствения ми отговор е това, че не му пуснах. Защо, по дяволите, днешните индивиди се интересуват само от секс? Другото, което не мога да разбера е защо просто не ми отговори и не ми каже, че не иска да има нищо общо с мен, а ме оставя да се самоизмъчвам с въпроси, на които не мога да си отговоря. Защо на вас, момчета и мъже, Ви е толкова трудно да си кажете нещата в прав текст? Та молбата ми към вас, читатели, е да ме посъветвате какво да направя - да му пиша отново, пренебрегвайки факта, че и аз имам достойнство и да се моля за трошичка от вниманието му (колко патетично звучи :D) или да му напиша роман, нахално питайки защо ей така ме игнорира, или да не му пиша и да продължавам да се терзая с въпросите си? Вашите предложения? Благодаря Ви за отделеното време. Искрено моля модератори да добавят историята ми! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: dfb20d6be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно. Лично на мен този индивид ми изглежда като поредния, чакащ да те мине няколко пъти и зареже. Можеш просто да го питаш какво има и това е. Като мъж, мога да ти кажа, че секса в отношенията ИМА значение. Но НЕ Е на първо място.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4ba6747ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Според мен не трябва да му пишеш повече, няма смисъл, той е искал само секс явно и като е видял, че няма да стане и се е отказал. Ако продължаваш да му пишеш фермани и да му задаваш въпроси ,,защо?, какво се промени?,, най-вероятно ще го отблъснеш още повече, защото момчето явно не иска да те обиди като ти каже, че иска само за секс и понеже не му пускаш, няма смисъл да се виждате, ако ти го каже това не мисля, че ще ти стане приятно и затова сигурно той избягва въпросите ти. Момчето явно е бройкаджия и си търси лесни свалки. Дори и да го питаш защо се е отдръпнал от теб, той няма да ти каже истината, по-вероятно е да те излъже нещо, колкото да отбие номера.
Ж 26

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 07f25869c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не му пиши и не се занимавай с него. Решил е да те остави да се самоизмъчваш с въпроси, както сама спомена, че правиш. След като му пишеш, значи имаш интерес, той вижда това и не пише, а на улицата като се засечете се прави на ударен само, защото не си му пуснала и той си отмъщава, така да се каже - какво клише само! Мисли в перспектива - какъв е шансът да намериш по-добър (понеже не мога да преценя аз, тъй като не се познаваме)? Ако е никакъв и много го желаеш - поговори с него и се оправете. Ако е много голям, голям или някакъв - изобщо не се занимавай с това така типично мислещо момче - намери си някой по-ориентиран, който повече ще те цени и ще уважи нежеланието ти за секс още от втората среща :)
Момче, 16

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d5066757e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му пиши. Каквото и да му напишеш, после ще съжаляваш.
И да се измъчваш няма смисъл. Според мен, добре си се ориентирала каква е мотивацията му.
Но не се отчайвай! Не всички са такива. :)

Ж26

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 71b63df2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Човека просто е видял, че не го искаш сигурно от негова страна погледнато, та и на мен, като ми прави така някоя - просто я забравям и тръгвам напред. Ти луда ли си да чака на теб, та има много други.. И така, като гледам държиш само това, че имаш достойнство, като факт, но този факт май не е самата истина, че да ти стане така "любопитно" - защо те "игнорирал". Аз мисля, че във връзка не мисля само за секс, но както и да е. Не мисля, че те "игнорира" заради това, че не си му "пуснала". Просто е разбрал, че работата няма да стане. Предложения аз нямам, ако има поне малко от моето мъжко достойнство.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 52dd61cda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   " Защо на вас, момчета и мъже, Ви е толкова трудно да си кажете нещата в прав текст? Та молбата ми към вас, читатели, е да ме посъветвате какво да направя - да му пиша отново, пренебрегвайки факта, че и аз имам достойнство и да се моля за трошичка от вниманието му (колко патетично звучи :D) или да му напиша роман, нахално питайки защо ей така ме игнорира, или да не му пиша и да продължавам да се терзая с въпросите си? "
- Ако една жена не усеща как се развиват взаимоотношенията с мъж, то и директният отказ няма да разбере. Дълго търпях и се чудех на глупавите теми за "голямата" любов, но сега реших да си напиша мнението. На тази възраст, какво очаквате от едно недорасло момче? Хормоните му така бушуват, че той само търси отдушник на тази енергия, никакви любовни чувства не го мъчат, каквито мъчат момичетата. Затова се разминават очакванията ви. На тази възраст, вие сте просто временни държанки, но сте толкова умопомрачени, че си фантазирате, че уж въртите любов. Осъзнавате се, едва когато сте прекарани от няколко момчета, но тогава вече сте в отбора на кифлите. Авторке, не му се връзвай, това е тактика. Прилага се при по опърничави момичета, уж те загърбва, но все още си в списъка на набелязаните. Покажеш ли малко слабост, той ще се възползва от това и ще постигне целта си. Ако търсиш само бройката, не си губи времето, пусни му и тогава със сигурност ще те разкара трайно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6c774dc379
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно казано постъпката му е доста незряла, а се очаква, че щом е на 19 години би трябвало поне малко зряло да се държи. Виж, разбирам те, че се терзаеш и до известна степен всички сме така, когато нещо подобно се случи. Ти си на 18 години, света е пред теб и изобщо не трябва да забълбаваш в мислите си защо не е станало или защо той се държи по този начин и т. н. Повече момчета са такива, това е положението. Според мен ако той макар и малко те харесваше нямаше да се държи по начина, по който ти описваш. Не мисля, че си заслужават усилията. В никакъв случай не бива да пренебрегваш достойството си, особено за човек, който очевидно иска просто единия секс.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3527ac9e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо трябва да му падаш на нивото? Щом иска това дори и да тръгнете от негова страна ще е само заради неговото плътско желание. Ако искаш нещо повече просто изчакай. Излизал съм с много момичета, на твоята възраст съм и знам, че ако някоя ми пише роман да го наречем, че се е обсебила. Това ще му даде коз ще ти напише 2-3 мили думи ще си легнеш с него и на другия ден ще напишеш следващата си тема тук. Поздрави и успех ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 86e8976459
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мъжете обичат простите неща. Всички тия твои терзания какво мисли и дали те харесва и т. н. - това съм сигурна, че при него го няма. А ако почнеш да го преследваш, че искаш да говорите, да се обяснявате... - загубила си го на момента.
Затова му задаваш прост въпрос с отговор да-не. От рода "Искаш ли да пием кафе? "
И си до тук - ако не смята за нужно дори на това да отговори, не го мисли повече този. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 03f6f1905b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не трябва да го търсиш повече. Запознали сте се от място, където има много такива като него, които искат само да се възползват.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de311c2ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря много на абсолютно всички за коментарите Ви, определено, когато има някой да те посъветва, нещата изглеждат по-добре.

До #5 не виждам какво общо има чувството за достойнство с любопитството. Това, че имам достойнство и смятам да го защитавам, не значи, че не проявявам любопитство с цел търсене на отговори. И ако не ме игнорира за това, че не съм му пуснала, тогава коя работа е разбрал, че няма да стане? Малко противоречия, не мислиш ли? Иначе, благодаря за отделеното време!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 71b63df2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, просто мисля, ти по какъв начин разбираш мен по скоро в изказа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5b73126c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Достатъчно коментари имаш, като гледам, не съм ги чел, и едва ли ще ти кажа нещо различно, но пък ако някой е изпуснал нещо, аз ще съм доста изчерпателен.
Значи, първо, най-малката ти грешка е, че не си му пуснала. На всички нормални 19-годишни мъже, такива, каквито си ни представяш, ни се прави секс. Работата идва от биологията, хормони, глупости, евентуално за "продължаването на рода". Културата на човечеството се е променила неимоверно за 2000 години, а от биологическа гледна точка не сме мръднали и сантиметър. Сега има кондоми, хората не ставаме родители докато сме още в пубертета - нещата са различни. Обаче мъжете продължаваме упорито да си искаме секс и това си е. Въпроса е, че в днешно време се възприема за жалко и неморално да искаш жена само за секс - не споря, и аз на това съм научен - но е трудно да вървиш срещу гените си, иска се воля.. от друга страна много момчета нашата възраст са твърде разглезени, за да се въздържат по какъвто и да е начин. Та затова не си казваме, когато искаме само секс - защото е неприемливо и звучи отблъскващо. Съответно се получават и ситуации като твоята. Пича очевидно не е бил влюбен в теб, щом е спрял контакта по такъв начин, ама си му се сторила хубава и, какво пък - решил е да се пробва - ако мине - мине. Затова ти казвам, че е добре, че не си му пуснала - ти очевидно не търсиш само секс, а повече не изглежда вероятно да получиш. Сега е момента на твоя избор и ти много правилно си разбираш опциите.
Продължавам - той не ти говори, защото е разбрал, че няма да му се получи това, което иска да има с теб, и ако се познавам достатъчно добре сега е малко гузен. Ако се опиташ наистина да върнеш интереса му (вярвам, че се сещаш как) по всяка вероятност ще успееш. И накрая, понеже искаш съвет - не го прави. Не само, че очевидно не си търсиш само секс, а и защото е въпрос на принцип. Не го награждавай, задето е постъпил кретенски. Не бива да оставяш мъжете да мислят, че могат да правят каквото поискат с теб. Така няма да ги научиш да те уважават. Та накратко - търси си друг начетен кретен - ние сме много :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker