Приятелката ми го иска за нея, кара ме да скъсам с него, а аз наистина го харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96934)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22800)
 Секс и интимност (11258)
 Тинейджърски (20217)
 Семейство (4859)
 Здраве (7820)
 Спорт и красота (4074)
 На работното място (2165)
 Образование (5930)
 В чужбина (1299)
 Наркотици и алкохол (932)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1506)
 Други (13163)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми го иска за нея, кара ме да скъсам с него, а аз наистина го харесвам
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3018 пъти
Здравейте! Аз съм на 16 години (момиче).

Една вечер излязох с компанията на две приятелки. Там никой друг не познавах.

Вечерта сме седнали, а до мен едно момче. Нали знаете-всички говорят, много смях. И това момче (попринцип му се носи слава на голям женкар, на несериозен. И.. не знам как да се изразя.Един вид се е*бава с момичетата. Даже с една от приятелките ми, а тя си мисли, че той наистина има нещо към нея) ме пита: "Заета ли си?". Аз се направих на ударена, че не съм чула и само му хвърлих един поглед и се обърнах.След малко пак ме пита: "Не разбрах-заета ли си?". Тогава му казах, че не съм. Не можех пак да се обърна.

На другия ден пак излязох с тях. Преди това минах през една приятелка да си взема един потник. Както бяхме седнали,тъкмоотидох, една от групата каза: "Я, страхотен потник" и го взе. Понеже ТОЙ беше там и тя е така на базик му каза да го облече. Съблече се и понеже се поддържаше момчето, хубаво тяло имаше, тя си сложи ръката на корема му и ми каза "Пипни и ти". Аз нищо не отговорих, замълчах си. След малко вече събличаше потника и преди да си облече блузата ми каза: "Последен шанс да пипнеш", седна до мен и добави "Е, може би не последен".

По-късно същата вечер, пак много смях, само че бяхме в движение. Аз изостанах за момент и тогава той се появи от някъде. Говорихме си на общи теми няколко минути и после той ме попита "Ти защо така студено се държиш с мен? Аз не хапя!". И след малко ми каза: "Е, за тебе мога да направя леко излючение". И веднага се изнесе напред.

На другата вечер бяхме седнали в едно кафе. Но той не седеше до мене, беше на другия край на масата, диагонално на мен. До мен седеше един друг и той му каза нещо тихо, не разбрах какво и другия стана. ТОЙ седна до мене и ме хвана през кръста. Аз го погледнах и му махнах ръката. След малко пак си я сложи, но този път аз не я махнах, ами си сложих ръката на крака му. А той най-неочаквано от моя страна ми махна ръката, но той си остана така както си беше. Много се очудих. (...) Вече трябваше
да се прибирам, а той каза, че ще ме изпрати. Отговорът ми беше, че няма нужда, че не искам. И така и не ме изпрати.

На обед, другия ден аз го намерих в Скайп. Една приятелка ми го даде. Писахме си доста време и той пак ме попита защо така седържа с него. Казах му, че се държа нормално, а той ми отговори, че тогава довечера щяло да се случи нещо ненормално за мен и
така приключи разговора. Довечера всъщност нищо не стана.

Но на другата вечер седяхме в един парк и някой каза, че ще ходи до магазина (имаше магазин на близо), кой иска да ходи с него. И тръгнаха всички, освен онова момче. Той каза, че там ще чака. А аз също не исках да ходя и го казах там на двама-трима човека. И след като видях кой остава викнах: "Абе чакайте и аз ще дойда", а той ми каза: "Чакай де.. стой тук.". В крайна сметка останах. Седнах, а той дойде седна до мен. Пак си пусна ръката през кръста ми. Аз скръстих ръце и погледнах на другата страна. Той ме целуна по врата, аз се обърнах и ме целуна и по устата. Наистина беше много дълга целувка.

На другия ден ми писа на скайпа и ме попита дали искам да отида у тях. Казах, че не мога сега, всъщност не исках, а той ме попита дали той може да дойде у нас. Пак му казах, че няма да стане. След 2-3 минути му писах, че ми е много тъпо. А той каза, че може да ни е тъпо заедно и, че вече тръгва към нас. Нямах време да му обяснавам, че не става и все пак дойде. Слушахме музика. Той ме целуна, пак ме целуна и пак, и пак. (...) (не сме правили секс) После си тръгна.

Вече от около седмица ходим. В началото споменах за една приятелка, която си мисли, че това момче я харесва. Съжалявам, че бях толкова подробна, но не мога да го съкратя, а пък и не ми се ще. Обичам хората да имат ясна представа за това, което
говоря;

Сега това момиче ме кара да скъсам с момчето, защото тя искала да бъде с него. Веднъж много деликатно й обясних, че той не я харесва. Тя ми се развика, започна да ме убеждава, че той харесва нея, не мен. Казах й, че няма да споря с нея, да го пита него. А тя ми отговори, че ако не скъсам с него повече няма да ми проговори. А аз наистина почнах да го харесвам и не искам да го правя. Не знам какво да правя. Кажете. Да скъсам с ли с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: c4c14e525b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Приятелите не поставят ултиматуми ;) Сама си направи изводите за каква "приятелка" става на въпрос! Запитай се дали ти го обичаш и дали сте щастливи заедно? Ако да, значи готово! Това е...твоято приятелка-предателка може да си потърси някой друг ;D Дори и да не ти проговори вече не мисля, че ще е голяма загуба.

-littlehebi

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 84cc27715a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Хахаха и ше кажеш, че това ти е приятелка ли ?! Да те кара да скъсаш с гаджето си за да му се слага тя?! Мила не прави тази грешка! Малко по голяма съм от теб. Мога да ти кажа нещо - приятели колкото искаш. Истински трудно се намират. От всякъде се вижда, че тя не ти е такава. Просто не мога да го проумея. Тя не заслужава да е твоя приятелка и ти да обвиняваш себе си по някакъв начин. Изкарай си добре с тoва момче, докато сте заедно. Няма да е нито първия, нито последния ;). Но в никакъв случай не отстъпвай щастието си на някой друг. Мога да пиша още много, но мисля да спря до тук .. да не ставам досадна. ;) Хайде много успехи ти желая с момчето.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9fd8860fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тази не ти е никаква приятелка. А този ми прилича на курварин. И аз не знам кое е по-малкото зло...да го разкараш или да и биеш шута. Я си гледай кефа като не позволявай на никой от двамата да те разиграва!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0fa6123060
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Абее,ти луда ли си?! Няма да късаш с него,разбира се!Утре може да се разделите по безброй причини,но..защото тази ти" приятелка" така ти казала!???Ми ти утре като се омъжиш и някоя приятелка ти каже"А,бе аз го искам мъжа ти,я го остави" - май си мн малка още..
Ева

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9841189406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това момче те харесва и то точно защото се дърпаш.Момчетата обичат да им е трудно,да превземат недостъпни неща.Разкажи на приятелката ти,че Той те целува,пресреща те,говори ти любовни думи.Ако и харесва да я лъжат,нека да е с него.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 353bb3fca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Естествено, че не, бъди егоистка, щом почваш да имаш чувства към него ... И какво като го харесва ? Света не се върти около нея ... ако бяхте много добри приятелки с момичето, разбирам да се колебаеш дали да го зарежеш, но в този случай - не мисля, че има от какво да се притесняваш, а и тя какво си мисли че като го зарежеш, той ще тръгне след нея ... Бих ти дала един друг съвет,момчето с което ходиш да и покаже че не се интересува от нея,но да бъде по -убедителен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 828cb45691
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   В такъв случай "скъсай" с приятелката си! Замисли се колко държи на теб и на щастието ти, щом явно ти е добре с момчето, а тя те кара да го зарежеш. Приятелките не правят така! Остани с момчето, а тя нега да не ти говори щом и е толкова акъла.

Мег*

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9a02afaf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В никакъв случай не правии тази грешка внимателно прочетох историята ти и за това не смятам за правилно да оставиш момчето .. на такива като това момичее аз бих и казала само едно нещо и то ие да си гледа работата .. казвам ти го защото и аз сам имала такъв случей ..и ето не го оставих и сме заедно от година и половина .. просто се вслушай в сърцето си и прави каквото ти казва то.. не си мисли ,че тая като не ти говори е голяма загуба тя сама ще те потърси!! :) дано да съм ти била ролезна.. =]

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 812eaeb5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен недей да късаш с него, заради приятелкатати, ако ти е истинска приятелка няма да те поставя в това положение, да избираш между нея и него. Желая ти успех и дано да си щастлива с това момче: )

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: e01a74d4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това момиче изобщо не ти е приятелка може да се каже, че е предателка... Недей да скасаш с момчето !!! ;]]

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aded1b5617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Недей да късаш с него. Това, че някой ти казва какво да правиш не значи, че трябва да го слушаш. Каква приятелка е тя! ! !

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3d8e2f9dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Приятелката ти, хич не ти е приятелка. Завижда ти. Недей да късаш с него!
...И междодругото много сладко :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3d30b1eeed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тая твоя приятелка е пълна двуличница не късай с гаджето!
Според мен той е наистина готин и вие двамата много си подхождате! И аз съм попадала в такива ситуации и на другата година си остнах с гаджето а тя отиде в друго училище и не се видяхме повече!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 98411f86c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   една приятелка не би искала това от теб! тя малко пък да се държи на положение! ти и кажи, че няма да скъсаш с него и ако толкова мн я харесва той сам ще скъса с теб! и й кажи, че ако поне малко й пука за теб, щеше да ви се радва! Аз само да ти кажа, че ти завижда толкова мн, че не може да се опише и не се учудвай, ако след някой друг ден разбереш, че те е тропала :}} късмет с приятелката ти :}}

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker