Тормозят ме Роми!!! Помогнете!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормозят ме Роми!!! Помогнете!!
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2957 пъти
Здравейте, момче на 14години съм и от известно време ме тормозят едни роми(цигани) и искат да ме бият. Та да преминем към историята.

Прибираме се една вечер, аз и още две момчета. Както си вървим по улицата виждаме около 5-6 циганета. На около 10-11год. С тях имаше и едно по голямо. Спират ни, и без видима причина ни питат защо сме искали да бием едно от тях. При условие, че ние дори не ги познавахме. И започват да се праят на много мощни. Бутат ни и ни викат:
-Ти бои искаш ли е!
-Праиш ли са много! По едно време започнаха да ни удрят и ритат. И ние нарочно не им налитахме, защото ако ги бяхме набили те щяха да викнат още и още. Незнам дали на някои му се е случвало подоба ситуация. Даите съвети как да се справя с тях!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: a7fa85230f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извикай ченгетата. Първо ги заснеми с камерата на мобилния ти телефон. Никога не се движи сам. Избягвай тази улица. Кажи и на родитебите си или по голям брат ако имаш.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d593df8bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Млади момко, в тази циганска държава няма кой да ти помогне. Институцията която трябва да ни пази е купена от политиците и служи за параван на циганската престъпност, затварят си очите, защото така са инструктирани от шефовете си. Понеже българите не искат да гласуват, циганите са им единствени избиратели, затова ги къткат и затова циганите са толкова нагли. Навремето(когато бях на твоите години), едни цигани(малко по големи от нас) ни пресрещнаха на една поляна. Ние, няколко момчета ходихме да се съпем на един язовир и на връщане ни спряха циганите, натоварени на каруца. Случи ни се абсолютно същата на твоята ситуация. Преджобиха ни и си продължиха пътя. Ние се оплакахме веднага в полицията и дежурният начаса ни натовари във Варшавата( тогава бяха с такива коли) и настигнахме циганите. Старшината(тогава милиционер) ги хващаше за врата и за гащите и ги набиваие в земята, с главата надолу. По малките циганета се напикаха от страх, а преди се перчеха като петлета. Върнаха ни всичко което взеха и старшината ги остави да си заминават. Мислехме, че после ще си отмъстят, но така добре са запомнили, че после какво пак ще им се случи и изобщо не ни закачаха вече. Даже поздравяваха с "бачо здравей". Та така стоят нещата млади момко, няма кой вече да ви помогне, защото нямаме полиция, България стана село без кучета, циганите вилнеят и никой не им търси сметка. Отвори форуми и виж как разсъждават младите момчета, станали са мамини синчета, страхливи и не смеят да се защитят, станали са като момичета. На 14 не си толкова малък, почти мъж си. Организирайте се голяма група и се защитавайте сами, полиция няма да ви помогне, бъди сигурен в това. Разкажи на баща си, нека той измисли нещо. В трудна ситуация си, гледай да не се срещаш с цигански паразити, а ако си луда глава, направи си банда и покажете на циганите какво можете. Те виждат, че сте беззащитни и затова се келешат. Запомнете кой най много се келеши и му дайте урок. Циганин само с бой се оправя, те са като животните, нямат разум.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6f1c4ea5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако съм на твое място ще кажа на баща ми * или някой друг * и той ще отиде да ги оправи. Според мен трябва да направиш същото и ти, а не да си мълчиш, защото това е най-лошото. На такива заслужава да им се върне тъпкано.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: aedc148029
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Решили са да се заяждат без причина, ако се повтори като тръгнат да се заяждат си продължаваш по пътя, не се спирай да даваш обяснения и не им говори дори и да те обиждат! Не е зле и да споделиш с родителите си!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 94a92f6ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма никакво значение дали сте заплашвали със саморазправа или не друго дете, което не казвам, че е редно да се случва. Говорете с родителите си, педагогически съветник или психолог в училище, класен ръководител, друг учител

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: fa1e385290
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ей това е българите сме малцинство в собствената си държава. Бият ни, колят ни в собствения ни дом.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1bf5091bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И на мен ми се случи нещо такова. Циганетата само се правят на много отворени. На мен и едно момче ни казват, че сме гаджета и понякога ни преследват. Ние гледаме да не влизаме в конфликти с тях.
Въпреки това веднъж бях с една приятелка. Те минаваха по улицата и се заяждаха. Моята приятелка се изнерви и започна да ги гони. Тогава се намесиха едни по големи момчета, които ни защитиха и им казаха да не се занимават с тях, защото иначе ще ги бият. От тогава не сме имали проблеми.
Но нямам никаква идея какво ще помогне в твоя случай. Може би ако ходите по повече хора заедно няма да ви закачат

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d2c143a170
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Полиция няма ли там, където живееш?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: db3ed74439
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на мен ми се е случвало. Но всеки път като ги видя ги игнорирвам и накрая им умръзнах.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: a165e87c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Циганите са с повече права от българите, което ме навежда на мисълта, че тук е епохата на варварите.
Най-добре би било да се махнете от България, отидете в по-нормални държави като Америка, Италия, Испания, ако имате пари де :)
Извикай по-големите приятели, ако има такива, дано помогнат.
Малко ме съмнява да публикувате коментара ми, но това е истината

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 495d5ca334
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мен и една приятелка в училище ни се случи нещо подпбно. Един циганин се заяде с нас тръгна да ни удря и да видиш как насра гащите като го почнахме. Двете тръгнахме към него хванахме го в ъгъла на сградата(тва даскалото) и изяде пердаха набързо. Да го видиш как ни избягва дега. Понякога момичетата сме по-смели от вас... Колко са тези мангали? Съберете се с няколко повече от тях и без милост мачкайте! Не се замисляйте дали ще ги боли... И най-малкото съмнение и поколебание ще им даде преднина.
Помни момче! В битка никога НЕ нападай пръв! Не ги разбирам какви са тея съвети да удряш пръв, по сайтпвете... Та така... Да продължа... Дръж левия фланк вдигнат (лявата ръка) за да парираш(блокираш) евентуален удар. Дръж брадичката леко приведена. Гледай съперника в очите!
И най-важното-дишай! Ако те повали дишай не се напъвай да го избуташ... Дишай и тогава бутай, ще имаш по-голям шанс.
Стратегията ти трябва да бъде директен нокаут! Без глупости и каскади. Удряй в шията! Там най-вече, после по носа, слепоочията и т. н...
Късмет:)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2eee6f043a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До моят град има село и в това село е пълно с цигани, то май 95 % са такива там, та всички идват да учат тук, защото там мисля, че има училище само до 8-ми клас и то е забутано де.. И идват тук, напълнили училищата.. братя, сестри, колкото искаш от всеки клас си имат по един брат, братовчед, сестра и тн.. и просто беше ужасно за мен, докато бях в прогимназия(до 8-ми клас) в моето училище бяха адски много и в моят клас имаше ромчета, но те бяха свестни и прекарах.. И тук имаше една случка с едно момче от моят клас тогава. Бяха го били 3 ромчета, по не знайно за мен каква причина (понеже бях болен и така и не разбрах каква е точно основателната причина). Но му бяха направили мозъчно сътресение, бе беше ужасно.. И не можеш да им кажеш нищо, защото "удариш ли един идват 10". Моят съвет е просто да я избягваш тази напаст, това 90 % от него не са хора ЗАПОМНИ! Не си играй с огъня.. : )

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: aef10b57b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Видеото не доказателство, за съжление! Но пак се обади в полицията.

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 888247d536
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ах тези цигани. Тях само с бой..
Аз съм на твоите години. Преди да започне учебна година 14/15 не бях лош с циганите и просто не се занимавах с тях. Сега почти 9 месеца по късно ги мразя. Цудите се що?
Преместих се в общообразователно училище за да мога след осми клас да уча по специалност понеже ако бег останал в предишното си даскало нямаше да мога да кандидатствам. Училището е най- елитно във Варна. Сегашното ми улилище е 50% цигани и турци. Почти всеки ден ги срещам и искам да ги смажа обаче учителите само тях защитават. Писна ми вече. Скоро ще ги смажа сичките и да пращат в ТВУ. Имат по 50—60 неизвинени отсъствия и пак не са ги изгонили а аз имам 9 и ще ме наказват. Не си купуват униформи и не им правят проблеми. Мен при директорката. Питам я аз нея зако циганите нямат униформи тя ми казва че нямат пари а ходят с телефони от 500 лева. Казах и на директорката : ” кат нямат пари за ко имат телефони за толко пари”, тя. ми казва заминавай в час.

Отличен ми е успеха. Знам АЕ за да живея от него. Само математиката ми. е слаба ама не ми и трябва. След като си завършва се. махам от тая селения и заминавам някъде да следвам и работя по специалността си с АЕ.
От скоро започнах да посещавам спиндерман във фейса и всеки ден показвам расистките неща на цигани и турци. Много се садват и се кефя. Ама така е преди в моето село е имало 2000 българина сега има около 100 и около 1000 циганина. Ама българина е изчезващ вид. Циганите дето раждат по 10 деца и ще населят България, докато ние ще се скитаме ”немили—недраг” по света с надежда.

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 0752aad517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Може да изглеждаш смешно, но си вземи джобен тейзър.
Ще го зашемети, ще го нариташ и готово. Няма да припари до теб

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker