Ех, ех - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ех, ех
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2570 пъти
Здравейте на сички ! :) Аз съм на 12 години ( момиче ) .. През пролетта бях на един мач в даскало с една моя приятелка ( бяхме се наредили да гледаме ) и до нас стоеше едно красиво момче на име Денис, на 15 години ( в момента ) и гледаше както всички .. Аз стоях и гледах мача, но няколко пъти се обръшах към него .. Истината е , че се влюбих в него .. Проверих в албум.бг дали има регистрация, по приятели я намерих, гледах всяка ногова снимка, поисках да ме добави в приятели и т.н. Знаех, че си има гадже и затова си мълчах, като му взех скайпа нищо не му казах .. Един ден разбрах, че са скъсали и реших да му призная чувствата си към него .. И тка написах десетина реда и му ги пуснах по скайпа .. Той твърдо ми каза НЕ едвали не не ми се подигра и тка .. Засичахме се в даскало, нищо не си казвахме .. Мина известно време, и сложих една от снимките му за аватар на скайп ме и той видя, каза ми да я махна след това ми каза, че съм боклук и ме блокира .. ;(( Минаха 3 месеца откакто се запознахме и вече спря да ми пука мислех си че ще се влюбя пак но уви .. Живях до септември тая година, видях една негова стара снимка, стана ми адски кофти, тръгнах да го търся, намерих още негови снимки и чувствата ми сякаш се върнаха, сякаш бях угасен огън, имащ само въглени и отново пламнах .. Започнах тия дни да го сънувам, как ме прегръща, моли ме да му простя и т.н. ... Незнам какво да направя .. Омръзна ми да си живея сама .. Искам съвет ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5fd948d661
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Действително не си голяма, но когато и аз бях на 12 си харесах едно момче ( сега съм на 17 ) и може би до 15 го харесвах по същия начин просто зощото не обръщах внимание на др. момчета. ТИ САМА КАЗВАШ ,ЧЕ ТЪРСИШ НЕГОВИ СНИМКИ И ТН. ЗАРЕЖИ ГО ,СПРИ ДА СИ МИСЛИШ КАКВО МОЖЕ ДА Е С НЕГО,ПОГЛЕДНИ ДР.МОМЧЕТА ПО НАЧИНА ,ПО КОЙТО ГЛЕДАШ НЕГО; В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ ДА СТАНЕ КАТО ПРИ МЕН. И накрая ше осъзнаваш ,че е бил само каприз като играчката ,която мама и тати не са купили на момичето! УСПЕХ

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 19aec721c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От моя гледна точка мнението ми е че не си струва да се хабиш за човек, който не показва никакъв интерес към теб.
Това, което ти правиш е да се депресираш, заради някакво момче, което те привлича с външност, но вътрешно явно е доста кофти човек, щом по такъв начин е реагирал на искреността ти..

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e687555af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе дете .. ти си на 12,какво искаш да прави с тебе 15 годишно момче ?!
По принцип не убиждам хората в тоя сайт,а гледам да давам съвети,но какъв съвет за дете на 12 години,което е влюбено в някакво момче,което даже сигурно не ти знае името..Няма смисъл,откажи се .. Той сигурно търси нещо повече от държене за ръцете и платоническа любов,нали знайш .. ;]

EVE *

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 917701211c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам гадно е. Но ти си доста по-малка от него смисъл разликата ви сега е доста очевидна- ти на 12, той на 15. Нормално, а и явно ти е показал, че не си пада по теб. Запази достойнство и не се занимавай повече с него, за да не стане по-лошо. Има и други момчета, а и ти си едва на 12. Имаш много време. Аз пък съм на 16 и момчето, в което съм влюбена също е на 16. Много го харесвам, пиша му в скайпа понякога, ръчкаме се във facebooka и така, но още не съм му признала, че го харесвам. Виждам, че е заобиколен от момичета, защото е хубав, свири на китара и те му се лепят. Аз не го харесвам заради това. Направих доста - не го познавах добре, въпреки това започнах да му пиша във facebooka, накрая той реши да ми даде скайпа си и си пишехме и там. Излизали сме двамата в една компания, говорим си и така. Учим в едно училище в съседни класове, ще гледам да излизаме по-често в една компания и кой знае. Но все пак имам достойнство и не смятам да се права на глупачка. Ако и той ме харесва все ще разберем и ще стане, ако ли не карай. Но все пак сме на една възраст. Момчетата не са свикнали да ходят с по-малки от тях особено в твоя случай. Ако примерно ти беше на 16-той на 19 можеше да стане, но сега е малко вероятно, защото той гледа да се хареса на приятелите си и т.н. Разбираш. Знам гадно е, но понякога се случват такива неща и тогава човек трябва да се отърси и да продължи с гордо вдигната глава. :) Успех! А и според мен се отнесъл доста гадно с теб. Можело е по-мило да ти обясни, че няма да стане. Явно не си заслужава.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8b4e3f9304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си хлапе едва на 12, атой е на 15 и ме съмнява да му се разправя с тебе, дори не си и помисляй, че ще тръгне с тебе, 'щото си мн малка и дори ще го е и срам да излиза с тебе :D:D:D не си прави труда...изчакай да станеш поне на 13-14 пък тогава се вл'бвай :D

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8eb4237351
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами виж той няма смисъл да ревеш и да се правиш на влюбена ти си на 12 забога ;х а и на тая възраст която е той обикновено е нормално да ходи или с някоя кака или с някоя на неговата възраст :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e43f74f05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:
Знам, че може би сте прави за себе си, че ме мислите за лапе .. Но обаче искам да поясня, че вече бившата му, с която беше докато се опитвах да разбера нещо за него, беше на 12, на моите години и това не им пречеше да са заедно .. Познавам хора с разлика в години до 7 .. и са женени .. Искам да ви кажа, че за любовта няма възрастови ограничения .. Много глупаво беше от моя страна да споделя с вас .. И това момчето да е по-голямо от момичето с няколко години е "модерно" това е факт .. Ако незнаете, ето казвам ви го .. Благодаря все пак :)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 917701211c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Никой не те вини или нещо такова. Наистина няма ограничения за възрастта, но има разлика м/у момче на 20, което ходи с момиче на 15 дори да кажем и м/у момче на 15с момиче на 12-то не е развито разбираш ли. Да момичетата се развиват по-рано, но аз говоря за физическа промяна. А и разбери- той те е одрязъл. Обидил те е и ти е казал в прав текст, че не те харесва. Това е достатъчно. Аз вече споделих за момчето, което харесвам, но то мен не. Не искам да се унизявам повече, въпреки че изпитвам силни чувства много към него. Недей и ти!!! Ще намериш по-добър, имаш време.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 917701211c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво значи да се прави на влюбена. Момичето може наистина да е влюбено-какво толкова. Няма значение за възрастта тя изпитва чувства към нето-тук въпроса е друг- той не я харесва!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d67e51bda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Господии как можете да я опреквате че е влюбена ;x !?!??! на 12 години си е нормално да си се влюбва момичето ! скъпа моя не се притесняваи и не губи надежда ! не ги слушаи тея които ти казват че е невъможно да тръгнете ! имам приятелка която е на 12 години а гаджето и на 15 !! и се обичат и са си заедно като една нормална двоика :) така е не се притеснаваи :) а що се отнася до момчето според мен тои е болкука .. как може да те нарича така забога .. това не е мъжка постъпка !! кажи му го кажи му “ аз исках просто да призная чуствата си към теб а ти започвасх да ме обиждаш ... това не е мужка постъпка .. но въпреки обидите ти аз все още те обичам “ и нешо такова ... ако искаш оше съвети ми пиши на скупе : denni_979 имам опит :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker