Стана една тъпа кифла... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Стана една тъпа кифла...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 7253 пъти
Здравейте няма да се обяснявам това е моята история да така че да започвам

Най-добрата ми приятелка се държи хипер кифленско различно и странно напоследък стана много различна подплънките в сутиена фондьтена изкрящия гланц и фръцкането на дупето. Мисли си че тя контролира всичко надува се хипер перверзна е станала откакто се събира с едни простаци от моя клас. Веднъж бяхме двете и отидохме при тях единия взе да се лигави с нея качва и се и се прави че я ****. Най-интересното беше че и каза почеши ме вие се сещате къде и тя го почеса!!! По тлефона и викам държиш се като ку*ва но това беше преди това което ви разказах и тя ми каза аз ли бе!?! Днес се убдих че е ку*ва и то пълна вика ми помогни ми а тя сама не прави опити да се защити седи и си пази деколтенцето стоеше като дърво. Личеше си че и харесва по доволната усмивка на лицето и. Харесваше и да играе ку*венските номера и да го чеше всички хора ни гледаха.Единият от тях който харесва харесва нейната друга най добра приятелка готова е да я смачка кани и се че ще я пребие пожелава и смъртта. Събира се с някакви момичета които я научиха да краде днес открадна нещо пред мен защото и казах че е много хубаво и тя го открадна за мен и после ми каза ето ти го но аз не посмях да го взема защото знаех че е неправилно и не искам да ме гризе съвеста че използвам нещо крадено по добре да дам парите които струва. Изобщо за десет дена докато ме нямаше се е променила ужасно много и то към лошо. Честно искам да и кажа майната ти ти си ку*ва виж в какво си се превърнала честно искам да и го кажа немога да я понасям но после ще ми е хипер тъпо и криво. Кажете какво да правя знам че трябва да спра да бъда приятелка с нея. Кажете вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 0982a34346
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Миличка, често се случва верните приятели, които си имала за свестни в един момент от нищото да се променят тотално и то към лошо. Когато четях историята ти ми стана мъчно, защото аз бях в подобна ситуация, най-добрата ми приятелка се промени коренно. В един момент не се виждахме 3-4 месеца и като я видях, просто бях изумена, с какво се занимава, отдръпнах се, защото прецених че не си заслужава, щом взима тези неща, помислих си, след време и с мен ще се случи същото, ще се подмамя и край... Дори и да ти е трудно, отдръпни се от нея, ще срещнеш други хора, които ще си заслужават. Радвам се, че виждаш колко е смешна и как се държи и го оценяваш като грешно, защото други на твое място биха сметнали това за актуално.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b9710deff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Според мен трябва да говориш с нея кажи и че се е променила много и искаш да е както предии а ако не подеиства според мен вече не ти е истинска приятелка ;[[

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: faaedbafc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Обясни и кажи и че искааш да се върне старта ти приятелка и докато тя не се върне не искаш да имаш нищо повече с нея и че ако наистина някога е даражала на теб ще се промени !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 242239eabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си добро и мило момиче, личи си от написаното... Помогни на твоята приятелка да се промени, ако тя го желае, разбира се. Приятелите са за това - ако някой кривне встрани, да му покажат правилния път. Но ако приятелката ти не се вслуша в съветите ти - бягай далече, явно ти не си като нея и не бива да оставаш в нейната компания. В крайна сметка ти очевидно си свястно момиче и съм сигурна, че ще имаш много по-добри и стойностни приятелства.
Илси

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 242239eabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти си добро и мило момиче, личи си от написаното... Помогни на твоята приятелка да се промени, ако тя го желае, разбира се. Приятелите са за това - ако някой кривне встрани, да му покажат правилния път. Но ако приятелката ти не се вслуша в съветите ти - бягай далече, явно ти не си като нея и не бива да оставаш в нейната компания. В крайна сметка ти очевидно си свястно момиче и съм сигурна, че ще имаш много по-добри и стойностни приятелства.
Илси

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 2b3bd0bc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Препоръчвам ти да й кажеш това, което каза на нас...Ако ти е истинска приятелка, тя ще те послуша и ще се поправи. А ако не цени вашето приятелство и не си вземе поука от думите ти, мисля, че трябва да прекратиш приятелстовто ви!



А има и друга възможност- да станеш като нея и да се приобщиш към компанията й (обаче не мисля, че този избор е правилен) ...!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 709b07d382
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Искам да добавя че всеки път когато се опитвам да и кажа нещо такова да спре да се държи така тя не иска да го приеме и ми казва теб какво те бърка това си е моя работа

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 709b07d382
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А и извинявам се че толкова неграмотно съм писала но тогава бях мн изнервена

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 242239eabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Еми ето миличка - тя вече разделя въпроса на "моя" и "твоя" работа... В едно приятелство няма място за такова разделение, когато се отнася на държанието и отношенията ви. Тя вече ти е подсказала, че не играеш особена роля в живота й. Ти си прави изводите.
Илси

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 08be620463
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом държанието й те дразни толкова много, отдръпни се. Тя е поела вече този път и той й харесва. Не можеш да я върнеш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4607ce80bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Най-добрата ми приятелка се пормени по същия начин. Беше толкова добро момиче.. Беше красива без грим, нямаше толквоа голямо самочувствие, не се държеше толкова леко.. Но се промени.. Точно за това вече не ми е най-добра приятелка.

Сега, когато се държи толкова леко не искам да имам нищо общо с нея.. Прави същите курвенски номера като твоята приятелка.. Та аз ? казах направо, че не искам да имам нищо общо с нея. Преди една година, двете с нея се подигравахме на кифлите, на държанието и облеклото им, на това че са с толкова много грим и се мислят за нещо, което не са. Но ето че моята приятелкаа стана същата като тях.

Опитах се да говоря с нея.. Да разбера защо е решила толкова да се промени, но тя ми каза, че не е моя работа и, че само ? завиждам. Нямам за какво да ? завиждам. Преди мразеше кифлите, а сега е една от тях. Преди говореше за това как никога няма да пуши или да пие, а сега всеки ден се събира с онези и го прави. Какво да се прави...

Радвам се, че поне аз не съм такава и няма да стана такава. Просто, защото не ми пука какво мислят хората за мен. Ще си ходя без грим.. Така си се харесвам.. Нямам намерения да се обличам като "приятелката ми" , нито пък да правя курвенските ? номера.

Съвета ми е и към другите момичета да не го правят, защото всички кифли са еднакви.. Да не говорим и за държанието им, което не е присъщо за едно 13-14-годишно момиче. Така че просто бъдете себе си и не се променяйте заради никой. Всички сме уникални по свой си начин.. Без преструвки, 3 тона грим и т.н. :))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2aba19eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Познавам такива хора, които преди са били по-свестни, а после се развалиха и станаха кифли. Масово стават такива, но просто едни по-рано, други по-късно. Защо е така не мога да си обясня. На пръсти се броят такива като мен, които запазват себе си. Или зарежи приятелката си или я питай защо се е променила и не е останала себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4fb49b0236
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Съгласен съм вие сте страхотни момичета, и при мен беше така много ''бивши'' приятели се промениха към по-лошо за жалост,но вярата остава последна, че доброто ще победи накрая успех.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d88a7d2410
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Aко искаш говори с майка и или психолога в училище виж какво ще те посъветва и го направи или кажи на приятелката си ако й пука за тебе или най-малкото за себе си тя ще го направи. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 00793f0c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не се изненадвай, пълно е с к*рви и мъжки проститутки в днешно време :) Гледай ти да не станеш такава, а приятелката ти я остави - изгубена кауза според мен.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9fd21f40d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Щом си я видяла какво представлява, по-добре я остави за да не те завлече в неприятности! Намери си по-добри и стойностни приятели! Такива като приятелката ти не заслужават по какъвто и да било начин твоето внимание! Щом е тръгнала по този път, няма да стане нищо от нея.... в което ще се убедиш след време! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 838cabdd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Обясни и, как се чувстваш а всъшност аз ще ти кажа нещо което стана с мен, чак в акава курва не се превърнах, но почти. Преди бях много затворена в себе си, неговорех с никой, обличах се като монахиня, казвах, че няма да имам гадже до 18, не носех къси поли защото било глупаво, всичките ми блузи нямаха никакво деколте. Мразех гримовете, роклите ми бяха под коленете. Никога не си слагах гланц, не си изправях косата, не правех нищо. Беше ме срам да псувам, а сега. Сега прусав всеки път когато някой ме ядоса накупих си блузи с който ми се вижда сутиена, купувам си малки сутиени за да ми изкача бюсна, изправям си косата, слагам един спрециален крем който играе ролята на фан дю тен, но не е. През лятото си купих нова рокля с огромно диколте и е доста къса, моята приятелка само ходеше по мен и ми дигаше диколтено на друхите защото ми било паднало, а тя самата аходи с огромни деколтета, имам къси панталонки колкото боксерки, и всичко това само за да не ми викат монахиня.

Пък и от една страна е забавно да си курва, да си лошо момиче, можеш да правиш каквото си пойскаш, чувстваш се п о- свободна, и по - силна!! Ота нашето училище има един друметров гигант, той ме горвозеше, всяка година ме теторизираше, през зимата ме целеше със снежни топки с лед по главата имах синки от леда! Тази зима ходех с приятелките си и той тръгна да ме цели аз му казах - само да си посмял - той ме погледна и ме отцели, аз изчистих снега от лицето си и започнах да го псувам, бутнах го на пътя и продължих да го псувам, той започна да лази, за да избяга, аз го оставих, ато неговия клас отворковците, точно тези който ме мислеха за крехка, ме гледаха и ми се чудеха на енергията и злобата с която му крещях, чувствах се много добре, с приятелките ми продължихме да вървим, той дойте затича се до нас и ни бутна, аз се обърнах и той избяга, почувствах се още по - добре. Това, че краде е лошо също и това с обарването, но това да е кифла не е лошо, има повече самочувствие!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker