Загубена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Загубена любов
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2793 пъти
Здравейте казвам се Веси и искам да ви споделя моята история... Преди 3 седмици аз бях на море и там се запознах с едно момче (Васко). Постепенно започнах да се влюбвам в него... Мислех че той ме смята просто за приятилка и нищо повече. Оказа се че и той е от Пловдив. По време на почивката бяхме почти винаги заедно и имахме много забавни моменти, но той ме приемаше само като приятел. Когато беше време да си тръгваме си разменихме телефоните и скайповете, но просто приятелски. А аз бях лудо влюбена в него... Прибрах си в ПЛД и след няколко дена той започна да ми пише смси в които ми каза че и той ме харесва... После нещата станаха по-сериозни... Той вече ме обичаше и аз него също... Писахме си така в продължение на 2 седмици, но още не бяхме гаджета... Изведнъж той спря да ми се обажда и да ми пише, а аз го търсих постоянно... След 1 седмица го засякох в скайп и му писах защо вече не ме търси, а той ми каза, че не сме един за друг и ми разказа как преди 2 години се влюбил в някакво момиче и после станали гаджета но след 1 година тя го зарязала и той бил толкова зле че не учил и не могъл да кандидатства... Сега го е страх да не се случи същото и с мен... Когато го попитах дали има още някакви чувства към мен той каза че са съвсем малки... Каза и че иска да премахне всичко м/у нас и никога да не сме се срещали и така той разби сърцето ми... Но аз все още го обичам и след този разговор плаках толкова много... Сега съм изоставена и нямя на кой да споделя за това разказах историята си на вас... Мина почти седмица от разговора... Аз още го обичам и никога не съм се чувствала толкова наранена...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: d01007a162
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заради някой си хубавец се правиш на много влюбена! Защо да не сте просто приятели ? Не знаеш ли, че гаджето идва и заминава, а истинският приятел остава за винаги! .... Ще те правят на луда докато не си промениш ценностите.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b653dc9318
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мила. Мисля,че той има чуства към теб, но вече си е изспатил от любов и трябва да подреди живота си. Любовта си е любов..но в днешно време образованието е на по-преден план.Смятам,че ако наистина те е обичал след всички изпити ще те потърси.Един мой познат заради момиче си загуби 3 поредни години,като не можа да вземе матурите.Успокой се то е писано дали ще сте заедно или не.Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6be49f70ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се притеснявай за нищо.Аз преди 20 години изживях почти същата история със съпруга ми.Предполагам си чувала мисълтта "Не е било ,да бъде"Ако е решил ,че не сте един за друг,ако съдбата е пожелала същото ти не можеш да направиш нищо.Остави нещата те ще се решат от самосебе си и ще стане това,което трябва да стане.Аз постъпих по този начин и не съжалявам.За извесно време бяхме разделени ,дистанцирах се от него ,но след това той ме потърси и така и до днес.Женени сме двадесет години и имаме прекрасна дъщеря.Звучи като в приказките,но е истина.Дано и ти имаш същата съдба.Желая ти успех.Но в никакъв случай не досаждай и не го търси,няма да промениш нищо в твоя полза.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: eb27d4b9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хора осазнайте се любов няма !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker