Объркана съм - има ли смисъл ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм - има ли смисъл ?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1409 пъти
Съжалявам, че ще бъде поредната история за момче, но съм объркана и искам да го споделя. На 15 съм, както и той. Запознахме се преди година. Тогава той имаше приятелка, но все пак си пишехме всеки ден. Те скъсаха, а ние се изключително много сближихме. Аз го харесвам. От различни градове сме, но за уикендите аз съм в неговия град. Канил ме е много пъти да излизаме, но съм отказвала, до вчера. Вчера излязохме, трябваше да сме само двамата, но после той викна неговата компания (скейтъри) и от 20 момчета, аз бях единственото момиче. Той постоянно ме гледаше и ми се усмихваше, ами аз от срам си отмествах погледа, когато ни се засичат. Един негов приятел, уж в кръга на майтапа - почна да ме разпитва дали го харесвам. Каза ми, че ми личи и тн. Каза му да ми предложи веднага, защото не съм момиче за изпускане. След това каза и че той е тъпак, защото не вижда, че го харесвам.. и така на мен ми стана неловко, а той само се хилеше и ми се усмихваше.
После искаха да пушат трева и цигари, на мен ми е казвал че вече ги е спрял. След това когато го молеха да си дръпне цигара, той отказваше и само ме гледаше, а приятелят му каза : "знам, че е заради момичето, не се прави на интересен.. знам че го искаш" ; Тогава ме погледна отново и аз му казах да пуши, знам че го иска, но някак заради мен отказваше. Същата ситуация беше след това и за тревата, но преди да се напуши, аз му казах че ще си ходя и ме изпрати. Приятелят му цял ден ни бъзикаше, че се харесваме и тн. Дори когато отидох каза "това ли е (името ми), за нея си ми говорил значи.. " а той само се изхили и нищо не каза. Прибрах се, а той каза че ще се прибира след 2 часа. Те минаха и влезе на линия, не ми писа. Аз му писах. Говорихме си за това което се случи на вън и той каза, че приятеля му само се майтапи и не трябвало да ми пука (защото като говореше за "нас" и аз се изчервих). Не знам дали изобщо има смисъл във всичко това. Той друг път когато сме си писали е казвал, че не иска приятелка. Вчера постоянно ми се усмихваше и казваше, че съм хубава. Аз съм объркана. Не го разбирам и има ли смисъл да продължавам така, имам чувството че приема всичко това на майтап.. той за ваканцията ще е в моя град, аз пък в неговия, след това отново училище и пак се разменяме с градовете. Другата година ще се мести при мен. Моля ви за съвет. От вчера постоянно мисля за него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: eb2797a9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, който се дрогирва, според мен не е за теб. Тревата уж имала лечебни свойства, ама ще видиш как и теб ще накарат да пропушиш трева, след това цял живот няма да имаш отърване, ще си намериш проблеми, които още сега може да избегнеш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a4d0a4f250
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом той прави такива неща не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fc0c9a9334
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм на 15 и те разбирам много добре питаш се : Той харесва ли ме или не? , Дали наистина иска приятелка или само така казва? . Но виж не мисля, че това момче е за теб. Той пуши трева представи си, че го хванат да пуши. Дори и да ги е отказал не се е отказал от неговата компания, а именно те пак ще му върнат старите навици. Знам, че си влюбена, но той не е за теб. Не те заслужава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker