Непрестанни подигравки. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Непрестанни подигравки.
преди: 9 години, 16 дни, прочетена 2875 пъти
Момиче съм, 8 клас и в училище не спират да се правят гадни коментари за мен, главно за тялото ми. Всеки ден се прибирам разплаката от училище, лепват ми всякакви прякори от типа на: хърба, скелет, кривокрака, щъркел. Просто наистина ми писна от всичко, ходя с такова нежелание на училище. Много съм слаба и съм доста висока 175 см и това допълнително ги подтиква да ме обиждат, казват ми кон, стълб, пръч, краката ми са приличали на колове и какво ли още не. Нямам никакви гърди, съвсем плоска съм, дупе също нямам, но какво от това, чувала съм, че много мъже обичали много слаби жени, но явно не е така. Нямам много приятели в училище, всички ми се подиграват, плача постоянно, случвало се е да се разплаквам и в час. Наскоро се случи нещо ужасно и още не ми излиза от главата. В класа има едно момиче, което всички момчета харесват. Как да ми кажа- тя е пълната ми противоположност, има големи гърди, доста по-ниска е от мен, има дупе, по-красива е от мен, всичко по от мен. Та това момиче направи много гаден коментар относто гърдите ми. Едно момче ми беше казало, че имам хубаво тяло и слаби крака, а тя каза: "Ти с такива ли си лягаш? " и се засмя. Много се разстроих след тази случка. Не съм имала нито едно гадже, никога не съм целувала момче, точно да ме заговори някои и тая да ме засрами така. Моля ви за съвет, това нормално ли е, страх ме е, че ще си остана стара мома, че никои няма да хареса такава "пръчка" като мен. И на мен много ми се иска да имам гърди, но какво като нямам, това не ме прави по-малко добра от тези, които имат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 16 дни
hash: 6510272d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те да се обърнеш към лекар, относно килограмите. Иначе за гаджета не си мисли - за всеки влак си има пътници! :)

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 434d65ce85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде да застанат русалките?
Което е добро за един, може да не е добро за друг. Може да се наложи да настояваш на своето и да направиш нещо необичайно в очите на другите.
Ейлийн Кади

Трябваше да играем на Великани, Магьосници и Джуджета.
Оставили ме бяха да се грижа за осемдесетина дечурлига на възраст между 7 и 10 години, докато родителите им се занимаваха с родителски работи. Събрах дружината си в залата при църквата и се заех да обяснявам играта. Тя е нещо като разширен вариант на играта Камък, Хартия и Ножица и е свързана с мислене и вземане на решения. Всъщност истинската цел на играта е децата да вдигнат голям шум и да се гонят насам-натам, докато всеки забрави на чия страна е и кой е победил.
Да организираш пълна стая с навити като пружинки първолаци в два отбора, да им обясниш основните правила на играта като постигнеш консенсус по въпроса за груповата принадлежност - това не е шега работа, но с помощта на добра воля се справихме и бяхме готови да започнем.
Възбудата от гонитбата вече достигаше критичната си точка. Аз изкрещях с всичка сила:
- Кой какъв е сега - ВЕЛИКАН, МАГЬОСНИК или ДЖУДЖЕ!
Докато групите се суетяха като бесни и шушукаха помежду си, усетих, че някой ме дърпа за крачола. Едно мъничко момиченце стоеше с вдигната глава и питаше със сериозен глас:
- Къде да застанат русалките?
Къде да застанат русалките?
Последва дълго мълчание. Много дълго мълчание.
- Къде да застанат русалките ли? - попитах аз.
- Да. Защото аз съм Русалка.
- Няма никакви русалки.
- Има, аз съм Русалка!
Тя не се виждаше в ролята на Великан, Магьосник или Джудже. Тя знаеше точно към коя категория се числи и нямаше никакво намерение да напуска играта, за да стои до стената като някой загубен глупак. Тя желаеше да заеме мястото си там, където Русалките стоят в общата схема на нещата, без да страда достойнството или самоличността й. За нея беше ясно, че за Русалките има място и че аз трябва да знам къде е то.
Та къде да застанат Русалките? Всички Русалки -Всички тези, които са различни, които не се вместват в нормите и не приемат предварително разчертаните кутийки и квадратчета?
Отговорете на този въпрос и ще можете върху тази основа да изградите училище, народ или цяла вселена.
Какво отговорих аз тогава? Случва ми се понякога да кажа и аз нещо на място.
- Русалката застава ето тук до Краля на морето!
(Да, точно тук до Главния глупак, рекох си на ум. )
И застанахме двамата ръка за ръка да приветстваме нестройните и диви пълчища Магьосници, Великани и Джуджета.
Между другото, не е вярно, че Русалки не съществуват. Аз лично познавам една. Държал съм я за ръка.
Робърт Фулгъм

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 179f461822
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен тялото ти е във перфектна форма, но самочувствието ти е сринато.
(по думите изглежда не си уверена)
Не се засягай от идиоти, нямат нищо повече от теб, обиждат онези, които не са сигурни в себе си и опитват да повдигнат увереността си.
Мен също са ме обиждали, сега съм със много по-високо самочувствие, имам прекрасно тяло, работя като ИТ специалист.
Най-смешното от цялата работа (за мен) е, когато ми бяха говорили, че не мога да ги мина по обикновените предмети - мотивирах се и изкарах точно 5-ца.
Имаше моменти, в които бяха имали план да ме бият - всеки си тръгна със по една синина и сълзи.
Та, авторке, излез от депресията, спри да се страхуваш от слабохарактерни хора.
Препоръчвам ти да посетиш психолог, предполагам във училището има такъв, няма нищо срамно.
Важна е умствената красота, а физическата е добавка, без първото не може да се гради нищо!

Пожелавам ти успех :)

JmoZ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 262d601f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей моя сродна душа!Ами какво да ти кажа,и при мен е почти същото.И аз съм 8 клас,и на мен ми се подиграват само,че защото съм леко окосмена.И в моя клас има момиче,което всички харесват и тя ме злепоставя.Аз също нямам много приятели в училище,никога не съм се целувала или имала гадже и често съм се прибирала от училище разстроена.Абе направо имах чувството,че чета за себе си!Моят съвет е да съобщиш тихичко на класния/класната или на училищния психолог.А ако вече е върхът и не можеш повече да търпиш хващате се с мама за ръка и при директора!Няма нищо по-гадно на бъдеш унижаван и обиждан особено от хора с които се очаква да бъдеш за дълго време.Никой няма прав да ти се подиграва по този начин!Ти не си искала да бъдеш такава и нямаш никаква вина.А дупето и гърдите с времето ще пораснат.Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 62c6577303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма за какво да търси лекари. Нормално е! Особено ако е носител на болест на кръвта! Може и да не е болна и да няма проблеми, но ако единия родител е носител, без да е болен и детето става така. Така се образува по-слабо тяло по ген. Ако родителите й са високи и слаби няма нищо чудно! Сега тепърва си в пубертета. Ако все още нямаш цикъл след него ще качиш някой килограм, ще ти се уголеми бюста. Една жена или момиче няма как да си развива тялото без да е "станала жена". Всичко става с времето. А до ниската и дебелата, която ти се подиграва - После ще ти завижда :) Защото след като се оформиш никой няма да я забелязва. На всички ще им писне от нея, няма вечно тя да е център на внимание! А за гаджетата - нямаш проблеми. Сега учи, мисли за бъдещето. Ако сега няма момчета, които да те разсейват и не обръщаш внимание на подигравките ще постигнеш много. Повечето момчета предпочитат слаби момичета, а не копия на Ники Минаж, късмет!

 
  ...


...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 7984c81334
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Започни да спортуваш и да се храниш добре и разнообразно (не с мазнотии). Тялото ти ще се оформи, ще се появи и дупе, а за гърдите - божа работа, но ако напълнееш, ще пораснат и те поне малко. Не се оставяй така, болезнено слабите момичета наистина не са привлекателни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: caf64d58ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо мила, на мен ми ксзваха - вълк! Бях нс 16, когато надебелях от едни хормони за цикъл. Спрях ги и поотслабнах, но до 4 ти курс ме обиждаха и тала израстнах науветена в себе си, което ми оказс негативно влияние докато си мадрасна комплексите! Ела ме виж сега, не позволявам на никой да ме събори и да знаеш, че възрастните общуват по - лесно, а ти само трябва сега и понататък да обичаш себе си!

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 27c38b1a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   175 см са ти перфектни, манекенска фигура. С годините ще качиш някое друго кило.
Не обръщай внимание на хората, за всеки влак си има пътници. Знам, че е клише, но повярвай ме, хората се впечатляват повече от високи жени, отколкото от ниски.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 50ef0782ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Обърни се към лекар относно килограмите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 110ddeec8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С времето ще ти порастнат гърди , не се притесвявай . Все още си в пубертета има много време тялото ти да се развива :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 5b01efe5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много кофти тормоз за едно подрастващо момиче. Това ще ти промени характера за цял живот. Ще те направи несигурна, плашлива и емоционално нестабилна. Мисля, че има две решения на проблема. Едното е да смениш училището, а другото е да пребиеш всеки, който ти се подиграва. Примерно може на тази красивата да и откъснеш един кичур от главата и така няма да е вече толкова отворена.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 6bb78adc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи, само да ти кажа, че половината наистина не ти харесват тялото, но другата половина ти завиждат. Това момиче ти завижда и най-вероятно харесва момчето, което те е заговорило. Стига да не си нездравословно слаба, няма страшно. Пък и я помисли, ако на 15 години имаш много големи гърди, като станеш на 30 земното притегляне докъде ще ги докара? И аз имах много надарени съученички и веднъж като видях едната без сутиен... мале мале.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 8cdb44ae6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тази е много нагла. Въобще и аз имам дупе, 172 см, имам и гърди, но ако видя някоя като теб, искам да съм толкова слаба. И ако тая попита някого "с такива ли си лягаш? ", какъв е проблемът? Всеки може да си ляга, с когото поиска. Аз на мястото на това момче бих казала "не ти влиза в работата" или "да, с такива. " Тегло ще качиш, ще ти пораснат и гърди, но имай търпение. Много мои приятелки бяха като теб, а сега имат всичко. А мъжете не са само в твоето училище. Ще си намериш гадже и ще имаш уникална първа целувка. Само имай търпение.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 26f0c4ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не им обръщай внимание и аз като теб в ученическите години търпях непрестанни подигравки още от най - ранна възраст . Към 10 - 11 клас може би ще спрат с подигравките поне при мен стана така . Помисли за горните варианти като например да отидеш на психолог няма нищо срамно . Опитай да не им се връзваш , може би дебеланката и се иска и тя да е слаба и затова ти завижда . Ако пък наистина нещата са нетърпими пробвай просто да смениш училището !

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 0c7c4e0c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не им обръщай внимание. Има хора които просто не могат да пълнеят. Аз съм една от тях, но съм 7 клас. 1. 80 съм висока и тежа точно 49 кг. По мой адрес също има коментари като, , точилка", , , кол" и много други. И аз не мога да си обесня защо съм толкова слаба. За височината имам обяснение, защото тренирам баскетбол от 8 годишна. Не знам просто си точно като мен другите момичета се прибират с гаджетата си а, аз си стоя самичка... Не се харесвам но майка ми е диетоложка и съм минала през много диети за качване на килограми, но уви така си стоя.. Вече и анорексичка започнаха да ме наричат.. Не знам за теб, но имам най-добра приятелка и при всяка подигравка тя ме защитава и така нещата са по-търпими. Пожелавам ти успех и не си сама! :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 26f0c4ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хей пак е № 14 следващия път ако пак ти каже нещо и отвърни с нещо от типа на! Аз поне не съм свиня. или пък Аз поне не се тъпча денонощно като теб няма да и стане приятно! Никой не обича да му натякват недостатъците, сигурно и тя мрази някой да и се подиграва, че е дебела!

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 8fffe79b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз пък съм на 16 и съм 150. Много ми е гадно, винаги съм си мечтала за хубаво тяло. Ако бях висока колкото теб щях да бъда много щастлива. Радвай се на това, което имаш. Това е предимство, а не недостатък. Какво по-хубаво от висока, стройна мадама? Те ти завиждат, за това е всичко. Дори и да си много слаба, с времето ще ти се оправи тялото. Бих дала всичко за такова тяло. Явно проблемът не ти е в тялото, а когато човек иска да се заяде може да се захване за всичко. :)

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 3ec4044e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 5 - къде пише, че е дебела? ! Това да имаш дупе и гърди откога те прави дебел?
Съгласна съм с номер 13

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: 3ec4044e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   5, 12 и 14 абе къде пише, че другото момиче вносно и дебело. Много по ниска може и да значи 165 см, което е височината на една средностатистическа българска жена. Това че има дупе и гърди дебела ли я прави? Това че не е скелет, не я прави дебела, аве я се стегнете и тогава коментирайте.
А до авторката - не им позволявай да се отнасят така с теб. Това си е твоето тяло и трябва да го защитиш.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: e8617e9154
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката е. Страшно много ви благодаря за подкрепата! Опитвам се да се обичам такава каквато съм, дори и да не става аз опитвам. А относно онова момиче- не бих и се подиграла, защото положението ще стане по-зле... Всички ще се обърнат срещу мен. Тя не е дебела, леко пълничка е, но има много хубава структура. Висока е около 165, тежи към 60 кг, но както казах е много красива, фигурата и е като пясъчен часовник, не е права като мен. Е, за жалост аз не съм такава, но... Да, за всеки влак си има пътник!

 
  ...

...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 74aa7ec731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Важното е ти да се харесваш. Ако не се, промени се. Спортувай, храни се по- честичко. И най- важното - бъди добър човек! Повярвай ми, едно момче което си струва и има мозък ще предпочете мило, добро, забавно момиче пред някаква надута и високомерна. Ако пък е и глупава, направо ще загине. Пък и външния вид се променя. Сега може да й обръщат внимание заради гърдите и дупето, на 14 години са. Когато порастнат на 17-18 повечето ще поумнеят и съзреят и всичко ще е наред. Най- важното е да се харесваш, да имаш самочувствие и да бъдеш добър човек. Поздрави и успех! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 13 дни
hash: 8ce10ab80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До авторката: аз съм на 12, 172 съм и съм 50 кг, имам гърди и цикъл. Да не мислиш, че ми е лесно? Но и аз се оправям. Според теб добре ли съм

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 6e0f8924f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ще станеш манекенка и ще изкарваш милиони след време и не се притеснявай пак ще ти завиждат ;)

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 6e0f8924f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Човек аз съм момиче на 17 години. Красива съм и имам много големи гърди и дупе заради които винаги съм изпитвала комплекси а пък съм слаба. И аз също имам форми кат Джей ло ся не съм манекенка 175 но не съм и тръгнала да обиждам хората че са слаби... па и да та обиждат че си слаб тава не го бях чувала

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 51d4b8f1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Скъпа, искам да ти кажа нещо. Не се тревожи и не си скапвай самочувствието, заради някакви идиоти. Защото всъщност имаш страхотно тяло, колкото и да не ти се вярва. Всички най-красиви и харесвани моделки са точно като теб - слаби и високи. Във време, в което по-голямата част от населението е затлъстяло, е страхотно предимство да имаш такова тяло. Сигурна съм, че момичетата, които те обиждат, просто ти завиждат. Защото те са ниски и вероятно доста по-закръглени, а ти си висока и слаба. Относно гърдите не се притеснявай. В осми клас си, те тепърва ще растат. А онези момичета, щом на тази възраст са с толкова големи гърди и дупета, на 25 вече ще са с увиснали гърди като на дойни крави и целите им крака ще са в целулит. А повярвай ми, няма нищо по-хубаво от слабото стегнато тяло. Всички мечтаят за такова тяло, радвай се, че ти го имаш. Знам чудесно как се чувстваш, защото аз бях в същото положение. Аз също съм много слаба и висока. В седми клас също бях обект на подигравки относно това. Бях супер тъжна и нещастна, изобщо не се харесвах. В осми клас обаче се преместих в друго училище. Попаднах в страхотен клас с много мили хора. Сега всички ми казват, че имам страхотно тяло и много ми завиждат. Така че повярвай, ти също имаш хубаво тяло, просто си попаднала на гадни хора, които се опитват да избият комплексите си върху теб. Повярвай ми, във време в което всички гледат как да отслабнат и вдичко живо спазва диети, да си слаб и висок е просто огромен късмет. Не слушай обидите, не обръщай внимание. Знай, че те просто ти завиждат. Харесвай тялото си. Просто не обръщай внимание на тези идиотки, покажи им, че не ти пука и ще спрат. Това е решението. Колкото до момчето, което е казало, че си красива, според мен те харесва, а тази идиотка, която те обижда, харесва него, затова е реагирала така. А затова, че не си имала гадже и не си се целувала, не се притеснявай, в осми клас повечето хора не са. Сигурна съм, че скоро ще си намериш някого, няма смисъл да бързаш, за всяко нещо си има време. Успехи ти пожелавам и горе главата. :)

Момиче, 15

 
  ...

...
преди: 9 години, 12 дни
hash: b7781d0567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   с такава фигура можеш и манекенка да станеш (не че възхвалявам тази професия, но това е друга тема:-)). така че се радвай на фигурата си. щом си много слаба, можеш да тренираш и с времето тялото ти ще се оформи. нормално е, при едни е по-рано, при други по-късно. със спорт можеш да оформиш мускули и тялото ти ще има поне лек релеф, а с времето ще ти пораснат и гърди, които ще можеш леко да подсилиш със сутиен с подплънки.
а това момиче вероятно наистина ти завижда. щом в 8 клас е леко закръглена, по-нататък като нищо ще напълнее и ще се отпусне, ако не полага усилия.
Ж43

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a816db7faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Темата е писана преди почти 7 г но нека се включа. Така: и аз съм с ноднормено тегло. мъж съм на 28 г 1.80 висок и 99 кг. Аз харесвам такъв тип момичета. Не им се връзвай на ония от твоя клас, те са пълни кретени без извинение. Сега предполагам си завършила и не ги засичаш. Случвало се е и на мен да се подиграват, но аз се правя че не ми пука така ,че това е в рамките на нормалното.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker