Загубих приятел, не знам дали си заслужаваше... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Загубих приятел, не знам дали си заслужаваше...
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3802 пъти
Историята е дълга, но ще я разкажа накратко.
Имаше период, в който с Н. бяхме много добри приятели...В една компания сме и се виждахме всеки ден, повечето пъти дори сме излизали само двамата. Гледах на него само като на приятел, той на мен също. Всичко вървеше добре- аз знаех, че мога да разчитам на него, той на мен също. Споделяхме си всичко...

Докато дойде тъпият период, в който осъзнах, че може би чувствата ми не са само приятелски. Естествено в началото не му го показах и той не предполагаше, а нещата си останаха същите..до онази вечер, която провали всичко.

Бяхме се събрали в една приятелка и след като повечето си тръгнаха аз останах да спя там. Легнахме на едно легло, тъй като нямаше много свободни легла...всичко беше нормално, докато аз...целунах го...Не знам как ми дойде тази смелост и защо изобщо, но той ми отвърна и продължи...Чувствах се страхотно! До секс не се стигна...
На сутринта всичко си беше както преди и не стана въпрос за това. Като се прибрах говорихме за това и той каза, че не го бил очаквал, било му много странно и мислел, че не е трябвало да става така..Поговорихме си малко, аз му казах, че от известно време искам да го направя и имам някакви чувства, а той ми каза, че не гледа на мен така и може би нищо няма да излезе...След тази случка това се повтори още..1-2 пъти, но пак не се стигна до секс, а аз всъщност го исках, искам го и сега... Една вечер останахме на саме и пак говорихме за това..той изглежда си беше променил мнението и искаше да видим какво ще излезе от една такава връзка. Първоначално мн се зарадвах, но тогава дойде съмнението и тъпите въпроси...Пак нищо не стана и си останахме "просто приятели"

След тези случки всичко си остава същото..не се говори за това и не се обсъжда, все едно не е станало. Казах си, че няма проблем да сме дори "приятели с екстри", но той някак си си промени държанието..започна да се отдръпва от мен...Пак сме си в една компания, виждаме се всеки ден, но виждам, че отношението му към мен се е променило...Мисля, че го е страх да не се влюбя в него... Много държал на мен и искал да сме само приятели, това е казал на една приятелка...Аз също това искам, т.е това предпочитам... да си останем само приятели...ии може би секс, но това е друго :D ... .Липсва ми времето което прекарвахме заедно, разбирахме се много добре и още много си го обичам, но на моменти и аз не знам какво искам...дали пък не съм наистина влюбена в него, или пък това е някакво естествено следствие от всичко, което станаа?! Искам ли приятелство или сериозна връзка?! Тези въпроси постоянно ме измъчват и не знам какво искам... Мисля, че най-много ме е яд на това, че се отдръпна от мен... Сега търси това, което аз му давах от другите ми приятелки, а с мен почти нищо не споделя...
Дори не мога да го разбера!

Не знам защо пиша тук...може би по скотро искам да си го излея някъде, отколкото да търся съвет, но един съвет никога не е излишен...отчаяна съм и се чувствам зле от известно време...мисля, че имам нужда само от мъничко любов..

Писала съм тук и друг път, но само коментари...явно е по лесно да разрешиш проблемите на другите от колкото своите собствени. Мислех да запазя псевдонима си в тайна този път, но няма да го направя.

Мег*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7315278a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я седнете двамата, сипете си по една ракия и се разберете. Той е мъж - просто устроена твар, говори му с кратки, ясни фрази. Не го затормозявай със сложни задачи. Разберете се по "мъжки" как ще я карате и да няма вече "казал на една приятелка"!

Мег*: Сега търси това, което аз му давах от другите ми приятелки, а с мен почти нищо не споделя...

ДТ: А, че то вие сте почти, като женени, особено като се добави и липсата на секс :D

Дядо Торбалан

П.П. Абе от кога разправям, че приятелство между мъж и жена не може да има, все на единия ще му щукне нещо.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1ab5ebc7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да поговориш с него. Кажи му, че и ти искаш да сте само приятели, че много държиш на него и случилото се е било момент на слабост. Нормално е да си объркана и има вероятност да имаш чувства към него, но той явно държи на теб и ще можете заедно да преодолеете всичко. А човек никога не знае, може след време и да се получи нещо. Пожелавам ти късмет и все пак някой е казал: "По-добре да изгубиш любов, отколкото никога да не си обичал." :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 67880bd34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Леле...ако това ще те успокои моята история е абсолютно същата! :D Не знам как седят нещата при вас, но при нас мисля, че не може да има приятелство отново. Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0337b952cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 1 докато има такива прости мъже като теб, които обиждат собствения си пол жените ще ни мачкат!

И ако искаш да знаеш жените имат по-малък речников запас и са по-ниско интелигентни от мъжете.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: de7f1aae00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, така е! Съгреших с коментара си. Освен това, арийската раса е господстваща и по-високо интелигентна от останалите. Има и по-богат речников запас.

Дядо Торбалан

П.П. Колкото по-прост, толкова по-малко те мачкат.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 67880bd34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм на мнение, че трябва да поговорите. Може би и той ще осъзнае какво чувства :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker