Как да оцелея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да оцелея?
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 1579 пъти
Здрасти, имам въпрос. Преди това само ще кажа, че не мислех трезво. Родителите ми ме биеха и ме заплашваха, че ще ме убият, за да си трая. Ама то едно биене беше! Пердах, та ритник, та незнам си какво. Аз естествено не можех да си трая, защото не ми харесваше това. На другите събуждането става с будилник, а моето-с два шамара. Говорих с хора, които мислех, че ще ми помогнат (приятели, братовчеди и т. н. ). Но всички ме съветваха едно и също- обади се на социалните. Аз нямах телефон и дори да исках да си купя-не можех, защото майка ми и баща ми вземаха парите ми със заплахи. Един ден те бяха на работа, а аз на училище. Там също положението със социалността не беше добре. В голямото междучасие отидох у наси си взех храна и лък и стрели, подарък от чичо ми. Взех си и ножче, екипирах се и избягах в гората. След няколко дена се срещнах с братчедката пълнолетна е и била на поход. Разказах й всичко как никога не искам да се върна да живея при нашите. Тя ме прибра у апартамента й. Но сега се чух по телефона й с тях и те казаха, че идват при мен. Да, хубаво, но не се чувствам комфортно. За няколко дена вече не мога да стоя в един апартамент и нашите също го знаят. Та, въпроса ми е как да оцелея сред дивото, защото ще избягам след седмица пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: a266404ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вместо да бягаш в гората, хвани пътя към полицията и им разкажи за положението си. Те знаят най-добре какво да те правят, най-вероятно ще си под държавна закрила. Нали знаеш, че всяко лице има права, защитени от конституцията? Запознай се с тях и се откажи от тези филми... Лъкове, ножове и тн.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 482c21ec50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Питай Беър Грилс.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 40c4b0281d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление, полицията не е както преди. Братовчед ми със същите родители, звъня на социалните, а те успели да покажат, че той лъже, и че е шизофреник. След седмица, ох, взех да поживее с мен, че бая бой ял за дето не си е трал. Тоест виж сега, колко дена си била в гората. Едва ли знаеш и си ги броила де, но ако са повече от 3 нормално е да си свикнала и да не искаш да бъдеш на затворено вече. Все пак, не можем да накараме вълк да ходи на училище, нали? А на колко си всъщност? Страхувам се, че ако си под 18 години, ще те издирват и няма да се откажат докато не те намерят. Недей да четеш тук. Всеки съди по натрупан опит, напримшр, ако някой ти каже, че ще паднеш, ако тичаш по стръмен баир, ти ще вярваш, само, ако вече си падал и знаеш какво е. Тоест, не можем да те съветваме много неща, сама трябва да се научиш на оцеляване. Иначе, бягай, защото вече си дива, не са те пазели и са те изгубили. Важното е да живееш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 29 дни
hash: 4a5f44d0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, коментарът ти ме разби. Важно е да живееш, но хората сме различни същества. Не че другите са по низши, но човешки деца трябва да ходят на училище, да се държат като хора и да се образоват. Това че дивите животни не го правят и пак са живи, незначи че и хората може така. Далеч далеч в миналото бървобитните хора са живеели по планините. Сега не е така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker