Баща и син ме тормозят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща и син ме тормозят
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2279 пъти
Здравейте Аз съм момиче на 17 години. До сега никога не съм имала приятел, тъй като момчетата на моите години са доста незрели. Същестевеното в историята е, че родителите ми от доста години имат двойка много добри семейни приятели, с които сме прекарвали голяма част от ваканциите. Приятели са от студентските години и все още обичат да се събират често. Та въпросната двойка има син, който знам, че си пада по мен. Доста е очевидно и дори започна да става настъпателен, а на мен това не ми е приятно. Не го харесвам и не искам да сме заедно, но се налага да се виждаме често. Последните пъти, когато нашите се събираха, се опитвах да си правя други планове и да излизам, за да не се засечем. Той обаче е настъпателен и не знам как да го откажа, защото ми е неудобно директно да го отрежа. Другият сериозен проблем е баща му. Още от малка винаги съм го харесвала и дори като ме питаха за кого ще се омъжа, когато порасна, казвах неговото име. Тогава винаги ми се смееха, но с времето нищо не се промени. И до ден днешен ме привлича. На Нова година бяхме няколко семейства извън града да празнуваме в една вила и беше доста забавно като се има в предвид, че празнувах с хора на по 40. Майка ми и баща ми доста се почерпиха и аз се възползвах от случая и излязох в двора да пуша. По едно време дойде и приятелят на нашите. Той също беше пийнал и се разприказвахме. Каза ми, че съм много хубава и ме прегърна. Малко се уплаших и влязох обратно вътре. На другия ден каза, че всичко, което е направил го е искал наистина. Доверих му се и много сгреших. Досега никое момче не е успявало да обърка така съзнанието ми. Говори ми някакви мили неща и ме кара да забравя кой е, но се чувствам виновна спрямо жена му, защото тази жена ме е гледала как раста и все повтаряше, че ще ме вземе за снаха, а аз как й отвърнах-дадох девствеността си на мъжа й. Не знам как ме излъга, но много скоро след случката видях какво направих и спрях всичко, били сме заедно само 2 пъти. За него обаче не е спряло и продължава да ми звъни, да идва в нас, когато съм сама. Синът му не ме оставя във фейсбук и даскало и вече ми писна и от двамата. Баща и син са решили да ме изтормозят и не знам кой е по-опасен. Все пак бащата ме притеснява повече. Нормално ли е мъж на 40 да ходи да гони момиче на годините на сина му? Идвал е също и в училище, както и през деня е излизал от работа, за да дойде до нас и да ме види. Не знам какво му става. Каза ми, че ме боготворял и стига да съм само негова ще получа всичко. Това много ме плаши и не знам какво да направя. Мислех си да кажа на тате, но ще се скарат и най-вероятно ще го набие. Не искам да се знае, защото и без това достатъчно ме е срам и съм гузна. Не съм някоя вървежна кифла и не знам как изобщо си навлякох такива проблеми. Казах на бащата, че синът ми ме притеснява с надеждата поне от единия да се отърва, но нищо не стана. Искам и двамата да ме оставят на мира и да не ги виждам никога повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5b508a2d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е просто - ти си фактор и личност, дръж се като такава. Този мъж вече не те превъзхожда, а ти е равен - дръж се с него като с такъв: досадник, който иска да спи с теб, не по-различен от незрелите момчета на твоите години. Кажи му да се разкара или ще кажеш на жена му и на баща си и повече да не те е и погледнал. Даже може и да поукрасиш само пред него разбира се, че ще кажеш че те е натиснал насила и те е заплашил после да не казваш на никой.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3872a393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бива ли да си толкова безхарактерна... Първо да си позволиш да си легнеш с мъж на 40г. и второ да не знаеш как да се отървеш от него, че и от сина му. Развикай му се ако трябва, като идва във вас докато си сама не му отваряй, игнорирай го. За сина същото... Кажи им, че не искаш да имате нищо общо. Хем те тормозят, хем си мълчиш...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5c72a397a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   >Нормално ли е мъж на 40 да ходи да гони момиче на годините на сина му?
- "Нормално" е субективно понятие. Повечето хора, ще ти кажат, че не е нормално, но от тях само жените го мислят искрено, а повечето от мъжете лъжат. Истината е, че 17-годишно момиче може да бъде голямо изкушение за всеки.

>Казах на бащата, че синът ми ме притеснява с надеждата поне от единия да се отърва, но нищо не стана.
- Сори, ама ти какво на какво се надяваш? Бащата да каже на сина, синко остави я, щото аз я искам за себе си???

>Искам и двамата да ме оставят на мира и да не ги виждам никога повече.
- Тогава се хвани с трети и направи така, че те да го видят. Ако трябва помоли някой приятел да изиграе ролята на гадже. Няма да му казваш за бащата естествено, а само че сина му ти досажда и искаш да се отървеш от него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3ad3e57997
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скоро не бях чела нещо толкова зле измислено, продължавай да се опитваш, може и някой да ти се хване на някоя историйка.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aba30f24be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И ти си измисляш стабилно, пубертетке :3

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4feea69d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това което разказваш е страхотно! Аз съм на 15 и само си мечтая за такива връзки и такова внимание.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9f34fd8e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Милaтa... виж, нaй- добрият вaриaнт според мен е следвaщият път дa кaжеш директно нa бaщaтa, че искaш дa бъдеш остaвенa нa мирa и aко не, ще говориш с бaщa си. Трябвa дa звучиш и изглеждaш убедителнa. Кaжи му, че не чувствaш нищо нито към него, нито към синa му. Не се чувствaй виновнa, поддaлa си се нa нaтискa, но бaщaтa те познaвa от дете и знaе кaк дa те измaнипулирa. Сегa, .. бaщaтa е обсебен от теб, синът му пък кaто отчaянa лепкa. Синът не е стрaшен, един път aко те види с някое хубaво, здрaво момче, ще се сниши, може нaй- много от комплекси дa пусне някоя обидa, но едвa ли ще прекaли, нямa дa му се ще дa се рaзпрaвя с други момчетa, не вярвaм. От бaщaтa обaче, трябвa дa се притеснявaш, зaтовa режи веднaгa и от корен. Бъди твърдa, не покaзвaй слaбост. В никaкъв случaй повече не го пускaй в домa си, когaто си сaмa. По- добре говори с него някъде нa кaфе, когaто пaк дойде в училището ти. Поръчвaш си, кaквото ще пиеш, спокойно, но твърдо му кaзвaш, кaквото трябвa, не позволявaй дa те прекъсвa или говори през теб, когaто приключиш, стaни и си тръгни, без дa му дaдеш възможност дa говори кaквото и дa е. Aко все пaк продължи, говори с родителите си. Двaмa, бaщa и син нaострили "моливите" след едно дете, повярвaй ми, нямaш причинa дa се чувствaш гузнa или виновнa пред семейството си. От бaщaтa трябвa дa се отървеш веднaгa, синът е лесен.
Успех милa и държa дa кaжa още веднъж, не си виновнa зa ситуaциятa, не си виновнa, че някaкъв дърт пръч тръгнaл след детското дупе нa момиче, което желaе синът му! Боклукa е той, не му пукa зa приятелите му, ( родителите ти)нито зa съпругaтa му, с която сa те виждaли кaк рaстеш от бебе, нито пък зa синът му. Ти в случaя си нaивнa жертвa. Не зaбрaвяй товa aко се нaложи все пaк дa говориш с бaщa си!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2989922a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Айде за синчето - нормално. Все пак си е келеш на 17, ама дъртият педофил си е направо за разстрел. Кажи на вашите какво е станало, да си поговорят малко с жената на дъртия пръч и ще видиш какво ще стане за отрицателно време. Ама и ти си си за дървото, че се връзваш на сладкодумието на дърти кочове, които само искат да опитат агнешко за самочувствие.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b6b2a394af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще си позволя да те цитирам:
"момчетата на моите години са доста незрели", а ти очевидно си доста "зряла". Не виждам какво пречи на едно "зряло" момиче на 17 години да се справи само в една толкова проста ситуация та и се налага да иска съвет от нас?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 686a8e5b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен ми се е случвало нещо подобно, така че ти вярвам напълно. Само хора, които не са се сблъсквали със ситуация, в която трябва да се отърват от дърт натрапник, не вярват. Аз поне бях пълнолетна - на 18, когато се хванах с познат на майка ми. От дума на дума се подлъгах и започнах връзка с него. Той съответно беше женен и всичко продължи 4 месеца, след което вече не издържах да лъжа всички около мен и се разделихме, но той продължи да ме търси. Най-накрая казах на майка ми и ме остави. Аз за сметка на това изядох голям бой. Мисля, че възрастните мъже имат склонност да развиват това чувство за притежание към младите си партньорки. Авторке, потърси помощ, колкото и да те е срам. По-добре да кажеш на родителите си, от колкото да ти направи нещо. А тези, които не вярват, да не спамят излишно. Тук е място, където да споделиш проблема си и да получиш съвети. Това, че подобни истории не са обществено достояние, не значи, че са измислени. Има много млади момичета, които се хващат с женени мъже и попадат в подобни ситуации и имат нужда от подкрепа, защото повярвайте ми срамът да говориш с родителите си за сексуалните си похождения е голям. Успех, мила, и не чакай повече :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4539885dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не знам как стана...не знам как ме излъга....типично за всички жени които се оправдават....все те нямат вина..........

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 523450f64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каква вина има момичето? На тези години всеки мъж на 40 може да омая едно крехко същество със стойки и приказки.
Този пръч си е направо педофил и си мисли, че като е бил с нея 2 пъти, вече я притежава и контролира живота й.
Момиче, кажи му, че си вече осъзнала, че това не е било редно и го заплаши, че ще осведомиш вашите и съпругата му, ако те притеснява. Направи се да изглеждаш непукистка, а не срамежлива. Дай го малко безпардонно с него и това вярвам, ще му подейства на настъпателните ходове срещу теб.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0a6881a24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ужасна работа :( надявам се всичко да е ок

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 87581556d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе момиче Като си се хванала веднаъж не знаеш ли че може да е за цял живот. Намери начин да ги разкараш ама преди това помисли наистина ли тези мъже не те привличат Да не стане тая работа иди ми дойди ми

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker