Привързаност след секс и самосъжаление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Привързаност след секс и самосъжаление
преди: 9 години, 15 дни, прочетена 2402 пъти
Аз съм тинейджърка на 15 години, харесвам момче на 18 години. След малко време той почва да ме търси, да излизаме и така ми предложи неангажираща връзка и аз се съгласих, но му казах че искам малко време. Той ме изчака един месец, през това време постоянно беше загрижен за мене. Говорихме си след секса че аз мога се превържа към него и той ми обеща че няма да ме изостави. Дойде деня в който решихме да го направим и на двамата ни хареса, продължехме да се виждаме след това и след месец решихме пак да го направим. Но след втория път аз се привързах и това го споделих с него той почна да се държи странно, да ме лъжи и най-вече да ме избягва. Но случайно се запознах с хора които го познават и разбирам той какви неща прави през времето което ме избягва. Реших да им споделя за това, въпреки че ме беше срам и те ме подкрепиха и не вярваха че техния приятел е постъпил така. Той започна с друго момиче и мен просто ме пренебрегна дори след като му казах "на еба ме и ме остави въпреки че ми обеща" то отречи думите ми. Има дни в които се засичаме постоянно в дни които ме познава и дни в които ме подминава като непозната. Боли ме много че не ми каза че е изградил връзка с друго момиче, а предпочете да ме излъже и до ден днешен още отрича че няма нищо с друго момиче. Просто той ме накара да се чувствам празна отвътре и не мога да приема тази болка ако може някой добър съвет ще съм благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: 29201a6355
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си си втълпила, че си привързана. Не ходи по него, защото е жалко, а никое момче не харесва жалки момичета. Живей си живота.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 0d718f9dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възмутен съм! Той ти е предложим само да правите секс, във "връзката" ви е нямало никакви чувства. Как може момиче да се съгласи просто ей така да прави секс с човек, който почти не познава. И после му се сърдиш, че те е изоставил. От неговото предложение за секс би трябвало да се досетиш, че той те използва. Ако искаш съвет - преди да действаш, МИСЛИ!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 8057de0a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Миличка, това да ти е обица на ухото друг път да си отваряш очите по - добре за подобни боклуци. Много ясно, че е те е използвал, сега вече е готов за следващата бройка. Жалко е също, че първия ти път е бил именно с подобно нищожество Станалото станало гледай напред учи и не мисли повече за него. Няма да стане той човек. Ти ще си намериш някой по - добър, който ще те обича и уважава наистина а няма да си поиграе с теб и после да те захвърли на боклука. Има все още свестни момчета, но са малко, все някога ще срещнеш своя принц. Остави го този парцал и не се унижавай да го търсиш изобщо!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 81e66ec45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето защо сексуален живот не се започва на 15, защото акълът ви е още за круши, както се казва. "Наеба" е една дума, както и "намаза", примерно.
И като ти е обещал, какво? Пробвал е, не му е харесало, макар че ти е казал обратното, и - дотам. Такива неща се случват постоянно. Не е задължително двама души, които стигнат до секс да се харесат в леглото, макар че по-опитните в житейско отношение хора разбират че не биха си допаднали още преди да са правили секс.
А ти ако си мислиш, че това, което сте правили е било секс си в голяма грешка. Било е просто търкане на два епидермиса... Ще разбереш какво е секс чак като станеш на 35 години някъде и след стотици опити и няколко партньора.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 28aa46885e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аве 2 и 4 вие не четете ли? Хейтъри не се толерират, другите имат нужда от съчувствие.
2 - не учи на акъл момичето, като не знаеш, че се казва "когото почти не познава. " Тя поне е грамотна.
4 - и ти не си много грамотна, виж само колко запетаи си пропуснала. Тя да започне ли да те поправя?
А до авторката:
Той е постъпил гадно с теб, но животът не свършва дотук. Може и да няма друго момиче. Връзката се гради около доверие, може да го е срам, че ти е отнел девствеността, а ти си се привързала много към него.

 
  ...


...
преди: 9 години, 12 дни
hash: ebd5e94d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Все едно четох за моята ситуация :D само където съм 3 години по-голяма и не съм го направила. Много е примамливо, когато ти предлагат нещо несигурно и усещаш една тръпка. Разбирам те и разбирам защо си го направила. Всички коментари, който са хейт и от сорта "мисли, преди да действаш", не ги приемай навътре, защото съм сигурна, че си го премисляла адски много време, преди да го направиш. Вече си имаш едно на ум, болезнено е, да, но животът продължава, а ти заслужаваш нещо по-добро от него. :) Затова не се втелясвай в цялата история, приеми я като опит и урок и за следващия път ще си знаеш. Късмет :)
Ж 18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 02dcaaa243
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не мислеше, че щяхте да се държите за ръчичка до безкрайност?
Момичета, които се мислят за големи, а нямат 18 години до там завършат - правят секс и айде довиждане!
Почвай да учиш, спри да се занимаваш със глупости, да ти е за урок!

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 0d718f9dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 5, авторката има над 20 пропуснати запетаи и няколко елементарни правописни грешки. И после била грамотна ли? Нищо чудно, ако ти си самата авторка, и*род!

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 1fd0f8cf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такааааа, мисля че момичето искаше да ви помоли за съвет как да постъпи сега и за напред. Не да я критикувате че го е направила, точно и ясно не знаете ситуацията така че всичко е било подвеждащо. Да било е грешка. До номер 7 извинявай но къде си прочел/ла че щяли вечно да се държат за ръка? А колкото до останалите потресена съм от разсъжденията ви :)
Р.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: 4f17a4971a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 9 ти слабоумна ли си? К'во започваш да се заяждаш успокой се малко, да грамотна е... Вие хора сте ужасен народ сериозно.. Тук е място за съвет и помощ а вие търсите кусурите на другите.. ужас
Р.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 4f17a4971a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 ти слабоумна ли си? К'во започваш да се заяждаш успокой се малко, да грамотна е... Вие хора сте ужасен народ сериозно.. Тук е място за съвет и помощ а вие търсите кусурите на другите.. ужас
Р.

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 9550190cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   №12, имаш доста пропуски във пунктуацията - трябва да практикуваш повече.

Авторката сама трябва да си направи изводите, въпреки че достатъчно постове има във темата.
Българските младежи мислят, че са много високо... за жалост не осъзнават колко са ниско...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: fcfcac335f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Абе вие какво сте се зели да се заяждате. Кой е грамотен? Кой неграмотен? Вие сте в този сайт само да се заяждате и да търсите косурите на афторката. Вместо да я поткрепяте. Да вярно допуснала е грешка, но тя иска подкрепа. Ако вие бяхте на нейното място щяхте да искате подрепа и ако никой не ви дава как бихте се чувствали. А? Аз ще я подкрепя афторката, защото знам, че ще и е приятно. Бих и казала ти си страхотно момиче не тъгувай че някой си те е зарязал. Това е живота. Продължи напрет. Намери някой, които те поткрепя и те харесва такава каквато си. Не му мисли. Давай!

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 8ddf2f10e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Използвал те е, моя съвет е да продължиш напред има и др момчета, но друг път внимавай.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 774c7c1acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти изобщо мислиш ли к'ви ги вършиш и к'во правиш!? Момичетата на тая въздраст бързо се влюбват, но е за кратко при повечето случаи. Разбирам те, влюбила си се в едно 18 годишно момче, което си имала за свестен и добронамерен, но жестоко си сгрешила миличка. Той те е използвал!!! Гледал е просто как да забие с една дума, а ти глупачето си се вързала..
Виж, той е на 18- вече е пълнолетен и може да си прави каквото поиска с живота си и е МОМЧЕ, докато ти си МОМИЧЕ и на вс. от горе 15 годишно. Честта е най-важното нещо за едно момиче. При момчетата не е така. Те гледат само как да го направят и изобщо не им дреме какво може да стане след това с живота на момичето! Вкарват го в леглото и после го зарязват като животно, след това момичето осъзнава грешката си.
Той е на 18 бе човек, ти си на 15- а помисли малко а? Връзват ли се нещата??? Разбирам, да сте заедно поне от около 1г. - е тогава вече си имате доверие, познавате се и к'во пречи като е по-голям от теб тогава? Нищо! Вие сте близки, обичате се истински, а не както ти викаш, едва го познаваш и си тръгнала с*кс да правиш с него и на вс. от горе си малка за такива работи.
Сега разбираш грешката си, нали? СЕГА съжеляваш, че изобщо познаваш този "Боклук", който се подигра с чувствата ти и ти отне девственността!? Късно го разбираш, повярвай ми.
Грешката ти е, че си му се доверила и си го направила с човек, без никакви чувства към теб и, че си го направила твърде рано.
Все пак това е живота- грешиш-губиш, взимаш правилното решение-печелиш!!! В живота няма втора серия и всяка среща с един човек не е без причина, тя е да те научи да живееш, да разбереш къде грешиш и къде не. Дали губиш играта, или печелиш!
Не се отчайвай. Живота е пред теб, той тепърва започва. Кой знае още колко такива като него ще ти завлавядат сърцето и след това "БУМ"- големия край! От ново оставаш с разбито сърце!
Един съвет от мен- бъди силна и се повлияй от грешката си. Не се доверявай на всеки срещнат и помни, че всяка раздяла и среща с нов човек ни подготвя за нещо по-голямо в живота! Все някога ще срещнеш голямата любов. Ще намериш човека, който ще те обича с цялото си сърце, който ще те уважава и подкрепя, който няма да те зареже като най-гадния боклук на втория ден..
Имай вяра, ще се справиш със загубата, но не се доверявай толкова лесно, защото виж, че от това само ти патиш!!!
Късмет за напраед!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker