Без думи.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без думи..
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1105 пъти
Здравейте. Често пиша в този сайт. Харесва ми, че е анонимно. Момиче съм на 17. Имам големи проблеми с приятелите ми, с компанията ми в която съм ( ако мога така да го нарека ). Искам да ви разкажа всичко, но не знам от къде да започна. Има едно специално момче в живота ми. Преди време имах връзка с него 4 месеца. След това се разделихме заради лапешкия ни акъл. Както и да е, мина много време и малко по малко той започна да се връща при мен. Искаше ме много. Обичахме се още от преди време. Тръгнахме отново. Всичко отначало беше идеално, по-добре нямаше на къде да е просто. Минаха 3 месеца и нещо започна да става. Той си промени държанието и отношението вече не ми обръщаше внимание колкото на приятелите си. Той се промени коренно. Скарахме се. Разделихме се. След това разбрах,че докато съм била с него той си е пишел и говорил с една от най-добрите ми приятелки. Скарах се и с него и с нея. Аз до ден днешен го обичам въпреки,че не бих се върнала при него като знам,че никога няма да е същото, и това ме убива отвътре. Плача всеки ден казвам си не искам да го виждам, повече го мразя от колкото го обичам, но винаги като го видя ми става нещо просто не мога да го приема. Прекалено съм добра за това всички ме тъпчат,защото знаят, че не мога да им се опълча. Просто когато се скарам с някой дори той да е виновният аз си мълча и един вид позволявам му да ме унижава само и само да се оправя с него за да не остана сама. От малка имам някакъв страх да не остана сама без приятели. Въпреки,че аз усещам, че малко по малко ще стане и това някой ден. И много ме е страх не знам какво ще направя ако това стане един ден. Просто дайте ми съвет какво да правя да си остана същата и да позволявам да ме тъпчат само и само да не остана сама или да се променя и да видят другите,че вече не мълча и да се скарам с всички и да остана сама?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7c5be070ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей. И аз имам такива проблеми като теб. В днешно време да си добър и да си мълчиш с риск да не останеш сама изобщо не е решение. По-добре ли ще се чувстваш цял живот да те тъпчат само и само да си заобиколена от лицемери? И мене до момента само са ме предавали. Имаше едно момче, което мислех за приятел, казваше ми колко е различен как искал да сме заедно.. и ме изнудваше по най-долния начин и накрая просто разбрах, че е искал да ме използва и междувременно се е занимавал с някакви магистралки, даже всеки ден се отвращавам от него като видя с какви неща се занимава. Да не говорим, че и аз като теб хем го обичам, хем и повече го мразя. Но за какво ти е такъв човек? Да те използва? Днешно време момчетата са такива, не гледат истинското и доброто, а разврата с извинение. Виж, сигурна съм, че си един прекрасен човек, но е в твоя вреда да си търпиш. Да, знам, че е много трудно изведнъж да се промениш, но не позволявай да си играят с теб. Аз лично в момента имам само познати и е много по-добре да разчиташ на себе си, не че е правилно де, но живота го наложи.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b780b6bf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз често се питам, кое от двете да избера. Недей да общуваш с тях,
просто ги игнорирай до колкото може. Аз съм на 15 и още от пети клас съм си така. Научих се сама да се забавлявам, без тях. Опитай се да поддържаш неутрално отношение към тях - нито врагове, нито приятели. Така е най-добре. Ако те обиждат обаче отвръщай и ти. Научи какви са им слабостите. И когато те обидят отвръщаш. Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker