Моля помогнете ми наркомани и убийци зад болка ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля помогнете ми наркомани и убийци зад болка ми!
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2301 пъти
Здравейте, миналото лято имах същият проблем, но сега почна да зачестява. Събират се зад моят блок (където има училище без пазач) и с всяко лято се събират повече и по-често. Има хора, които за 5 клас и пушат, а има и такива чак до 17/18. Постоянно вдигат врява, убиват котки, които храним, крещят, а когато баба ми им направи забележка те почват да я псуват и да й викат да се прибира. Дрогират се и както казах не можем да им анаправим забележка, защото най-малко да ни изпочупят прозорците. Викал съм полиция към 2/3 пъти, но никога не е помагала даже понякога ме питат какъв е проблеми след като почивният час е между 2 и 4 следобед. Когато идва полицията или бягат и нищо не се случва или им правят забележка да не идват пак и те са тук отново след 30 мин... Не знам вече какво да правя на никой от блока не му пука само на нашето семейство и сме много разтревожени какво ще се случва, а е едва началото на лятото. Как мога да взема докозателства и да ги осъдя със закон да не припарват до училището или нещо от сорта, някой с повече опит в тези неща, ако може да ми помогне доста съм уплашен миналата година ми докараха депресия като убиха две котки беше ме страх да излизам навън, защото знаех, че те са там и пак мога да го преживея... Сега емоциите пак се връщат. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!

Момче на 14

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1e4bb67f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако чаак толкова пречеха щеше да има и други недоволни, а ти сама казваш че пречат само на вашето семейство. Жал ми стана единствено че нараняват котките - снимай например и се свържи с някоя организация за защита на животните.. най малкото поне една глоба да им лепнат, а номер можеш да намериш от интернет

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b42e8c5444
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми не знам... По-добре не се занимавай според мен. Може да помолиш някой възрастен приятел/роднина да ги снима, когато се друсат и после да ги прати на Господари на ефира. Ти не се занимавай лично, защото си малък още и ако те пипнат може да пострадаш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 726281e5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Ако балконът ви гледа към училището ги снимайте отгоре, а пък ако не, като минавате покрай тях се опитайте да се скриете и така ги снимайте.
След това пишете писмо до общината и добавете снимките.
Миналото лято в едно игрище една немска овчарка я пускаха без каишка, но имаше наморник. Децата се плашеха, защото тя се спускаше. Направихме същото и след около седмица вече я разхождаха в близкия парк с каишка.
Надявам се да съм полезна. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3c70742164
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Снимаш ги, но гледай да се вижда хубаво. И ги снимай няколко пъти, каквото и да правят (незаконно).

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 63470d7183
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто голямата част от обнществото нехае и не му пука какво става. Освен да дадеш пари на полицаите или на някой друг, да ги набият, друг изход не виждам.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 74e19ac414
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вместо да ги гоните, използвайте другата тактика. Аз ако бях на твое място щях да се държа добре с тях и да се опитам да се запознаем, щом са на 17-18 значи са на близка до твоята възраст. При едно създаване на приятелство те ще те харесват и няма да правят проблеми на теб и на семейството ти, защото ще си от техните хора. Иначе за това, че предлагат дрога на деца 5 клас си е тяхна работа, всеки има акъл, ти не можеш да им го налееш. И тебе да те гонят и ти би останал на пук и би правил глупости, но ако се отнасяте добре те може и да се махнат, защото на тях им прави кеф вие да се ядосвате и те да ви правят мръсно, а ако вече ги приемате няма да им е интересно. Подходи с добро, това е начина.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fd4c5001cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо трябва да правиш нещо? Стой само отстрани и им гледай сеира след време. Те вече са се самонаказали достатъчно, а занапред ще е още по-голям празник. Шокиращ при това! Хемингуей.
:))))))

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6978fdfafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Не знам какво да те посъветвам просто исках да ти кажа, че и аз се намирам в подобна ситуация. Щом времето се затопли, зад блока ми, точно под баконите започват да се събират младежи от следобяд чак до през нощта. Понякога не правят проблеми, но някои крещят и пускат силна музика, други пушат и пушекът влиза вкъщи (живея на втория етаж), пък съм виждала и накива, които се дрогират. След като си тръгнат си оставят боклуците - бутилки (главно от алкохол), опаковки, дори и спринцовки. Баща ми няколко пъти им прави забележка, но те се махат и на другия ден пак идват или просто идват други. Един дори се опита да удари баща ми. И да викаш полиция няма да има ефект. И аз не знам какво да правя, а ме е страх, че някой като му се скараме ще превърти и кой знае какво може да направи.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 995bf0c757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как по дяволите си позволяват да убиват котки? ! Това са най-прекрасните същества на земята!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker