Отчаяна съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отчаяна съм...
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3287 пъти
Здравейте! Знам, че сигурно това за вас е поредната тъпа тийнеджърска история, но за мен не е така. Аз съм момиче почти на 17. До миналата година имах най-добра приятелка, но тя ме заряза и си намери друга компания и сега почти не излизам (освен до магазина). На училище почти никой не говори с мен освен ако не искат да препишат домашното или да им подсказвам за контролните. Постоянно ми се подиграват щото се мъча да изкарвам високи оценки. Вкъщи не се разбирам много с нашите - те постоянно ми се карат, понякога ме обиждат. Не съм много общителна, а и нямам високо самочувствие. Всичките ми съученички са супер яки все едно са слезли от корица на списание (въпреки че ядат по 2-3 закуски на ден), а пък аз съм пълничка нищо че се ограничавам. Всички около мен си имат супер яки гаджета. Само аз никога не съм имала - даже не съм се целувала. Понякога преди да заспя плача и ми е супер супер гадно. Ако някой ми даде някакъв съвет ще съм безкрайно благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9fde13cad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Аз съм момче почти на 17,като теб.Чуй сега какво ще ти кажа
1во тялото не е най-важната част.Направи си готина прическа,облечи се добре - колкото и да си нълна има дрехи които магат да прекрият.Нагримирай се,слагаш високите токчета и отиваш в някой бар,или дискотека.Препоръчвам ти с някоя приятелка,все ще намериш някой... Не е важно да сте супер близки,може просто позната.Поръчваш си мартини или някакъв готин коктейл. Като видиш някой наблизо го заговори няма причина да се срамуваш,всички сме хора...
Не се напивай прекалено :D на денсинга се върти около момчетата,дай най-доброто от себеси и сама ще се оправиш... лесно ще си намериш приятели

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0127372b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хей ,момиче бъди по силна ,явно ти си втълпяваш ,че така изглеждаш в очите на хората ,бъди о смела казвай си аз сам красива и се харесвам такава каквато съм и не ми пука другите какво мислят , а за общителността просто с отпусни и спокойно ще имаш още много запознаства ! от кой град си ?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0127372b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да и да стане поредна кифла ли ? пфф №2

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bef1f31092
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила слушай 2 Напълно съм съгласна с него. Вдигни малко самочувствието, не се влияй от мнението на околните. Ако искаш да отслабнеш - сведи до минимум сладкото, яж по - рядко пилешко и свинско, вечеряй преди 7 и някъде четох че ако не закусваш е вредно и се напълнява, така че има едни зърнени закуски фитнес. Започни да излизаш - на кино, в мола... се има с кой. А с вашите говори и им кажи че ти е писнало да се карате. Вечер преди да заспиш си пусни някой готин филм и си мисли за хубави работи. Сутрин се буди с мисълта че предстои един хубав ден. А за подигравките за оценките - те излизат смешните - какво проблем е че си умна ли?!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5411a6ec4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   2. това което описваш е олицетворението на "безличната кифла". разбира се че имаш право на коментар, но малко се замисли дали това е подходящо за всеки. тялото не било важно, ама да си прави прически и да се пудри с бог знае какво... имах една такава съученичка в училище навремето - първите три часа всеки ден се гримираше, носеше едни атрактивни дрешки и се фръцкаше напред назад, а в главата - тъпа лейка. с грим и дрешки единствения тип 'приятели' които ще си събере ще са тези които искат да и скочат в гащите и тези които са също толкова повърхностни. самочувствие не се повдига чрез очите на другите, а от самия себе си. авторката ако не постигне някакво спокойствие и стабилност и хиляда човека да се мъкнат подир нея когато е вечер сама с глава във възглавницата пак ще си е най-самотния човек:/
авторке, няма едно решение на проблемите ти за жалост. трябва ти сила, воля, трябва да започнеш ти самата да се цениш и малко да се отдалечиш от материалното около теб. не всеки трябва да е центъра на вниманието. ти си умно момиче, младо; пази се от хорската простотия. за килограмите си има диети (аз лично препоръчвам спортни тренировки не диети) приятели можеш да си намериш в клубове по интереси или други подобни социални занимания. родителите ако наистина много те тормозят можеш да се обърнеш към агенция за закрила на детето, или да се опиташ да говориш открито с родителите си. бъди активна, не бъди пасивна. ако ти не започнеш да си помагаш, никой няма да го направи вместо теб.

М.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5ce510e9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дъщеря ми също е пълничка, но има много приятели и гадже от 4 години. Мисля, че дължи успеха си на ведрото си излъчване и открития си характер. Усмихвай се повече. Това е моят съвет.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e09e30dd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм момиче на 16.Искам да ти кажа да не се притесняваш.Бъди по-самоуверена в себе си.Не е нужно да си мн самоужерен ,за те хареса някое момче.Някои от тях харесват по-срамежливите момичета.Но самочувствието трябва да го имаш заради самата себе си ,не само заради другите! MeGsSyYy ;)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9f76af57b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не плачи и въобще да не ти пука. Тези дето са както ти каза "като излезнали от списания" в главата са кухи. Това е най-лошият вариант - само докарано на външен вид. За приятелката ти, ако мога така да се изразя няма какво да се каже. Явно въобще не е държала на теб. А тялото - то зависи от теб. Отслабни. Почни да се грижиш повече за себе си и така. А по написаното виждам, че не си лошо момиче. И ти ще си намериш гадже. Външният вид е първото, което хората виждат от нас, за това не трябва да го изоставяме, а когато сме и вътрешно убогатени тогава не ни трябва нищо друго освен късмет.

Успех

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ef5e825f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към авторката : Не се притеснявай , не плачи за това. Явно хората около теб не могат да те оценят че ти си сериозна и добра и затова се държат тъпо , а и за съжаление повечето хора са такива. Един сериозен и интелигентен човек който умее да обича няма да се интересува до такава степен как изглежда някой , той ще те оцени каква си отвътре. Бих се радвал да се запознаем , ако искаш ( както и другите) пишете ми на goodboy_93@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ee9321cae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако искаш си остави координати (ако позволят от сайта), ще ми е приятно да си поговорим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker