Много го харесвам, но не знам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много го харесвам, но не знам какво да правя!
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 5872 пъти
Аз съм на 14 (момиче). Реших да ви споделя и моята история. Та преди времер понеже сутрин винаги излизам сама за 1 час да тичам или да се разхождам го направих и този ден. Та бях излязла на разходка и както си ходя по тротоара срещу мен виждам идва някакво момче. Беше адски сладък и аз го зяпнах като невиждала. Той също ме погледна, но това беше, разминахме се и мислех, че повече няма да се видим. Вечерта се бяхме разбрали с моята компания да се срещнем към 6 в едно кафе, където обикновенно седяхме и тъкмо влизам и гледам при приятелите ми седи онова момче. Оказа се, че бил познавал един мой приятел. Както и да е.. седнах до онова момче тъй като само там имаше място. Не сме си говорили един с друг... След час някъде станахме и отидохме е така да се помотаеме. След 3-4 часа, някъде към 11 вече някои почнаха да си тръгват. И аз реших да си ходя и момчето* ми предложи да ме изпрати. Помислих си какво толкова и приех. Изпрати ме, но накрая ми предложи утре да пием кафе само двамата. Аз първо казах "Амии.. не знаам..", но той каза "Знам, че искаш!" И на мене ми стана неудобно и приех. Бяхме се разбрали за 10, 10 и половина. На сутринта станах към 8 (необичайно за мене; обикновенно спя до 9-10) и след половин час някъде, някой чука на вратата. Отворих и познайте кой беше. Аз първо се сепнах, нали да не съм объркала нещо часа. Той влезе и най-нахално ми каза "Къде ми е кафето!?" Аз какво да правя сипах му кафе и седнах при него на дивана. Той отпи и после бавно, без да казва нищо си сложи чашата на масата. Взе и моята чаша и също бавно я остави. Аз се чудех какво става, а той ми каза "Наистина те харесвам", приближи се към мен и ме целуна. Легнахме на дивана, а той върху мене. След малко започна да ми вдига блузата, а аз му казах "Трябва да си ходиш". Той стана, а аз го изпратих и тъкмо да затворя вратата и той се обърна, хвана ме през кръста, дръпна ме и ме целуна. Тръгна си, а аз не можех да повярвам, че това става. А и бяхме се разбрали с най-добрата ми приятелка да дойде у нас към обед. Дойде, а аз бях толкова щастлива и тя естествено ме попита какво става. Разказах й, а тя толкова радостна веднага звънна на гаджето й. Не исках всички да разберат. Целуваме се 2 пъти и айде сички да ознаят, но така стана.

Вечерта пак се бяхме събрали. Бяхме в едно училище на едни маси за пинг понг и изведнъж всички трябвало някъде да ходят и ни оставиха. Той* ме целуна и легнахме на масата. Започнахме да се натискаме. На другия ден към 3-4 бяхме решили да излезем двамата на в неговия квартал. Той е точно до моя. И разхождахме се там и решихме да седнем на една пейка. Почнахме да се целуваме и точно тогава дойде едно момиче и каза "Какво правиш!?", а той започна да й разказва колко била страхотна, но трябвало да се разделят. Общо взето се опитваше да скъса с нея, но аз си тръгнах на 30-тата секунда. Тогава той започна да ме гони, но аз естествено не спрях.

От тогава постоянно ми пише в скайп, фейсбук и каквото още се сетите, че щял да скъса с нея веднага щом се прибрала в София понеже я нямало за 2 седмици. Звъни ми по телефона, но аз не вдигам. Не знам вече ми се струва, че искам да вдигна, но просто не понасям някой да ме лъже. Наистина много го харесвам, но не знам.. моля ви дайте ми съвет-какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 440b241c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излез от филма като за начало ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 789935c778
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче аз съм почти на 12 и ще ти кажа:
-Послушай сърцето си! Срещнете се и поговорете БЕЗ ДА ПОЧВАТЕ ДА СЕ НАТИСКАТЕ и разбери дали връзката ви ще я бъде или не!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 69deca9611
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От кой филм е тази история? :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 82ab5dfdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Твоя проблем е нищо. Аз харесвам най- добрия си приятел от 6 години но не искам да му кажа защо знам че ще го загубя. Ако някой може да ми даде съвет ще съм му много благодарна.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 46d9f7d2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   относно коментар 5 аз имам една приятелка и се движим с две отделни групи които това лято се сближиха и аз искам да и призная но ако ми откаже ще стане неудобно и групите ще се разпаднат

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 82ab5dfdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 5 за 6
Кажи и преди да е станало късно. Не си търси оправдание.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8e5433c677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами от цялата работа аз разбрах следното - иска да спи с теб и явно като цяло не зачита много момичетата като нещо повече от начин да си достави удоволствие. Та имаш два варианта да спиш с не го така ще си доставите удоволствие, но след това ще се чувстваш използвана когато отиде на следващата или да го отрежеш и да чакаш някой по-свестен.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 41cbd488cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Дрън дрън!!
При вас има едно уникално привличане което е завидно!
Според мен той ти казва истината. Ислушай го. Може би просто не е знаел как да скъса с момичето? ! Не мисля, че те лъже, но ти най - добре си преценяш.
А той на колко е? Кой град? От София ли е?

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e3078cc214
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   виш са момче съм по-голям от вас но и аз бях същия като въпросният, от едната на следващата, не те лъже все още докато не види някоя друга...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9a47012774
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ах, какъв хубав сценарий за холивудска продукцияюя

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker