Защо момчетата винаги постъпват така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата винаги постъпват така?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2025 пъти
Ако може модераторите да споделят историята, защото за мен е наистина важно. Търсих и не намерих никакви подобни истории. И така...
Започнах да си пиша с едно момче в Интернет. Писали сме си и преди, но започнахме по-често. Говорихме си по скайпа, лигавихме се. Той се бъзикаше с мен, че имам бяла коса (всъщност е руса, но му бях пратила една снимка на която заради ефекта изглеждаше бяла )... аз му виках, че изглежда като плъх. Няколко дни подред си говорихме по скайпа. И един ден в разговора бяхме аз, най-добрата ми приятелка, и някакъв негов приятел. И той на шега ми вика хайде да станем гаджета. И аз му казах добре. Той се пошегува да му пратя обвързване във фейсбук... след няколко минути той ми прати. Добре... на следващия ден ми пише, че трябва да поговорим за обвързването когато се прибера от училище. Мислех си, че иска да го махнем, защото имаше доста негативни коментари. Всъщност ме попита дали искам наистина да пробваме, като имам предвид, че не е сериозен. Съгласих се. Не, че го харесвах, но реших да пробваме.
На следващия ден ми каза, че трябва да се видим на живо и да поговорим. Усетих се, че е станало нещо и го накарах да ми каже. Беше се сдобрил с бившата си приятелка (която му беше изневерила)... Беше ми тъпо... Той ми обясни как стоят нещата, че и е дал втори шанс, за да види дали се е променила и, за да и върне стореното. Предложи ми да сме приятели с привилегии. Въпреки, че знаех, че това няма да стигне до нищо хубаво се съгласих. След един ден излязохме (той предложи естествено )...
Сутринта докато се оправим и двамата, за да тръгнем сме си говорили 1 час по телефона, което беше сладко.
Тръгнахме, намерихме се. Седнахме да хапнем в McDonalds... лигавихме се, говорихме си един за друг. Станахме... излезнахме от заведението и на него му се доходи до тоалетната. Отидохме в някаква тоалета.. изчаках го. Седяхме пред тоалетните (имаше за сядане места) и се смеехме, лигавихме и т. н. По едно време ме целуна... в момента в който ме целуна колкото и банално да звучи усетих пеперудите в корема ми. Целувахме се доста време. Подиграваше ми се, че миналата седмица съм щяла да го изнасиля на едно тийн парти. (което аз не помня, защото бях пила, за което не се гордея. ) Аз му обяснявах, че от такива работи не разбирам и т. н.
Той се засмя и започнахме да се натискаме. След това ми се смееше, че не разбирам нищо, а го уча и на нов вид целувки даже вече. Вдигна ме и докато нямаше хора влезнахме в едната тоалетна. Там се целувахме... попита ме дали искам да направим нещо друго. Категорично му казах, че няма да правим секс, или ще му правя свирки. Каза, ми, че не си го е и помислял и, че иска на мен да ми е приятно. Целуна ме, откопча ми дънките и ме попита дали съм девствена. Казах му, че съм и той започна леко и бавно....
По едно време ме попита дали искам да си вкара пръст. Въпреки, че знаех, че ще боли се съгласих. Болеше ме в началото, после ми беше хубаво.
Малко след това само се целувахме и реших да му върна жеста. Изправих се събух му дънките и да.. (не съм правила нищо с уста, само да кажа. Не мисля, че на момиче на моите години да прави свирки и отива. )... Свърши и си тръгнахме. Разхождахме се още малко и се прибрахме.
Вечерта си писахме пак, той ми се подиграваше, че съм казала, че не разбирам нищо, но съм му доказала друго.
На следващия ден имаше отново тийн парти. Отидох и той беше там. Танцувахме си, лигавихме се.. целувахме се. Беше страхотно, все пак.. го бях харесала.
Дръпна ме на едно сепаре да си говорим уж.. поговорихме си за нас пак.. Целуна ме. Сложи ме да седна в него (с двата крака от двете страни) и пак се целувахме.
После отидохме пак да танцуваме... през цялото време той ме гледаше и ми се усмихваше. Няколко пъти приятелите му ме обарваха и той естествено им се караше.
Поздравих го с една песен която знам, че харесва много.
Хвана ме и ме дръпна в частта на дискотеката където нямаше хора. Целувахме се, натискахме се. Попита ме дали искам отново онова което стана в тоалетните и аз му казах, че има много хора. Опипа ме веднъж и ми каза: някой е много възбуден, което в действителност беше така. Засмях се и му казах, че с него няма как да не съм. Продължихме да се целуваме. Отидохме да танцуваме пак, пак се целувахме и дискотеката свърши. Тръгнахме си. Вечерта ми се смееше и ми викаше мократа.
Писахме си, на следващия ден се скарахме за нещо. Не си писахме 2 дена. Сдобрихме се.. Писахме си, лигавихме се.
Следващата седмица отново имаше тийн парти. Отидох. И той отново беше там. Излязохме от вън.. поговорихме си и той каза, че трябва да реша дали ще сме приятели или приятели с привилегии. Не знаех наистина. Той знаеше, че го харесвам бях му казала. Той имаше някакви чувства към мен, но имаше и към бившата си (с която бяха скъсали... ) И в двата случая щеше да ми е гадно. Казах му, че ще помисля и влезнахме вътре. Седяхме и си говорехме. Лигавихме се. Бяхме се събрали пред тоалетните с неговата компания и той танцуваше кючеци и беше доста весело. След това едно момиче го целуна, една приятелка изкара и мен и нея и него на вънка. Започнаха да и викат, аз седях и се карах с него. Оправихме се в крайна сметна, на оная и казах да не го доближава и всичко точно.
След това с него не се засичахме, защото той си седеше само на неговото сепаре. Викнах го само, за да му кажа, че искам да сме приятели с привилегии. Той каза добре и излезна. Дискотеката свърши и си тръгнахме. От вън го видях казах му чао и тръгнах да си ходя и той ме викна, за да ме гушне.
Вечерта си писахме и той каза, че най-добре е и за двамата да сме само приятели.
Приех го, въпреки че ми беше наистина гадно. От тогава не си пишем. Четири дена след това той тръгна с друго момиче и един вид ме забрави...
Знам, че държи на мен като приятелка, но защо направи всичко това- целувките, натискането, това в тоалетната и всичките закачки и нощни разговори. Само за да се привържа към него ли? Наистина го харесвам страшно много.
Дали ще мога да си го върна по някакъв начин или трябва да се откажа?
Момиче на 15 години. (момчето е на 17, почти 18)
Не искам да ме изкарате курва, уличница и т. н. До сега не съм правила нищо такова с момче, девствена съм.
И дали му е било само за едното натискане, и това което стана в тоалетните?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: d95cb12d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, смятам, че трябва по-трудно да допускаш някой в живота си, защото ще те използват на неговите години и аз постъпвах по същият начин с момичетата. Сега обаче вече мисля по-друг начин и ти казвам, че ще бъдеш наранена доста пъти ако не си вземеш поука от тази история. Не се занимавай повече с него защото явно не му пука от теб а просто е искал да се забавлява с теб и като не си му пуснала ти е бил хикса.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e89cc8b592
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всеки е различен, няма да намериш много честни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8482d531fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ужасно е, все едно чета детско порно. Тресе го хормона яко. Даже се радвай, че се е отдръпнал, просто не е искал да те наранява излишно. Можеше да спи с теб и после да си тръгне. Малко хора на 17 биха се спрели, така че не го обвинявай. Държи на теб до толкова, че да не иска да страдаш, нищо повече. Забрави го и не прави такива неща, само за да угодиш на някого, после може да съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 478d29a786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сори че прочетох само до половината ама не издържах на драмите...
Първо сте решили е така на шега да сте гаджета, после ти не си го харесвала ама си се хванала с него, на третия ден се оплакваш че те е зарязал.... Ми извинявай ама това е толкова несериозна работа че даже не знам какво съм се хванал да коментирам... Не знам за кое точно се оплакваш - нали не го харесваш ама като не тича след тебе и е лош вече....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c02ce1711e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здрасти аз също съм на 15 и те разбирам. Според мен само те е използвал по-добре го забрави ще е трудно и ще боли, но това е правилното решение. Щом си има друга не се занимавай с него. Не си го причинявай. Заслужаваш повече.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 131aa5a1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само аз ли разбрах още в началото на историята, че е на най-много 15? Да ви имам драмите вчерашни пикли "приятели с привилегии" щели да бъдат. Търсите къде да се почешете, после бягате и ревете. Според теб "баткото" какво друго е можел да иска?
Надявам се всички млади момичета с малко ум в главата (не между краката) да устоят на всичката масова простотия, която се разнася между връстниците им.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker