Разширяване на дупки - флеш. Кога? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разширяване на дупки - флеш. Кога?
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 4878 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм (след три месеца ставам на 16). Преди 5 дни си пробих меката част на ухото. Преди си бях пробивала два пъти ушите, но все възникваха проблеми и ги оставях да зарастне. От много време планирам да си направя така нареченият флеш и това беше причината да си пробия ушите отново. Та ще ги правя 10 милиметра за тази година нататък може би повече. Нямам търпения да ми зарастнат ушите и да започчна разширяването. Но кога мога да започна разширяването? За колко време горе- долу зараства нормална дупка на ухото? Имайте предвид, че ще седя само с медицинска вода и си почиствам дупката и обицата с гентамицин.
Ще съм много благодарна, ако модераторите побликуват историята ми. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 832b82231c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох миличка това ще ти бъде най-голямата грешка в живота. Аз съм на 17 години, също като теб момиче и имах същото желание. Имах си дупки на ушите, но не носех обеци, а отвреме навреме ги пробивах с обеца колкото да не зарастнат. Преди месец реших, че ще си правя флеш около 8 мм. Купих си разширител за ухо 3мм, който започва от 1 мм и постепенно стига до 3, онзи навития като охлюв, би трябвало да си ги виждала. Успях да си го набутам от раз до 2 мм и бях много радостна, изпитах голяма болка макар че бавно го сложих, но реших че ще съм упорита и ще търпя. Боля си ме цял ден, ухото ми стана червено и вечерта се беше поуспокоило и се налагаше да спя с разширителя, е да ти кажа не можех въобще да легна на това ухо, болката от натискането с глава ме побъркваше, а иначе държа супер много на болка, порязвали са ме с нож дълбоко в ръката и не се раплаках нито пищях, значи смятай ухото как ме е боляло, че да не мога да спя. Реших да спя само на другата страна и се измъчих така една седмица и после трябваше да го сваля, защото имаше съсирана кръв, която се белеше и оставаше като червен прах по ушите и въглавницата. Махнах разширителя и то като текна една кръв, една гной, ужасно, а ухото ми беше гнусно, а преди това да го сложа разширителя беше дефинфекциран, ухото ми също, имам поносимост към пластмаса, но въпреки това беше ужасно положението. Изчистих го е прецених за нощта да си дам почивка, защото от болка не можах да си върна обецата в ухото. На сутринта дупката ми беше се свила до максималното, дори елемтарна обеца не влизаше, едвам го пробих и сега ухото ми изглежда грозно, все едно имам рана и пробвах да нося нормални обеци, но не стана, не спира да тече гной и е нетърпимо и веднага ги свалям, личи си че е имало флеш там по самата дупка и вида й. Просто ще се поразиш ушите, и аз много исках, но реших че няма да успея да изтърпя тези неща до цели 8мм, затова хубаво си помисли през какво трябва да минеш, дали един флеш си заслужава кръвта в мивката, възглавницата, гнойта и безсънните нощи, чудно ми е как някой успяват, аз не можах. Не мога да ти дам съвет кога да си го правиш, но те съветвам да отидеш в студио ако си сериозно решена и да е при професионалст, а не някой забутан приятел дето нищо не знае. Кажи после какво си решила.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8f06b45ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Моят съвет е да изчакаш примерно докато спре да те боли ухото от пробиването и след това си сложи разширител. Но 10мм няма да станат много бързо. Трябва да почнеш с най-малкия примерно 3 (аз за 2 дена го сложих целия без проблем) изчакваш малко да зарасне ухото да спре да те боли като го дръпнеш и продължаваш с 4-5-6 и така до 10. Но трябва да внимаваш и да не го буташ ей така за по-бързо, защото първо, че може да ти се цепне ухото, второ че много ще те боли и оттам може и цялата глава да почне да те боли, да има кръв и т. н. Промивай разширителя и ухото редовно. След 3мм започни да мажеш ухото с вазелин, за да влиза по-лесно разширителя.
-М.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e52bc0d202
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Направи си кафявата дупка като 50 ст. Поне ще има някаква полза.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 31bd326c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Написала съм "медицинска вода". Имах предвид "обица". И също трябва да е "зарастнат". Извинявам се за грешките. :D
Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ffee65e554
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   До номер 1
Като започваш нещо трябва да си информиран.
"Реших да спя само на другата страна и се измъчих така една седмица и после трябваше да го сваля, защото имаше съсирана кръв, която се белеше и оставаше като червен прах по ушите и въглавницата. "
От това разбирам, че за една седмица си го почистила само веднъж? Независимо, че това е само разширител трябва да се почиства всеки ден, защото има кръв, има отоврена рана. Какво очакваш? Да не го чистиш и да искаш да е здраво. Аз от 0мм до 12мм го разширих наведнъж и то не с разширител, а с кука за плетене и четка за рисуване. Почистих раната и сложих флеша. Докато не ми зарастна го чистих всеки ден поне по два пъти със спирт. Недей плаши детето, с гной и болки и тва и онова. Ако се грижиш за раната няма да имаш проблеми. Болката не е нищо особено (поне аз мисля така де). Сега флешчетата ми са по 20мм и занапред ще стават по-големи.
Към авторката - разширяването може да започне когато искаш. Важното е да поддържаш хигиената на флеша за да няма неприятни изненади. Всичко зависи от теб.
-Mononoke

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b6e6e6e550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила не си прави толкова голяма дупка
Направи си първо нещо от рода на 2-3мм и така до около 5-6мм
Но не си прави по-голяма от 11мм защото ако решиш да махнеш флефа не би могло да зарасне.
За това моля те не рискувай и се направи малки дупки
Но ако си напълно сигурна че искаш толкова голяма дупка внимавай
Ж15

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0895c8bf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   добре, аз сега съм с 3 мм разширител ще го разширя до 6 или 8мм. защото ако го направя повече няма да може да се затвори за това първо си помисли добре защото ще има големи последици ако ти омръзне и искаш да го махнеш според мен не бързай започни с 3/6/8 но не прибързвай..

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d0123d136f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От 3 години имам флеш (сега съм на 17, момиче). Бих ти препоръчала да почакаш малко с разширяването. За да стане добре дупката ти трябва месец с обица. Започни от 1мм разширител, после 2-3( не си вземай охлюв, много боли с тях), вече като вдигнеш на 2-3 постой няколко дена, ПОЧИСТВАЙ ГО, размърдвай го и т. н. Със всеки размер прави така.
Аз лично стигнах до 16мм, но родителите ми не го одобриха, махнах го и започнах да нося по малки, за 6 месеца стигнах 5мм, но не ми хареса и пак постепенно си го върнах на 10мм
Успехи!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ebd9793897
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте, аз искам да попитам вързможно ли е да не мога да си сложа флеш..смисъл самата ми кожа да не може да се разтегне. От 3 дни вече се мъча с разширител 1,6 мм и дори не съм успяла да го сложа докрай.Гледах доста клипчета на хора,който си слагат и всичките успяха за по-малко от 5 мин да си го сложат,а аз вече трети ден не мога.Та въпроса ми е в мен ли е проблема,чъпреки че смятам,че натискам достатъчно силно или има такава възможност кожата ми там да не е разтеглива ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker