За поредицата "Лукс"-Д.Арментраут - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За поредицата "Лукс"-Д.Арментраут
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1772 пъти
Здравейтеее ;)
Наскоро прочетох поредицата "ЛУКС" на Дженифър Л. Арментраут. За тези, които вече са я чели, ще споделите ли мнението си, любимите си моменти, критики или ако сте писали продължение? Любопитна съм, защото ми е любимата поредица! Благодаря ви и ви желая много здраве и късмет и на всички. Ако знаете подобни поредици, споделете моля! Ако пък не сте чели поредицата, а харесвате тийн романтик фентъзи ви я препочвам ГОРЕЩО! Целувки на всички!

Момиче на 13г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: ee760394d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей!
Така както гледам няма много хора които са я чели. Прочетох я преди два или три месеца но сега съм на Пърси Джаксън вълна. (просто ми хрумна, колкото и тъпо да звучи Пърси, син на посейдон и върна! )
Поредицата наистина ми хареса (достатъчно че да си купя Оникс и Опал, а с моите родители това е наистина чудо. Те ненавиждат книгите ми и смятат че са просто загуба на пари) В края ми стана адски тъжно за майката на Кейти и че тримата тризнаци Ашли, Адам и Андрю не оцеляха.
Много ми хареса че Доусън и Бет кръстиха бебето Ашли и чесно казано не искам да те раздразвам (защото мразя когато някой каже нещо отрицателно за книга която обичам и предполагам че и ти би се почувствала по същият начин) но Деймън започна много да ме дразни с постоянната си ревност.
Любим момент най-вероятно би ми би краят - почти щастливата семейна картинка със Доусън, Бет, Ашли, Люк, Кейти Деймън Ди и Арчър. Въпреки че авторката един вид остави нещата малко недовършени. (но за мен винаги всичко е недовършено и никой не може да ми каже че това е краят на историята, защото въображението ми просто няма да го приеме)
Не съм писала продължение. Не се чувствам достатъчно "навътре" в поредицата. Не познавам героите толкова добре нито пък имам идеи, но може би в някой момент в бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b90e91b9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1:
Хейй! Мерси за мнението, явно двете много си приличаме :Р и аз съм чела Пърси Джаксън и съм гледала и филмите - обожавам ги! Колкото до "Лукс"... съгласна съм краят на мен даже изобщо не ми допадна, очаквах авторката да е вложила доста повече чувство, описание, история... Ами разочаровах се. Но това не променя мнението ми за поредицата! Да добавя, че някакси преди двамата се държаха по-дръзко и докато четях усещах искрите :Р Но към края ми стана малко... хм лигаво, нямаше чак такива емоции. Може би любимият ми момент е... когато Кейти за първи път уби арумианец, имаше си тръпка! За Ашли и братята и - да жалко, но авторката си преценява, даже според мен някак си със смъртта става по- реална по-задълбочена историята. Супермного се изкефих като се махнаха най накрая от Нанси (като бяха заловени), вече почти бях загубила търпение кога ще избягат! :) И о, да много е сладко, че кръстиха бебто Ашли :* Пп. Искаше ми се Деймън и Кейти също да имат бебче :(

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 733db84f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обожавам тези книги! Любим момент? Сцената с лаптопа, бисквитката и първото ходене до Маунт Уедър. Наистина е кофти, че така се случи с тризнаците и майката на Кейти. Но Деймън е просто уникален.
Номер 3 отиди в саъта та авторката там има нещо като къс разказ(2-3 станици) и там е преставен един момент в който се казва, че и Деймън и Кейти очакват бебе ( момче и ще го кръстят Адам).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: af7f22df59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, нова съм тук и аз обожавам поредицата, но не мога да намеря 4та и 5та книга, ако може някой да ми ги заеме да ги прочета или да ми ги изпрати в електронен вариант. Много благодаря за което

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 20bd21ba14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! Имам цялата поредица и в хартиен вариант и в PDF файлове, които отварям с amazon kindle, но тук не е разрешена лична информация и няма как да ти ги пратя. Поразрових се малко и намерих източника, не знам кой ги е събрал, но е направил добре.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 20bd21ba14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Забравих да отговоря на въпросите и на авторката.
Любим момент - може би сцената с бисквитката и когато Деймън почти умря, след като простреляха Кейти. Критики нямам, е авторката можеше да остави още някой жив герой, но така историята нямаше да бъде същата. Не съм писала продължения, не ме бива в това, но с радост бих прочела нещо. Като подобна поредица не знам точно, но имам друга любима поредица от Егмонт - поредицата Саванти от Джос Стърлинг, пак има и реалност и фантастика, 6 книги са.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker