Много е гадно.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много е гадно..
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2356 пъти
Момиче съм. От няколко години живея в САЩ. Изобщо не ми харесва тук, и умствено винаги съм в БГ. Ходя си всяко лято, и това ми е любимото време на годината. Та тази година като си ходих, започнах да излизам с нова компания. С едно момче което познавам отдавна но досега не съм била близка се опознахме много добре. На моменти мислех че нещо ще се случи между нас, но нищо не стана. Въпреки това, се сближихме до такава степен че мога да говоря с него за всичко. Доверявам му се за неща, за които не бих се доверила и на най добрите си приятелки които познавам от години. Той е по същия начин. Прибрах се, и постоянно си пишем. Нищо не се е променило, но вече не се виждаме всеки ден. Той постоянно ми пише колко близка за него приятелка съм и как се открива пред много малко хора (което е факт), но с мен му е лесно да говори. С времето съм сигурна че имам чуства към него. Почти съм сигурна че и той към мен. Постоянно си мисля за него! Докато си говорим винаги съм щастлива, той разбира колко ми е тежко тук и винаги ми напомня че ще се върна лятото. Винаги ми казва че му липсвам много и че посточнно си мисли за мен. След разговорите ни, винаги ми е тежко, понеже знам че няма да го видя чак до другото лято. Все още, никои от нас не е признал че харесва другия повече от приятел..но намеци се правят непрекъснато. Той си няма приятелка, нито пък аз приятел, а пък и не мисля че с някой от тук бих имала такава връзка. Какво да правя..толкова сме далече, а пък и има толкова много време докато се видим. Да го забравя ли? И как?

Благодаря ви ако сте прочели това! Съжелявам че звучи като тъп роман, но имах нужда да споделя това с някой който не ме познава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: e50d10e750
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пишете си, поддържайте връзка, а след време - кой знае, като завършиш, може да се прибереш в Бг за постоянно, или той да дойде да следва при теб.... Нищо не е невъзможно.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fa7a57e0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Връзката от разстояние е трудно нещо. Аз самата имам два такива случая - единия неуспешен през океана като вас и един успешен, при който ни делеше цяла Европа. Във втория случай непрекъснато си говорехме и споделяхме абсолютно всичко. За годината се видяхме 3 пъти за по 2 седмици и всичко беше прекрасно. За този период дори връзката ни укрепна най-много, имахме си много голямо доверие и споделяхме всичко. Но бяхме на по 25-26 години, ако и това има значение. Дали да го забравиш ще ти подскаже времето. Ако сте толкова близки, за вас разстоянието няма да има значение. Опитай и после ще прецениш за себе си.
G.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker