Мразя баба си и дядо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя баба си и дядо
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 3136 пъти
Здравейте!
Имах котка и куче. За съжаление глагола е в минало свършено време. Дядо ми се води по акъла на баба ми. И най неочаквано когато кучето ми беше още на 9 месеца тя накара дядо ми да го заведе в Пчелник. Това е много далече от града ми. А тъкмо бях свикнала с него. Имах и котка на 3 години. Дядо я е водил на края на града. Слава богу се върна, но преди седмица, две я е закарал в Горни Чифлик а то е на 11 км от града ми. Няма шанс да се върне.
Питам се как може ОТ МОЯТА КЪЩА да изгонят МОИТЕ ЖИВОТНИ?
Тя не че е моя де. На родителите ми. Заради тия идиоти (с извинение) трябва нашите да лепят обяви в Горни Чифлик.
Даже не знам дали котката ми е жива. Още има надежда..
въпросът ми е какво им пречат животните? котката ми нито лае нито нищо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 93f07455d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако котката ти лае, значи има вещества, които трябва да спреш да използваш ;) Шегувам се, просто се опитай да поговориш с тях и да стигнеш до истината, която стои зад постъпките им :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8778ed13dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Върна ме в моето детство... В къщата на село имахме голям двор, градина, но въпреки това баба ми и дядо ми не искаха и не позволяваха да имаме кучета и котки. С големи молби с брат ми измолихме да си имаме едно кученце, но само при условие, че живееше на двора. Котетата, които носехме у дома изчезваха още същата вечер под предлог че са "избягали", а когато кучето ни имаше малки, се оказа, че е само едно - другите бяха изчезнали. Тогава не се замислях за тия неща, вярвах безрезервно на възрастните, но сега, от дистанцията на годините се чудя, защо ли е било това? Селските кучета и котки не изискват специални грижи като породистите, които хората отглеждат в апартаментите си и трябва да ги разхождат, къпят, решат и какво ли още не. Селските Шаро и Маца се нуждаят просто от филия хляб и купичка вода. А и какво по-ценно има от това да зарадваш детето си? Въпреки това аз не съм мразила моите баба и дядо, че изхвърлят животните, напротив - обичах ги до последно. Пожелавам ти и ти да се избавиш от омразата, просто не си струва. Тези хора няма да са винаги до теб, цени ги, докато ги имаш в живота си. Един ден като пораснеш и станеш самостоятелна, ще имаш възможност да напълниш цялото си жилище с кучета и котки, но хората вече няма да ги има.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 334bc8fe4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Добре. Как може така да изгонят чужди животни. От както детето (тоест майка ти или баща ти) навърши 18 то вече има право на свой живот. На свои решения и отговорности. Това, че лепят обяви навежда на мисълта че те си искат котката обратно. Според мен дядо ти има бякакъв осихичен проблем и затова ще те питам за други неща прещраква ли му така? Та моя съвет е майка ти и баща ти да поговорят с тях. Не може ей така от нищото 3 годишна котка да махнат. Тва си е лудост.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ab60f68e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Моята баба пък взе, че хвърли котето ми през оградата и не го видях повече.
Ако не ти позволяват по-палави животни...намери с гълъб. Веднъж пред вкъщи едно гълъбче беше долетяло, но беше болно, аз го прибрах, но на следващия ден умря, после тати ми подари друг гълъб след 1 година пък намерихме още един гълъб болен, но се оправи и сега влюбените ми гълъбчета си седят и се гушкат в клетката си, а аз когато искам си ги искарвам и им се радвам. Според мене те са истински приятелчета!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 79ba2e8c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Авторке,

ТВОЕТО УЖАСНО и НЕБЛАГОДАРНО отношение към твоите баба и дядо НЕ може и НЕ трябва да се подкрепя!

Как смееш да обиждаш твоите роднини? Как смееш да мразиш и да обиждаш твоите баба и дядо? И то заради някакви животни! Коя си ти, неблагодарнице? Откъде на къде ще казваш, че ДОМЪТ на ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ И БАБА И ДЯДО е твой? ТИ НИЩО не си направила за ТЕХНИЯТ ДОМ! Ти ЖИВЕЕШ в ТЕХНИЯТ ДОМ, така че ТИ трябва ДА се СЪОБРАЗЯВАШ с ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА И БЛИЗКИ, които ИЗДЪРЖАТ тебе! Ти си една неблагодарница, дажезаслужаваш и още други определения, но ще ти ги спестя! Но животът няма да ти ги спести, да знаеш!!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 79ba2e8c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Авторке,

когато наистина имаш свой собствен дом, от парите, които ТИ си изкарала, тогава можеш да казваш, че имаш ТВОЙ дом. И когато наистина имаш ТОЙ дом, тогава ако щеш го напълни целия с кучета и котки. Сега ТИ живееш в ДОМА на ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ, БАБА И ДЯДО, и е редно и справедливо ТИ да СЕ съобразяваш с възрастните. Нямаш НИКАКВО право да мразиш твоите баба и дядо. Можеш да мразиш единствено и само СЕБЕ СИ!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4530128c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Н. 6 и 7, първо вдигаш тема на 3 години и отгоре, второ не всички баба и дядо са такива каквито си ги представяш ти. Може вместо да пишеш истерични постове един след друг да се замислиш какво е за едно дете да загуби любимото си животинче и колко ще страда за него. А когато някой друг го причини умишлено на това дете значи или този човек тотално не му пука за същото дете, или е абсолютен дебил.
Моите баба и дядо също ми изхвърляха котетата когато бях малък, изобщо цялото им отношение към моите родители и мен самия беше отвратително, няма да навлизам в подробности. Е резултатът беше, че просто не ги чувствах като баба и дядо, дори когато умряха след години не изпитах почти никаква скръб. На погребението на баба ми не изпитвах почти нищо, все едно си беше отишъл някакъв чужд за мен човек, който почти не познавам. Така че си спести неадекватните коментари по отношение на едно 12 годишно дете, второ благодарността която така истерично говориш не е нещо, което се получава по право, а трябва да се заслужи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b7ef03a02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз въобще не възприемам баба си, като баба. :) Когато тя направи нещо, винаги набеждава, мен или майка ми. Винаги съм се чудила, как възрастна жена, майка и баба, може да настройва всички от семейството си един срещу друг, винаги трябва да има скандали. Имам една котка, която по принцип живее вътре, но буквално я изхвърли... не знам, какъв човек може да си, за да мразиш животните и на всичкото отгоре да им причиняваш болка, като ги риташ... За колко още неща се сетих, като четох коментарите, но аз не искам да се задълбочавам, а просто да ти кажа, че явно навсякъде има такива ”индивиди” с извинение.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b25a7720f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Коментари с номера 6 и 7 са от един и същи човек. Авторката иска съвет какво я нападаш 6/7

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2315473c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 6/7 докато детето е малко, това е и неговия дом. Като порастне и като се махне от тези хора пак ще е неблагодарна, нали? Ти си въплъщение на злобна, дърта свекърва, за да говориш така. Уважението се заслужава, не се полага! Какво им пречи котката на детето? Нямат ли жал към животинката и към детското щастие? Момичето не е виновно че живее там и не е длъжно да толерира подобно поведение! Това тяхното не е нормално и не й вменявай, че е неблагодарна понеже не толерира глупостите им! Човек не е длъжен да мълчи пред роднини само защото са роднини! Патриархата и комунизма свършиха! Няма да се учудя ако бабата и дядото са настоявали родителите й да живеят при тях. Ама такива злобнички като тебе мечтаят като им дойде някой в къщата да слуша и да изпълнява без право на глас, нали? Ходи да злобееш някъде другаде, тук си помагаме!
Момиче, говори с майка си и баща си - на който са родители, той трябва да говори с тях и да им наложи граници на поведението! Да им кажат, че няма да толерират подобни изпълнения и ако трябва да спрат да си комуникират с тях и точка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6560f8f6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Виж какво, къщата е тяхна, като имате претенции с родителите ти, излизате на квартира и си гледайте каквито искате животни. Нямаш право на животни в чуждия дом. Точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker