Имам няколко въпроса за вас... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам няколко въпроса за вас...
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3032 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17. Открих този сайт много ми харесва, че анонимно можеш да си споделиш проблемите и тревогите. Реших да споделя и моите притеснения макар че те са нищо пред много от другите ...
Та така. След седмица и половина заминавам на екскурзия с моя клас. Аз по принцип имам проблем с ходенето по голяма нужда. Ще си взема разхлабителни капки. Но проблемът е, че трудно ходя в чужди тоалетни. Освен това друго ме тревожи. А именно газовете. Не че имам проблем с тях, но все пак екскурзията е седемдневна и за тези седем дни няма как да не изпусна газове. Но аз ще съм около хора постоянно...как да се случи това? Много би ме било срам ако някой усети..
Вторият ми въпрос е свързан с месечният ми цикъл. Значи по- миналия месец ми дойде на 5ти..но миналият ми подрани с пет дена- дойде ми на 30 май...и се очертава да съм в цикъл..не знам какво да очаквам кога ще ми дойде има ли някакви някакви трикове за да ми подрани...или ако ми дойде да направя нещо че да ми свърши по-бързо?
Третият ми въпрос е за петната от пъпки. От два месеца се мажа с крем белекс с екстракт от охлюви и дермохлорела. Има някакъв ефект. В последни дни ефекта го усещам че се е засилил, дано не си внушавам. Дали до екскурзията ще избледнеят защото ме е много срам от тях? Ако не, има ли как да ги направя по-малко видими? Нямам предвид фдт, защото на басейн с грим....? Ще приличам на кифла която не може без грим а не е така..дори нямам търпение да се изчисти лицето ми и да спра с фдт..
Искам да ви питам и за сенките под очите... Е, на фона на петънцата от пъпки със сенките под очите картинката е "запълнена"... Кожата ми изглежда уморена с тези сенки под очите...а спя достатъчно...тази вечер дори спах 13 часа приблизително..а делниците около 8 часа заради училището.. Храня се добре, ям и плодове, и зеленчуци. Не гладувам. Не ям чипсове, избягвам пържено и мазно..не разбирам къде е проблема??
И още нещо...препоръчайте ми някакъв спрей за потъмняване...искам да почернея, че аз съм си бяла ....

Много благодаря първо за отделеното време...също и на хората които имат решение за това... Искам да махн тези дефекти от себе си за да се почувствам по-добре...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b37bacf563
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да отговоря на всичките ти въпроси, но знам едно. Доста момичета са ми казвали, че за спиране на цикъла се пие Витамин С. Аз не съм пробвала, защото не ми се е налагало. Разрови се из интернет или попитай някой, който може да знае. Ако решиш да пробваш НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИШ ВСЕКИ МЕСЕЦ!!!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f67d85b491
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо да не ти пука за пъпките! бъди такава каквато си! и аз съм пъпчив но какво от това? имам си приятелка и тя си ме харесва така както съм си. Относно цикъла съм момче така че не очаквай да ти дам свестни съвети но приятелката ми ми е разказвала че майка и има проблем, смисъл цикъла и винаги е по различно време в обхват до 10-15 дена (в смисъл такъв може да дойде 5-6 дена по рано или пак толкова по късно ), И тя пиела някакви витамини който смалявали цикъла и нещо от този сорт. Относно газовете просто пойскаи разрешение да се отдалечиш от групата и се напъни по хубаво (не да се наакаш)просто за да не е нужно в близките часове да изпускаш газове отново.
Надявам се да съм бил полезен!!

~~Приятен ден

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8a8ceefe85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей. За пъпките и петната ти препоръчвам да си вземеш акне аут лосион. Ако са ти много си вземи по-силния 15-16лв., иначе по-слабия също ти върши работа 10лв струва. Уверявам те, че за 2 седмици лицето ти ще светне!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker