Не мога да го разбера. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да го разбера.
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1567 пъти
Здравейте,
Пише ви момиче на близо 15 години. Въпросното момче е мой набор и учим в едно и също училище. С него се познаваме от октомври. Отначало не го харесах, но постепенно виждах и друга негова по-мила страна. Накратко хлътнала съм по него от 5 месеца. Отначало си говорехме, но след като започнаха да го бъзикат момчетата от неговия клас спря да ме забелязва и така в продължение на 1 месец.
След това се разпространи факта, че го харесвам и това усложни нещата. Някак си успях да замажа положението и да скрия наново тайната си. Колкото и да криех той разбра, но не му пукаше. Най- добрата ми приятелка отиде да го разпита какво мисли за мен. Той се е изчервил, смутил, защото всички негови ученици са го гледали, отговорил е "Хм, грозна е. " и се е засмял. Като поговорих насаме с него той отговори смеейки се същото. Объркана съм, защото получавам различни сигнали. Правил ми е комплименти, че съм хубава и т. н.
Осъзнавам, че това са глупави комплекси, но мнението му за мен е важно.
Извинявам се, ако има грешки. Предварително благодаря на хората, които ще ми отговорят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a1d8a3a7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не виждам какво толкова питаш, определено момчето не те харесва. Няма тука приятели, съседи и т. н. ако искаше да е с теб щеше поне някаква тайна връзка да имате, обаче очевидно той не те харесва.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bfa364da8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами а съм на 13 и преди няколко месеца някои беше пуснал слух, че харесвам новото момче в класа ми. В часа по биология една съученичка ме попита дали е вярно, а аз отрекох, въпреки че беше вярно. По сякакъв начин игнорирах този слух и той спря. А за твоята история бих казала, че те харесва. Написала си, че се е смутил, а ако е бил с приятелите си естествено, че ще отрече и си е измислил, че си грозна, за да се измъкне от подигравките или поне аз така мисля. Надявам се да съм помогнала. Успех;)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3c0626459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мерси №2. Наистина ми оправи настроението. Да, питали са го пред ЦЕЛИЯ му клас. Успех и при теб. :)

От: Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a09f5b1525
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако говори такива неща пред приятелите си, навярно или го е срам или просто не те харесва. Дори след като сте си поговорили насаме и така ти говорил и се е смеел, не мисля че той те заслужава. Има много момчета, спокойно все ч с някой ще извадиш късмет и не се влияй от глупави слухове, които ще ти провалят живота, защото точно от тях ще почнеш да получаваш комплекси. Да не ти пука. Надявам се, че съм ти помогнала. ;) ;)
Момиче 14

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6f85a01c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Я не се занимавай с него! Щом ти казва, че си грозна значи не те заслужава има други момчета да не е единствения!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3c0626459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката: Благодаря №4. Половината му клас се изсипа да ми обяснява как той е излъгал, срамежлив е и т. н., но много не се повлиях. Тотално го игнорирам пък да видя какво ще стане.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3c0626459
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката: Прав/а си №5. Отказах се от него. Просто не си заслужаваше вече.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 29e4724cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Еем, не знам за другите, но аз мисля, че той има някакви симпатии към теб. Определено си пада по теб!!! Просто го е срам от приятелите си да си признае, че си готина, защото си мисли, че те ще му се смеят или ще му го натякват и подиграват. Споко, харесва те, истината е, че е много срамежлив и го е страх с една дума да не говорят приятелите му и да не се разпространи, че те харесва. Може да го е страх и да се чуди дали ще отговориш на чувствата му..
От една страна може изобщо да не те харесва, щом не те е забелязвал цял месец и нито един път не те потърсил, но пък от друга може да си пада по тебе и както написах по-горе, да не иска да си признае пред никой, защото всички ще се бъзикат и с двама ви. Според мен трябва да изчакаш още малко и ако видиш, че той се издава с нещо, че те харесва, просто му признай! Бъди директна! Просто го дърпаш на страни или чакаш момента да сте буквално сами и му казваш директно " Виж к'во, трябва да ти кажа нещо, което много отдавна тая в себе си.. " и т. н. Казваш му " Имам чувства към теб, ако и при теб е така не се срамувай, кажи ми, ако ли не чувстваш същото към мен ще те разбера" и т'ва е. Знам, че ще ти е трудно, но за да разбереш какво чувства и да се почувстваш добре, по-добре послушай съвета ми. Ако не отговори на чувствата ти не се отчайвай, не е единствения има още много!!!
Хайде, давай смело напред и да пишеш какво стана! ;)
Късмет!!!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3c0626459
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От Авторката: №8 Мерси. Честно казано почнах да го игнорирам, за да видя какво ще стане. Най-лошият сценарий е да не му пука. Преди това бях го попитала дали може да ми помогне за едно нещо тая седмица и той ми каза, че ще види. Повече няма да му вдигам акциите и ще видя в тези оставащи две седмици дали ще се измъчи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3c0626459
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката: Реших скоро да му кажа какво изпитвам. Най-лошият сценарий е да ме отреже, но какво пък риск печели, риск губи. Все някога ще дойде някой друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker